24 februari 2015

Wel of geen stekenmarkeerder..?

Ik ben nieuwsgierig…! Zelf ben ik echt dol op stekenmarkeerders… ik kan niet zonder. Zeker niet als ik rond haak. Overal in mijn huis vind je ze en ik ben zelfs een beetje verliefd op ze ;) Maar ik ken ook mensen die dat ding helemaal niet handig vinden?! Ze vinden hem zelfs wat onhandig!

Nu wil ik graag van je weten….gebruik jij WEL of GEEN stekenmarkeerder? En als je antwoord geen is, gebruik je dan een draadje? Of tel je alles uit je hoofd? Of heb je nog een veel handiger hulpmiddeltje?De leukste tip/reactie die ik onder dit bericht vind, stuur ik een paar stekenmarkeerders op :) ik ben benieuwd!  Fijne dag, Liefs Lisanne

85 reacties op “Wel of geen stekenmarkeerder..?”

  1. Friemel En Tinus schreef:

    Ik gebruik ze zelden. Alleen als ik een deken haak. Dan hang ik om de x steken zo'n ding erin. Maar als ik rond haak gebruik ik een touwtje. Zo heb ik het geleerd en vind het eigenlijk wel handig. Ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe andere dames het doen :) liefs, Lotte

  2. Gebruik ze echt nooit
    Heb wel pen en papier klaar liggen om toeren af te vinken of als bijv de telefoon gaat snel aan te tekenen hoeveelste steek ik ben (amigurumi)

  3. Miriam schreef:

    Hoi, als ik rond haak gebruik ik altijd een klein musketon haakje, die haak ik er zo in. draadjes verloor ik altijd onderweg ;-) Deze steken markeerders zijn ook heel handig heb ik ontdekt, en ze staat lekker vrolijk in je haakwerk! X Mir

  4. juffrouw truus schreef:

    Die stekenmarkeerders van jou zien er wel heel handig en vrolijk uit. Ik gebruik meestal een draadje in een afstekende kleur, dat werkt ook en die draadjes heb ik altijd wel bij de hand.

    Groeten van Juffrouw Mier

  5. Verie - Vestywo schreef:

    Tot nu toe wist ik niet wat deze dingetjes in hielden, nu wel. Nee, ik tel steeds weer, zou ze denk ik ook onhandig vinden ;)!
    Ze zijn wel heel schattig!!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

  6. Anoniem schreef:

    Ik kan ook niet zonder
    Marleen vennix

  7. knoopjesz haken schreef:

    Deel je verliefdheid voor de stekenmarkeerders..gebruik ze altijd bij rondhaakprojecten..
    Ze zijn zo makkelijk en fijn in gebruik..SUPER-HANDIGE-HAAK-HULPJES

  8. Chantal schreef:

    welwelwel…ik kan ook niet zonder… ;-)

  9. JoJo schreef:

    Onmisbaar voor mij en zeker als ik in het rond haak. de kleurtjes vind ik ook wel gezellig. Ik heb ze op mij lijstje staan om weer nieuwe mee te brengen als ik ze ergens tegenkom want helaas raak ik er ook regelmatig kwijt. Groetjes Jolanda

  10. cindy van den Hurk schreef:

    Heb ze sinds een week ( niet zo'n mooie als die van jou!).
    Scheelt enorm veel werk met tellen.

    Ik vind ze GEWELDIG!!
    Ben VOOR! !

  11. Lonneke de Vries schreef:

    Mét!! Zonder die markeerders was ieder amigurumi werkje in mijn handen veranderd in vormeloze gehaakte hompjes. Kleurrijk, dat dan weer wel. Haken met steekmarkeerders (in vrolijke kleuren) betekent voor mij ieder rondje haken richting de gekleurde finish, om er vervolgens nog een rondje aan vast te plakken. Haakmuts die ik ben, gebruik ik ook altijd meerdere kleuren in een werkje… om het haakplezier te verhogen. Hulde voor de steekmarkeerder!

  12. Heidi Hammers schreef:

    Ik kan écht niet zonder, vind ze hélemaal geweldig! Zeker deze, die heb ik ook sinds kort, was al langer verliefd op hun uiterlijk. Ze bevallen nog véééél beter dan ik verwachtte. Bij het haken van de CAL2015 doe ik ze om de zoveel steken en dan gaan ze ook zo gezellig tegen elkaar tikkeren tijdens het haken. Zó leuk ?!

