Ja, ik heb de smaak te pakken…nu heb ik naast het haakvirus ook nog een verslaving aan de naaimachine..hihi

Ik scoorde laatst een vintage deken via marktplaats in mijn favo kleur! Daar moet ik natuurlijk kussens van maken ;)

Ik was op de naailes al begonnen met dit kussen, maar ja, als je dan perse met goudglitterdraad (ik hou gewoon van een beetje glamour ;) wilt naaien en dat helemaal niet sterk genoeg is voor dit project. Maar je blijft natuurlijk volhouden en je geeft niet op..zucht…en je aan het einde van de les toch tot de conclusie komt dat het niet gaat werken..hihi Moet je thuis verder met je project.

Dus maakte ik (de volgende ochtend vroeg #ongeduldig ;) een knus werkplekje aan de eettafel en ging ik verder aan de slag.

De achterkant maakt ik van de oude wollen deken, is hij niet prachtig. Ik ben echt helemaal verliefd!

De voorkant van het kussen haakte ik, ik vind de combinatie erg leuk geworden. het was een uitdaging omdat een wollen deken en een gehaakte lap nogal een dikke massa wordt en het maar net onder de naald past. Maar zoals je hierboven al las, ik gaf niet op..hihi. En ik ben blij toe, want ik vind het heel erg leuk geworden. Zie je Kees gluren..? Die kijkt me aan alsof hij wil zeggen, hallo ik zit hier!!! Waarom maak je foto’s van een kussen i.p.v. van mij ;) Kees, lieverd, je staat er op hoor, ze vinden je vast een mooierd…

Have a nice day,
Liefs Lisanne

19 reacties op “Kussen van vintage deken…!”

 1. Diana schreef:

  Geweldig mooi! Ik zag Kees als eerste en toen pas de rest :D Ik vind Kees nu al koel :D
  Geeft mij weer inspiratie om eens weer wat voor mij zelf te haken.

  Liefs,
  Diana
  http://www.dianaswereld.nl

 2. Villa Kakelbont schreef:

  Kees is prachtig!! Maar de kussens zijn dat ook! Je had de lappen eventueel op elkaar kunnen festonneren als naaien niet was gelukt.

 3. mingle-mangle schreef:

  super gelukt, heel mooie foto's

  fijn weekend mingle-mangle

 4. Alet Venhuizen schreef:

  Erg mooi geworden zeg. Zo zie je maar weer de aanhouder wint. Haha.
  De kleuren zijn prachtig, en ik hou wel van de combinatie van dekenstof en een gehaakte kant.

 5. Margriet schreef:

  Ik zag Kees pas toen ik las dat hij ook op de foto stond. Ik keek alleen naar de kussens. Mooi hoor! Ik vind het altijd leuk als mensen van iets ouds weer iets nieuws maken.

 6. wendela schreef:

  Helemaal geweldig!!

 7. kreamade schreef:

  Wat is dat leuk hè om haakwerk te combineren met mooie stoffen. Gaaf kussen!! gr. Hennie

 8. Jeetje zeg! Wat ga jij snel! Niet bij te houden… en ik vind het allemaal even leuk :) Je blijft me inspireren! Helaas kan ik de tijd niet vinden om het ook allemaal te maken :) maar ik lees met veel plezier je blogberichtjes! Liefs Simone

 9. Hilde haakt schreef:

  Mooie kussens! Vooral die met ruitjes vind ik mooi.

 10. Sandra schreef:

  Fantástische kussens heb je gemaakt!! Chapeau, zeker inderdaad met die dikke pakketten onder je voetje…
  Wel jammer dat het niet lukte met die blingbling-draad.

 11. Anoniem schreef:

  Hoi Lisanne, geweldig je kussens! Klopt 't dat ik een Aabe-deken herken? En zo ja, zat het etiket er nog op? Met het beroemde hert? ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving