fbpx


Kerstboompjes haken…!

De Sint is het land weer uit, en dat betekent dat het tijd is voor de kerstman! of nou ja in ieder geval kerstboom ;) Er zijn natuurlijk mega veel kerstboompjes om te haken..allemaal even leuk…op een vrije middag haakte ik een paar hele simpele, maar oh zo leuk!

Met wat glitter steekjes zijn ze meteen feestelijk…! Ik schreef het simpele patroontje uit, maar toen zag ik van de week ineens boompjes voorbij komen die er heeeeel erg op leken, deze boompjes bedoel ik.

Daarom heb ik besloten om het patroon van mijn boompjes niet te delen hier, maar een link te plaatsen naar de andere boompjes…(zonde van al mijn werk, maarja ik Google ook nooit van te voren, hihi ik begin gewoon met haken, dus een beetje eigen schuld).Wat er in ieder geval wel anders is de papieren ster als piek ;) En dat er wat hertjes en eekhoorns in mijn bos wonen hihi. Ik weet niet in hoeverre het patroon ander is, want ook daar heb ik niet naar gekeken. Maar mocht je wel echt precies dezelfde boompjes als ik willen haken, dan stuur ik het patroon met liefde naar je via de mail. Maar ik denk dat je met het andere patroon makkelijk hetzelfde resultaat kunt krijgen…

Ze staan hier te pronken, want ik vind ze echt zo leuk geworden..! Ze zijn leuk in alle kleuren leuk, ook hele witte/zwarte bijvoorbeeld. Omdat ze wat strakker zijn passen ze goed bij de interieur trends van nu. Ik ging gewoon weer even los met de glitterdraad hahaha

Van de week maar eens een echte boom in huis halen ;), hebben jullie hem al staan?

Fijn zondag,
-X- Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (21)

 • Avatar

  Tiny Happy Fox

  |

  Dat ziet er gezellig uit. Heel leuk die boompjes!
  Groetjes Sarah

  Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Ik heb wel al wat kerstversiering staan en mijn man haalt straks een kerstboom bij het tuincentrum, die ga ik komende week optuigen. De boompjes zijn erg leuk geworden!

  Reply

 • Avatar

  Nina-hobbysite

  |

  Wat een leuke kerstboom. Ja, de kerstboom gisteren opgehaald, en opgetuigd. Toch wel weer gezellig.

  Reply

 • Avatar

  Alet Venhuizen

  |

  Leuke kerstboompjes heb je gemaakt.
  Onze kerstboom moet nog uit de tuin gehaald worden …. Dat zal deze week wel lukken denk ik.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ow wat gaaf…! Zet jij hem weer terug in de tuin? Groetjes

   Reply

  • Avatar

   Alet Venhuizen

   |

   Hij overleeft het nu al drie jaar. Ieder jaar denk ik; dit zal nu wel de laatste keer zijn maar nee dus. En hij ziet er nog steeds mooi uit….. Kijken hoe het dit jaar gaat……

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wow echt goed…! Ik hoop dat het goed gaat! Groetjes

   Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  leuke boompjes,wij gaan ook volgende week de boom neerzetten en optuigen zin in:D
  verder is het hier al een poosje kerstig zullen we maar zeggen haha

  fijne zondag verder liefs mingle-mangle

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, mewt al die leuke ballen van jullie..! Gezellig!

   Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Mooi zijn ze, je gehaakte boompjes!
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

 • Avatar

  Miss Creatuurtje

  |

  Leuk zo op de boomstronk, meer moet dat niet zijn vind ik. Heel mooi!

  Reply

 • Avatar

  Vera de Gries

  |

  Het ziet er erg leuk uit!!! Ik krijg binnenkort ook drie van die prachtige schijven hout, eindelijk!

  Groetjes, Vera

  Reply

 • Kersthaaksels..! (patronen) - draad en praat...

  |

  […] in een mum van tijd je huis helemaal om in kerstsfeer. Strakke katoenen kerstboompjes…! Klik HIER om naar het bericht en patroon te gaan. Of juist een wollig kerstboompje. Klik HIER om naar het […]

  Reply

 • DIY winter wonderland – Petit-Petite

  |

  […] jaar maakte ik ze al; de gehaakte dennenboompjes. Het patroon vond ik via een link op de site van Draad en Praat… bij By-Ilona . Ik ben er zo gek op. En toen ik het Russische kerstdorpje van Zilverblauw […]

  Reply

Laat een reactie achter