  13. Ik kan niet meer zonder. Van de week was ik met hele dunne garen bezig, waar de markeerders eigenlijk te dik waren. Ik een draadje gebruiken. Ging helemaal fout. En dat terwijl ik tot voor kort gewoon met een draadje deed.

  14. Fenna Achternaam schreef:

    Och ik kreeg twee van deze pinnetjes bij een bestelling. Geen idee waar het voor was. Nu dus wel! Ik ben gestart met haken dus wellicht komen ze van pas

  15. marieke schreef:

    Ik gebruik er geen, heb altijd ruzie met die dingen. Waarschijnlijk te sterke vingers want heb er al diverse kapot gemaakt;-(
    Ik gebruik de magische ring als start en het draad dat je strak aantrekt als steekmarkeerder, werkt voor mij prima. Wanneer het werk te groot wordt pak ik een ander draadje.

  16. Inge Roosen schreef:

    Lieve Lisanne,
    Ik kan je tempo niet bijhouden dus ik heb even alle blogs bijgelezen.
    Zalige DIY voor een woord te maken, heerlijk appelke, paddestoelen (bedankt voor het patroon) Blijven oefenen met foto's maken van je bloemen, de stekenmarkeerders, ik heb net dezelfde aangeschaft een week geleden en blijkbaar vind ik ze voorlopig nog mooier om naar te kijken dus nog geen ervaring mee. Gebruik altijd een draadje, maar als dat er uit friemelt tja…
    Maar mijn lodderig oog viel natuurlijk op het vliegtuig. Ik had gelijk. Joepie!!!! Zeg, dat moet nogal een werk geweest zijn.
    ah, ipv een stekenmarkeerder kan je ook een sleutelhanger ring gebruiken. heb ik ook al ergens gezien.
    grtjs
    inge

  17. Stins schreef:

    Haha, ja je gaat voor mij ook te snel lieve meid! Ik ben dan ook wat ouder hè … ;-)
    Maarre… ik vind die markeerders wel erg handig hoor! Er zijn er idd al wat gesneuveld , misschien kunnen ze van rubber oid gemaakt worden? Maar zonder ga ik geheid een keer de mist in… Paperclips en draadjes heb ik ook al geprobeerd maar dat vond ik niks persoonlijk. Grappig dat dit überhaupt een gespreksonderwerp is hihihi ;-)
    Veel liefs van Mirjam.

    • Lisanne Multem schreef:

      Hihi ja leuk he Miriam, ik wist ook niet wat ik moest verwachten, maar liep al een tijdje met dit bericht rond. Ik was helemaal verbaasd dat er ook mensen zijn die ze niet fijn vinden haha Maar er is dus genoeg over te vertellen. Ik vind je opmerking over het materiaal wel een hele goede!! Tot snel liefs Lisanne

  18. Amber schreef:

    Ja, ik gebruik stekenmarkeerders. Precies dezelfde als op jouw foto staan. Bij vind je ze ook overal her en der in huis. Ik gebruik ze echt overal bij: bij het rondhaken als ik een knuffel haak, biij het haken van sjaals en mutsen en helemaal bij het haken van dekens.
    Ze zijn geweldig om mijn drie schatten van poesen af te leiden van mijn haakwerk. Ze willen helaas graag helpen als ik haak. Als ze dan een steekmarker 'veroveren' zijn ze een poosje zoet en mij met mijn haakwerk vergeten.
    De steken tel ik gewoon in mijn hoofd, want op mijn steekmarkers kan ik met mijn poesen niet vertrouwen.

    Fijne dag, Margaret

  19. Lotte Pothé schreef:

    Ik gebruik nog altijd een veiligheidsspeld.

  20. Daniëlle Kok schreef:

    HayHay!
    Ik gebruik ze ook, sinds kort, omdat ik steeds de tel kwijt raakte ;-)
    Vooral als je een ketting van veel losse moet haken, vind ik ze erg handig!
    Liefs Danielle

  21. Cleejoow schreef:

    Ik heb er een beetje een haat-liefde verhouding mee… Ik gebruik ze bij Amigurumi maar dan vanaf een steek of 42 zo. Anders zitten ze me in de weg. Ik vergeet ze ook steeds vast te klikken waardoor ik ze al een paar keer ben kwijtgespeeld. 't is wel handig als ik 's avonds op de bank haak, want echtgenoot heeft altijd wel iets te vertellen waardoor ik mijn tel kwijtraak.
    Ik heb het ook wel eens geprobeerd met een touwtje maar dat ging telkens mis.

