fbpx


Egeltje haken…!

Ra Ra, wat is het? Het is zacht, harig en erg schattig!
Een zadelhoesje, een warme muts, een stekelvarken, D. met statisch haar? ;) Nee nee,
Het is een heel schattig egeltje….! Had je het goed geraden?
Is het geen lieffie, het patroon komt uit het boekje van Tessa van Riet-Ernst, het heet Amuigurumi & Forest friends. Het blijft één van mijn favo haakboeken (ik ben nou eenmaal dol op bosdieren ;), en de dieren die er in staan zijn allemaal zo mooi! Hert is altijd even wennen om met harig garen te werken vind ik, je kunt het niet uithalen en je ziet je steken ook heel slecht. Maar het resultaat is zoooo leuk!  Ik haakte al meer van deze egels, maar nog voor ik ze kon afhechten waren ze al ingepikt. Iedereen is er meteen weg van! Fijne vrijdag, het is bijna weekend!! En ik heb er heel veel zin in… -X- Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (22)

 • Avatar

  Mez11

  |

  oooh wat een leukerd!! die zou ik ook zo inpikken hahaha
  die komt ver bovenaan mijn to-do-lijstje! mega-cute!!
  Zal mijn D. leuk vinden :-) als ik die ga haken.
  have a nice day!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hai Joyce…! Hij is te cute he! Ja, jouw D gaat dat zeker leuk vinden! Ik had laatst het buurmeisje(2) op bezoek, en die durfde hem niet vast te pakken omdat ze dacht dat hij echt prikte hahaha. Pas toen ik over zijn stekels wreef dacht ze, hmm.. geloof wel dat het kan. Daarna liet ze hem overigens niet meer los hihi Zo leuk! Fijne dag x

   Reply

  • Avatar

   Anoniem

   |

   Dit is zooooooooo leuk.

   Reply

 • Avatar

  Terray

  |

  Wat een schatje…..een hele blije egeltje! Goed weekend!
  Groetjes
  Tertia

  Reply

 • Avatar

  kreamade

  |

  Heel erg leuk!! gr. Hennie

  Reply

 • Avatar

  HaakBrei-n

  |

  Ohhhh die voetjes zo lief! Ik heb ooit eens een mol gehaakt met dit soort garen. Grrrrr…. ik werd er super chagrijnig van.
  Fijne dag. X Chantal

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zo schattig he, haha chagrijnig? dat is juist niet de bedoeling van deze hobby! Dan maar een kale egel ;) hihi X Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Ik heb het boekje ook, maar moet nog moed verzamelen om de egel te maken. Ik heb een keer een cavia gemaakt met zulk garen, maar aan het model van een cavia kun je niet veel verprutsen :-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   o cavia's zijn ook super leuk! Daar heb je een punt, met dit garen zie je een foutje niet zo snel. Tenzij je echt een groot gat krijgt…! hihi Groetjes

   Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Echt een schatje, maar dat garen houdt mij een beetje tegen.
  Groetjes en fijn weekend!
  Akkelien

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Snap ik, normaal garen is zeker relaxter. Gewoon een ander project ernaast doen en steeds een stukje met dit harige garen. Als je het zat bent, ga je weer over op je andere project. Dan doe je er wat langer over, maar wat maakt het uit. Fijn weekend en groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Super leuk en ja ik had het goed geraden! :D Wel lastig haken denk ik..of valt dat mee?

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, je had het goed!! hihi Idd wel wat lastiger, maar wel te doen hoor. Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Het garen herkende ik maar ik wist niet meer waarvan. Ooit probeerde ik dit lieffie ookk te haken en maakte een foutje. Helaas .. met dit garen niet te herstellen. Jouw snoezige beestje is mooi gelukt. Hij past mooi bij jouw bosdieren.

  Fijn weekend, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Friemel En Tinus

  |

  Superschattig! Dat neusje!! Niemand die het ziet als je een foutje maakt :). Dat is dan weer een voordeeltje!

  Reply

 • Avatar

  Martina

  |

  Leukleukleuk!
  Eentje voor op de to-do-list voor de boskamer van mijn meisjes.

  Fijn weekend :)

  Reply

Laat een reactie achter