fbpx


Happy Friday..!


Wat zal ik hier eens van gaan maken..?


Dit gebreide tasje vond ik terug met opruimen…mijn oma maakte het voor me toen ik nog een tiener was. Ik vind het heerlijk om samen met mijn oma te handwerken. Ze is de beste breister die ik ken en vertelt altijd leuke verhalen erbij.


En het heel grof gebreide vloerkleed scoorde ik na een tip van een blog vriendin…voor een heel klein prijsje! Wat een mazzel he! Ben er super blij mee. Het groene bolletje hoort bij een nieuw project. Voor een kleine jongens baby :) Daar binnenkort meer over…


Owja en als je net als ik ook dol bent op mooie breinaalden, bij de nieuwe Mollie Makes (Engelse versie) zitten hele gave als cadeautje!! Lichtblauw met witte sterretjes….je snapt dat ik even naar adem moest happen toen ik ze in de boekwinkel zag ;)

Nou dat wilde ik even met jullie delen….Fijne vrijdag! Het is lekker bijna weekend.
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (5)

 • Avatar

  Mez11

  |

  jij ook een fijne vrijdag Lisanne!
  en ik ben benieuwd wat jij van de bolletjes wol gaat maken.
  Ik heb in mijn 'wolkamer' een aantal scheepjes Stonewash liggen, ook de XL, en weet nog echt niet wat ik er van zal gaan maken, maar vind ze zo mooi, alleen al om gewoon te HEBBEN :-)
  ik ben nieuwsgierig naar jouw creatie van deze mooi gekleurde bolletjes!
  Grx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hier hetzelfde verhaal..hihi Ik weet ook nog niet wat ik er van ga maken, maar als ik er uit ben. Laat ik het hier zeker zien! Geniet van je weekend! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Brigitte Peetermans

  |

  Dag Lisanne,

  De Molliebreinaalden passen echt bij jou.
  Het groene bolletje kan niet anders dan iets heel moois worden!

  Prettig weekend,
  Brigitte

  Reply

 • Avatar

  Henrike de Graaf

  |

  Die breinaalden zijn helemaal in jou stijl :) logisch dat die mee moesten ;)

  Groetjes Henrike

  Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  gave breinaalden,helaas breien wij niet zo vaak,maar ziet er cool uit haha

  fijn weekend mingle-mangle

  Reply

Laat een reactie achter