  22. karin cadinu schreef:

    En ik gebruik ze echt als ik ronde patronen haak! Super handig als je moet tellen. Alleen op de laatste toeren als ik het project moet sluiten gaan ze eruit, want dan zitten ze alleen maar in de weg:-))

  23. Larissa schreef:

    Ik kan niet zonder en dan het liefste niet die keiharde. Je hebt één soort, oranje en groen en die zijn echt perfect!

  24. Bien schreef:

    Nee hoor ik vind ze helemaal niet handig.
    Als ik een amigurumi haak dan laat ik bij de start een een lang stuk draad hangen, deze leg ik aan het begin van de toer tussen de steken. Ik raak mijn draadje nooit kwijt en hoef ook niet heel veel te tellen. Want als je toer eindigt met een meerdering zit je meestal goed.

  25. Ik gebruik een paperclip die kun je met 1 hand door en uit de steek halen…met een steekmarkeerder wil dat niet omdat je hem moet sluiten en dat wil niet met 1 hand…is mijn ervaring☺

  26. Metsmaakgehaakt schreef:

    Ik gebruik ook een paperclip. Maar ik hou vaak ook nog wel eens op een papiertje bij waar ik ben gebleven.
    Het is me nou al zo vaak gebeurt dat als ik er even bij weg loop ik niet meer weet bij welke toer ik ben ;)

  27. Ellen Kersten schreef:

    Ik gebruik ze alleen maar, ik ben altijd met teveel dingen tegelijk bezig dus heb ze echt nodig om terug te kunnen zien waar het begin van de toer is… Overigens haak ik 'tel'projecten alleen als de kinderen hier op bed liggen, is bijna geen doen anders ;) Als de kinderen wakker zijn, wil ik nog weleens een gedachteloos haakwerk erbij pakken en een of twee toeren doen :) Deze zijn wel heel leuk, en handig lijkt me ook, ik heb stekenmarkeerders zonder sluiting, die vallen er nog weleens uit bij mij haha.

  28. ze zijn zo handig. Gebruik ze heel veel. Eigenlijk kan ik niet zonder. haha.

    groetjes marloes

  29. Anoniem schreef:

    Hier ook een enthousiast gebruikster van de stekenmarkeerders. Heb ze in diverse soorten en maten en die op de foto zien er ook heel leuk uit! Hoe vaak heb ik haakwerkjes niet uit elkaar gehaald, alleen omdat ik weer de tel kwijt was, grrr. Ik haak niet meer zonder. Groetjes, Marjan

  30. KellyBelly schreef:

    Ik heb daar helaas een haat/liefde verhouding mee. De open stekenmarkeerders vallen eruit, degene die ik kan sluiten breek ik kapot… Sinds kort gebruik ik een klein veiligheidsspeltje, dat werkt bij mij goed.

  31. KellyBelly schreef:

    Ik heb daar helaas een haat/liefde verhouding mee. De open stekenmarkeerders vallen eruit, degene die ik kan sluiten breek ik kapot… Sinds kort gebruik ik een klein veiligheidsspeltje, dat werkt bij mij goed.

  32. Shirley Bonke schreef:

    Hoi Lisanne,

    Ik heb geen idee of ik het handig zou vinden, want ik heb geen steekmarkeerders…. Ik gebruik meestal een draadje in een afstekende kleur. Blijven steekmarkeerders ook goed zitten? Ik wil nog wel eens een draadje er per ongeluk uit trekken en met amigurumi haken is dat niet zo handig.

    Groetjes, Shirley :)

  33. bianca van veen schreef:

    Het ligt eraan wat ik haak. Bij amigurumi vind ik het fijner om een draadje te gebruiken. Bij andere projecten mn steken markeerders.ik gebruik ze ook aan mn lus als ik even niet haak. Ook ik heb ze overal en nergens liggen. Pas vond mn schoonzus er een bij haar thuis. Had geen idee wat en of van wie het was. Mijn neefje (4jr) wist al gauw te vertellen dat het van van tante bianca was. Maw ze komen altijd weer boven water.

  34. bianca van veen schreef:

    Het ligt eraan wat ik haak. Bij amigurumi vind ik het fijner om een draadje te gebruiken. Bij andere projecten mn steken markeerders.ik gebruik ze ook aan mn lus als ik even niet haak. Ook ik heb ze overal en nergens liggen. Pas vond mn schoonzus er een bij haar thuis. Had geen idee wat en of van wie het was. Mijn neefje (4jr) wist al gauw te vertellen dat het van van tante bianca was. Maw ze komen altijd weer boven water.

  35. Ik gebruik altijd kleine veiligheidsspelden bij het rond haken: ik vind het zo'n gefrut om steekmakeerders tussen de steken te zetten als ik met haaknaald 2,5 haak!

  36. Miriam schreef:

    Zo leuk alle reacties lezen, ik denk dat Clover die hele fijne steekmarkeerders heeft !
    Ik ga ze zeker vaker gebruiken ! ?

  37. Hilde haakt schreef:

    Leuk onderwerp! Ik gebruik nooit steekmarkeerders. 1x geprobeerd, maar ik vond ze niet handig. Ik prikte door de draad heen, het is een gedoe om ze er in te draaien (ik had andere dan jij), ze zitten in de weg bij het haken, en ik kreeg ze er ook niet makkelijk uit. En ze zitten ergens in een etui of zo waar je ze uit moet zoeken en weer in terug moet doen… Ik gebruik altijd een draadje. Soms de begindraad, maar ook wel eens een losse draad. Soms laat ik 'm op 1 plek zitten. Het komt vaak niet zo precies waar de volgende toer begint. Of ik sla 'm elke toer even de andere kant op, zodat ie 'ingeweven' wordt. Je trekt 'm er later makkelijk weer uit.

  38. Nicole schreef:

    Geen fan van stekenmarkeerders maar ik gebruik altijd een iets open gebogen paperclip. Haak je er snel in en haal je er snel uit maar kan soms ook per ongeluk uitglippen. Dat neem ik maar voor lief.

  39. Martje schreef:

    Niet lachen hoor, maar ik gebruik oorbellen!! Van die steekoorbellen met een klipje. Werkt super handig!!

  40. Heidi schreef:

    Wat een leuke reacties Lisanne! Ik vind ze super maar… ben ze altijd kwijt en geef dan sta daar de mannen de schuld… kom ze ook echt tussen de duplo teen. Draadje meehaken levert altijd frustraties op, een tijd terug weer op zoek en toen bedacht ik me ineens mn kraampakket!! Lol daar zaten van die stevige veiligheidsspelden in a la 1950 en doe komen nu dan alsnog van pas haha maar ik ben blij dat ik mn markeerders weer terug gevonden heb blijft toch het handigst.

  41. Lotte schreef:

    Leuk dat iedereen zo'n duidelijke mening heeft over steekmarkeers :) Ik gebruik ze bijna nooit eigenlijk, maar ik heb er wel veel omdat ik de kleurtjes zo leuk vind haha. Wanneer ik amigurumi haak met naald 2.5/3 vind ik ze vaak te dik, ze laten dan een gat over. Dan gebruik ik liever een los draadje in een andere kleur. En wanneer ik toeren afsluit (rond en recht) zie ik duidelijk genoeg waar de nieuwe toer begint dus dan heb ik ze ook niet nodig. Ik gebruik ze ook niet binnen een toer, nooit over nagedacht dat dat wel eens handig zou kunnen zijn, ik ben eigenlijk constant aan het tellen in m'n hoofd. Misschien toch maar eens doen!

  42. Friemel En Tinus schreef:

    Ik heb net enthousiast zitten lezen :).
    Ik vraag een ding af. Wanneer jullie steekmarkeerders gebruiken laten jullie deze dan zitten als je rondgehaakt ben of maken jullie ze los na elke ronde? Ik ben benieuwd! Liefs, Lotte

  43. Jantine Urban schreef:

    Ik gebruik zeker steekmarkeerders, vooral met het breien van ingewikkelder patronen, of om toeren te tellen, ik heb dezelfde als jij op het plaatje hebt naar ook zelfgemaakte. Bij het haken van figuren vind ik het handiger om een draadje te gebruiken omdat dat meedraait met de ronding en die sla je zo om, dan hoef je de markeerder niet steeds te verplaatsen.

  44. Jantine Urban schreef:

    Ik gebruik zeker steekmarkeerders, vooral met het breien van ingewikkelder patronen, of om toeren te tellen, ik heb dezelfde als jij op het plaatje hebt naar ook zelfgemaakte. Bij het haken van figuren vind ik het handiger om een draadje te gebruiken omdat dat meedraait met de ronding en die sla je zo om, dan hoef je de markeerder niet steeds te verplaatsen.

