Pakte ik de bosdieren in, om mee te nemen naar de workshop :) Oh, ik heb er zo’n zin in om al die leuke creatieve mensen te ontmoeten!!!

Gebruikte ik het zonlicht om mooie foto’s te maken, van oa. mijn nieuwe bloemen. Ik vind het heerlijk om hiermee te experimenteren. Heb totaal geen ervaring, maar door het gewoon te doen, leer ik wel steeds meer. 
Ranonkels zijn zo mooi! Ik kocht er ook een paar kastanjetakken bij, die blijf ik ook altijd mooi vinden. En ik hou van het stoere contrast van de takken met de bloemen.
Kocht ik nieuwe stofjes voor naailes. Nu nog eens even bedenken wat ik ga maken, want dat vind ik toch nog een stuk moeilijker te verzinnen dan met haken…


Ook kreeg ik een nieuw sieradendoosje van mijn mams (die oude viel helemaal uit elkaar, had ik al een eeuwigheid en was één groot stofnest geworden). Nu heb ik weer een nette en het is een hele mooie (van Madam Stolz) waarin alleen de mooiste sieraden mogen, omdat hij van glas is :)
Ook begon ik, in één week, aan 6 nieuwe projecten…hihi Ze zijn allemaal zo leuk dat ik gewoon niet kan wachten. Dit snoezige snoetje hoort bij 1 van hen, later meer! 
Hebben jullie ook een fijne week gehad? Bijna weekend!!
Happy Friday,
Liefs Lisanne

18 reacties op “Deze week..!”

  1. Miss Creatuurtje schreef:

    6 nieuwe projecten … hahaha hééél herkenbaar! Je bosdieren allemaal op een rijtje is echt de max, heel veel plezier met de workshop!!

  2. Lidia schreef:

    Ik vind het zo leuk om je te volgen! Heerlijk he allerlei nieuwe projecten.
    Groetjes, Lidia

  3. Amber schreef:

    Het wordt vast een geweldige workshop en helemaal nu alle bosdieren ook van de partij zijn. Dat geeft vast veel ohh's en ahh's bij het zien van de schattige dieren.
    6 nieuwe projecten in één week, tijd tekort dus.

    Veel plezier bij de workshop, Margaret

  4. epsiej schreef:

    wow 6 projecten in 1 week starten haha :D ik heb eindelijk weer eens verder gehaakt aan iets wat heel lang stil lag: de Mochila "look a like bag". En een lekker kort werk weekje, maar 3 dagen, en nu 4 daags weekend jeeej! Wel een hectische werkweek maar goed

  5. Die bosdiertjes zo op een rij…super zoet! En wat een prachtige stofjes heb je gescoord! Ben benieuwd wat je er van gaat maken! :) Liefs Caroline

  6. zenuwpees schreef:

    Tout est magnifique bravo bonne soiree Marie-Claire

  7. Katja Kalio schreef:

    I love the reindeer. He´s so lovely :)

  8. hobbydingen schreef:

    Experimenteren is altijd leuk ;) Die bloemen zijn ook zo mooi!

    Groetjes, Marjan

  9. Hilde haakt schreef:

    Experimenteren met fotografie is leuk ja! Maar het kost wel veel tijd merk ik. Ben ik een uur bezig, en dan zijn er een paar waar ik aardig tevreden over ben…

  10. Verie - Vestywo schreef:

    Ik ben heel benieuwd wat je met de stofjes gaat maken, ze zijn te leuk!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  11. Margriet schreef:

    Wat een mooi sierradendoosje! Mijne zitten gewoon in tupperware. De stofjes die je koos zijn ook erg mooi, leuk voor een kinderkamertje ofzo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving