23 februari 2015

DIY met woorden..!

En het is weer maandag (altijd even schrikken)… we hebben weer een nieuwe week voor de boeg! Ik ben met zoveel dingen tegelijk bezig, dat ik het soms zelf niet meer kan bijhouden hihi. Maar het zijn allemaal leuke dingen, dus ik ga er gewoon lekker mee door! Afgelopen zaterdag gaf ik een workshop in Breukelen, het was echt super gezellig!! Later zal ik nog wat foto’s plaatsen.

Vele van jullie hebben nu waarschijnlijk vakantie, dus tijd voor weer een leuke DIY :) Maak leuke woorden met ijzerdraad en touw voor aan de muur, op een cadeautje of waar dan ook…Kies mooie woorden die je blij maken, of de namen van je kids of huisdieren.

Wat heb je nodig: stevig maar buigzaam ijzerdraad, een tangetje, binddraad/wol en pen en papier. Je schrijft eerst het woord dat je wilt maken op het papier, dat helpt met het vormen van het ijzerdraad. Je buigt het ijzerdraad in de vorm van het woord. Als het woord wilt kunnen ophangen, maak je zowel aan het begin als aan het einde een oogje. Daarna ga je het het ijzerdraad omwikkelen met touw, binddraad of wol. Kies een kleur die je leuk vindt en winden maar…

Probeer het draad zo strak mogelijk om het ijzerdraad te wikkelen, zodat het niet kan verschuiven.

Het is een leuk werkje voor bij de tv :) voor je het weet heb je een paar woorden gemaakt. Ik vind ze erg leuk worden en heb het “geluk” nu aan de muur hangen ;)

Have fun!!
Liefs Lisanne

15 reacties op “DIY met woorden..!”

 1. Amber schreef:

  Goedemorgen, fijn dat jij met dit leuke idee de wat grauwe maandag gezellig maakt. Leuk vakantie-idee (al moet ik dan eerst nog even vakantie regelen hihi:))

  Fijn begin van de week, Margaret

 2. Daphne schreef:

  Weer zo'n superleuk idee! Heel origineel.

 3. Verie - Vestywo schreef:

  Heel erg leuk, Lisanne! Ik maakte deze woorden al wat langer met gewoon ijzerdraad, maar met een kleurtje eromheen wordt het net iets leuker. Dankjewel voor je tip! Fijne week..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 4. Minimoek schreef:

  Leuk, ik kon alleen de gepunnikte versie!!

 5. Hilde haakt schreef:

  Erg leuk! Ik heb een grote klos rood/wit bindtouw liggen, dus dit idee ga ik onthouden.

 6. Angélique schreef:

  Simpel, maar toch super leuk!

 7. Sylvia schreef:

  mag ik vragen met welk touw/garen je het woord geluk hebt gemaakt? die kleuren passen namelijk perfect bij mijn interieur❤️!

 8. vaNNien schreef:

  Wat leuk!! Ik heb het al vaker gezien, maar nog steeds niet uitgeprobeerd. Hoog tijd!!!
  Lief detail, het hartje, maakt het helemaal af!!
  En hoera! Je berichtjes komen weer normaal binnen, jeuhh :-))
  Liefs,
  Nadine

 9. Wat superleuk!! Deze ga ik ook eens maken!

 10. Sandra schreef:

  Wat een ontzettend leuk idee weer Lisanne!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving