fbpx


Bijna weekend…!

En we zijn alweer bij de vrijdag aangekomen..! Het ging als gewoonlijk weer super snel. Op het werk is het super druk omdat veel collega’s met vakantie zijn. Dus de week vloog voorbij! Hieronder een aantal foto’s van afgelopen week…


De naailes was een drama..! hihi ik had speciaal allemaal nieuwe stoffen gekocht, de één nog mooier dan de ander. Dus ik met één van stoffen onder mijn arm naar de naailes. Het moe(s)t een sjaal worden. Blijkt de stof zo rekbaar en elastisch te zijn, dat hij met geen mogelijkheid is te naaien. Alleen met het spelden ben ik al 2 uur mee bezig geweest en ik ben nog niet eens klaar. Ik denk dat ik toch maar een ander project moet verzinnen….of een ander stofje moet meenemen volgende x :)


Dus begon ik maar lekker weer aan een nieuw haakproject, dat gaat me toch een stuk makkelijker af! Ik gebruik dikke wol en ben heel benieuwd naar het resultaat…


Het was niet veel, maar af en toe, zo héél even, genoten we van het zonnetje dat in huis scheen. Ik hoop echt we dit weekend ook veel zon zien! Zoals je ziet, geniet Kees er ook met volle teugen van! Hij trekt overigens wel mijn hele kleed uit zijn verband…


Ik genoot nog lang na van de workshop die ik afgelopen zaterdag gaf bij Galerie Lucie..! Het was zo’n fantastische middag! Dat smaakt naar meer, en dus ben ik alweer nieuwe plannen aan het uitdenken. 

Hoe was jullie week? Ook zo hectisch? Of had je lekker vakantie? 
Have a nice day!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (9)

 • Avatar

  crea d' emilia

  |

  Ik word altijd vrolijk als ik die leuke foto's van jou zie Lisanne. Wat een lieve kat, die twee van mij liggen ook graag op mijn haakwerk. Ik had lekker twee weken vakantie dus had ik genoeg tijd om lekker te zitten haken. Heb meer projectjes gemaakt dan in de laatste maanden leek het wel. Alleen nog niet aan toegekomen om zelf een blogbericht te schrijven. Daar ga ik straks aan beginnen. Fijne vrijdag en natuurlijk een fijn weekend gewenst :-)

  Lieve haakgroetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super leuk om te horen! En wat heerlijk 2 weken vakantie!! Echt genieten. Geniet van je weekend! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Shirley Bonke

  |

  Hoi Lisanne,

  Naailes heb ik ook nog op mijn lijstje staan, dat wil ik echt nog graag een keertje doen. Helaas had ik afgelopen week de vakantie al achter de rug… in het Zuiden waren we dit keer een weekje eerder, maar nog even en dan staat de meivakantie voor de deur en mag ik nog van 1 weekje vrij gaan genieten. Nu eerst maar even genieten van het zonnetje, dat op dit moment schijnt. Dan ziet alles er meteen weer anders uit hè? Kan niet wachten tot we weer lekker buiten kunnen zitten.
  Fijn weekend!

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ow daar heb ik ook zo'n zin in! Heerlijk alles en iedereen weer vrolijk! Geniet van je weekend! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Amber

  |

  Gewoon een ander stofje gebruiken, want fijne naaiervaring geeft de burger moed en vertrouwen voor volgende leuke projecten.
  Voor sommige stofjes heb je echt bergen ervaring en geduld nodig.
  Wat ben je met een super mooi project bezig. Het lijkt me wel zwaar haken met dat dikke garen.
  Volgens de weerman is het zaterdag genieten van de het weer en zondag een echte naai- en haakdag.

  Fijn weekend, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja he, denk dat je gelijk hebt! Ik ga nog een poging doen met andere stof! hihi Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Nicole du Prie

  |

  Een kat, een prachtig zelfgemaakt kleed en een klein zonnetje. Dat is een combinatie waar ik blij van wordt! Succes bij je volgende naailes en met je nieuwe haakproject. Fijn weekend!

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Heerlijk al die projecten…ik had hier bijna de hele week vrij, dus tijd om te haken, mijn naaimachine weer eens van dichtbij gezien! ? Vreselijk die gladde stof…fijn opzij leggen en een andere stof pakken ! Ben benieuwd naar je nieuwe projecten en plannen… ik geniet ook nog na van die leuke workshop middag ! ( dat heb ik ook nog gedaan, een mooie stoere vetplant gekocht voor in mijn mooie woonmand !! Fijn weekend, XMir

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons