fbpx


Mini “haak” interview met Eliane van Roest Haakt!

Het is weer tijd voor een mini haakinterview. Deze week is Eliane Roest van het blog Roest Haakt aan het woord. Eliane ontwerpt vele leuke hippe haakpatronen en geeft haakworkshops in Amsterdam. Ze is gek om sjaals en verkoopt de leukste patronen in haar shop…

 

Wat is je nummer één haaktip?

 

Sinds ik heb leren haken 4 jaar geleden, kan ik heel veel tips bedenken, maar 1 is altijd geldig. Blijf dicht bij jezelf. Ik maak alleen wat ik zelf leuk en mooi vind, anders beleef ik er geen plezier aan. Aangezien het een hobby is, staat de lol voorop. Ik zal dan ook niet snel dingen haken, waar ik zelf niets mee heb. Lisanne: Goede tip…! Het gebeurt me nog wel eens dat ik ergens aan begin en halverwege denk, mmmm dit gaat het toch niet worden, Hop uithalen die hap…

 

Is er iets dat je nog graag wilt leren op handwerkgebied? Of iets dat je anderen wilt aanraden om te leren?

 
Er is zoveel wat ik nog wil leren, ik ben technisch niet een hele goede haker. En er zijn nog behoorlijk wat technieken die ik graag zou willen leren. Breien, tunisch haken, weven, verven en zo zijn er nog zoveel dingen die ik nog wil leren. Helaas kom ik zoals zoveel anderen vaak tijd tekort. Lisanne: Herkenbaar ;-) Wij hoeven ons gelukkig nooit te vervelen! 

Wat moet iedere haakster een x gehaakt hebben? Bijv. een poncho, sjaal, woonaccessoire, tas etc. En is dit dan ook jouw favoriet?

 

Iedereen haakt met een andere reden. Dus er geen item wat je gehaakt moet hebben, maar als ik dan iets moet kiezen, de Happy Buntings. Omdat het een simpel en snel werkje is wat plezier geeft. Het is een leuk cadeautje voor een verjaardag, pasgeboren baby en omdat iedere dag een feestje waard is. Het gratis patroon van deze Happy Buntings is te vinden op mijn blog tezamen met nog meer gratis haakpatronen en andere leuke inspiratie op haakgebied. Klik HIER om naar het patroon te gaan. 
Lisanne: Dit patroon blijft altijd fijn..! Kan voor zoveel dingen gebruikt worden. En zoals Eliane al zegt: heel belangrijk om af en toe de slingers op te hangen ;-)

foto: Roest haakt

Dank je wel voor je tijd Eliane, erg leuk om te lezen! Je kunt Eliane ook volgen via Instagram, klik HIER om naar haar account te gaan. 

Fijne dinsdag, vanavond mag ik weer naar naailes :-) Nu al zin in!
Liefs Lisanne

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  vaNNien

  |

  Leuk zeg! Ik kende Eliane nog niet.
  Fijne week!

  Reply

 • Avatar

  HaakBrei-n

  |

  Leuk interview, ik volg haar op IG ze maakt altijd zulke mooie foto's!

  Reply

 • Avatar

  Arja van Garderen

  |

  YEAHHH!! Het is gelukt zie ik! (domeinnaam!) :).
  Super!!
  Heb je het pakketje al ontvangen?
  X Arja

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Yeah…!!!!! Het is gelukt! Nogmaals dank voor je hulp! Cool dat jij dat ook meteen weer ziet ;-) nee nog geen pakketje, heb vandaag de postbode helemaal niet gezien? Morgen dan maar hopen… Ik ben trouwens met iets bezig waarbij ik meteen aan jou moest denken! Daar later meer over…. hihi Sorry voor het nieuwsgierig maken! Hou je taai met klussen he X

   Reply

Laat een reactie achter