14 februari 2015

It must be love…! (hartjesmand)

Het is Valentijnsdag…! Als het goed is valt er straks iets leuks om de mat voor D. hihi Ben benieuwd. Ik vind het zo grappig om op deze dag overdreven zoete dingen aan hem te geven. En wat is Valentijnsdag zonder hartjes… Ik haakte een leuke mand voor in mijn “wolkamer” met een ingehaakt hartje.

Wil je deze mand ook haken? Hieronder een korte beschrijving. Ik haakte hem met Lammy Hawai op haaknaald 6 mm. Ik heb alleen maar halve stokjes gebruikt. Je begint met de bodem en haakt steeds rond. Je gaat door met meerderen tot en met 2 v in elke 8e vaste. Daarna ga je in totaal 14 toeren omhoog, maar tegelijkertijd haak je het hartje in op de plek waar jij hem wilt.

Ik gebruikte dit tel schema voor het hartje. Ik vind het leuk dat hij een beetje langer en puntig is.

Met gouddraad naaide ik een pijltje door het hartje. Vind hem zelf erg grappig geworden. Je kunt natuurlijk zoveel variëren als je maar wilt. Met kleur, meerdere hartjes, met of zonder pijltjes en ga zo maar door :)

Nou ik wens iedereen een hele fijne LIEFdevolle dag..!
Liefs Lisanne

11 reacties op “It must be love…! (hartjesmand)”

 1. Gaëtane schreef:

  Haha heel lief! Ik sla zo meteen aan het koekjesbakken, in hartjesvorm ahjaa ;-)

 2. juffrouw truus schreef:

  Onze dag begon met een superlieve kaart van onze middelste dochter, ontroerend.

  Jouw mandje is erg leuk.

  Fijne dag,

  Juffrouw Mier

 3. 19angel89 schreef:

  Gaaf, ga hem onthouden! Bedankt voor de omschrijving!

  Happy valentine's day!

 4. mingle-mangle schreef:

  wat een schatje punt hartje helemaal super,fijne dag

  liefs mingle-mangle

 5. zenuwpees schreef:

  Het mandje is heeeel mooi groetjes Marie-Claire

 6. Amber schreef:

  Mooi liefdesmandje om allemaal kleine spulletjes in weg te bergen.

  Fijne zondag, Margaret

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving