fbpx


Have a good day..!!
Ok, het is maandag, en die is nou eenmaal wat pittiger dan de andere dagen van de week ;) Dus hierbij een heleboel vrolijke frisse bloemen om jullie door deze dag heen te helpen. Bloemen helpen mij altijd! Het is zo simpel, alleen maar door er naar te kijken, word je al vrolijk!

Ik denk dat ik vandaag vooral zelf veel op mijn blog te vinden ben..hihi. Want maandag ochtenden vallen me altijd zwaar. Maar het is een nieuwe week…en dus liggen er nieuwe kansen! Laten we er weer iets moois van maken! Ik ben met een hoop leuke haak en DIY projecten bezig en hoop deze snel aan jullie te kunnen laten zien. Ook is het patroon van Meneer Vos zo goed als af! Ben dus lekker bezig…Jullie nog wat op de pennen?

Have a good day,
Liefs Lisanne

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  afkes

  |

  Je bent er maar druk mee..haken! In plaats van de maandagen zouden er wel 2 zondagen mogen zijn vindt ik.
  In iedergeval suces met alles.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ohhh dat zou echt super fijn zijn! Gelukkig is haken nog steeds ontspanning hihi. Fijne aaf, Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  fabol

  |

  Looks likeyou were in quite a sprigtime mood :D Beautiful!

  Reply

Laat een reactie achter