  45. Gittepetit schreef:

    Ik hou niet van steken tellen, dus dat vermijd ik zoveel mogelijk ;-)
    Maar als ik echt moet tellen, gebruik ik een steekmarkeerder.
    En (en dat was een tip van @jipbyjan) als ik mijn haakwerk wat langer wegleg, doe ik een steekmarkeerder in het lusje. Zodat mjn haakwerk nooit per ongeluk uitgehaald kan worden. Door een hondje of zo ;-)

  46. Hihi, wat grappig om dit allemaal te lezen. Ik heb eens van dit soort markeerders goedkoop gekocht bij Boekenvoordeel, en laatst voor nog geen euro bij de Zeeman. Ik gebruik ze soms, ben dus geen echte fan. Ik heb er al verschillende kapot geknepen (grrr) en bij amigurimi gebruik ik een draadje dat ik per toer de andere kant op sla, net zo makkelijk. Maar ik kon de aanblik van zo'n kleurig setje ook niet weerstaan en vond dat ik ze moest hebben, hihi. Groetjes

  47. Sjuulsss schreef:

    Bij rondhaken kan ik niet zonder, ik raak onherroepelijk de tel kwijt, maar ik ben de markeerders nog wel eens kwijt en dan gebruik ik een draadje. En, zodra ik mij haakwerk wegleg, gaat er altijd een markeerder in het laatste lusje om mijn haakwerk 'op slot' te zetten. Maar eh… waar haal jij die leuke gekleurde steekmarkeerders? Ik heb alleen van die saaie. Groetjes

  48. Stof With Love schreef:

    Weet je dat ik ze nog nooit gebruikt heb? Ik zie ze wel eens voorbij komen en eigenlijk lijkt het me wel heel handig. Ben begonnen aan je ster voor een muziekdoosje, maar de tel kwijt geraakt en aan de kant gelegd. (Heeft denk ik ook met het tijdstip te maken gehad, normaal doe ik het dan uit mijn hoofd ;-)) Zal ze binnenkort eens aanschaffen, kan nooit geen kwaad. Goede tip van je! Liefs, Anne-Co

  49. Daphne schreef:

    Zonder stekenmarkeerders zou er van veel van mijn haakwerkjes niets terecht komen. Ik raak altijd de tel kwijt en een stekenmarkeerder is voor mij dan ook onmisbaar. Ik gebruik ze ook altijd in het lusje van de laatste steek van mijn WIP's als ik ze wegleg. Ideaal!

  50. Nicole schreef:

    Eerst deed ik het altijd met een draadje, maar dat vond ik zo'n gedoe! Sinds kort heb ik steekmarkeerders! Vind het erg handig! Groetjes Nicole

  51. tropical schreef:

    Ik gebruik een paperclip. Goedkoop en effectief.

  52. j van parera schreef:

    Hoi hoi Lisanne
    Ik ben beginner en mijn eerste werkje was rond (met xl garen) en daar gebruikte ik een draadje, maar die ging er regelmatig uit. Tot ik de tip van de markeerde ergens tegenkwam: heel fijn! En vrolijke kleurtjes. Bij Zeeman. Haast voor nop. Ik zeg:Top!

  53. Sofie schreef:

    Hey, ik gebruik ze ook, heb wel andere exemplaren, ook in plastiek. Ze lijken meer op een paperclip. Ik kan ze niet missen… Vooral bij het haken van knuffels, dan zie ik min of meer het begin van de vorige toer(en), hé!.
    En als ik het werk 'lang' wat zelden gebeurd, laat liggen, dan steek er eentje doe de lus van mijn laatste steekje.
    Groetjes Sofie

  54. Sandra schreef:

    Het zijn onmisbare mispunten…. Een draadje is fijner, zit niet zo in de weg.
    De markeerders hebben bij mij het talent om zó te draaien dat ze in de weg zitten of dat ik ze eruit haak.
    Ik heb van die paperclip-modelletjes. Héél veel (je zou toch zonder komen te zitten), want ze willen vooral vrij zijn, denk ik. Nadat ik ze 'eruit' heb gehaakt, lijken ze keihard weg te lopen. En dus heb ik er genoeg op voorraad.
    Jouw veiligheidsspleldmodelletjes zijn misschien braver? :-)))
    Lieve groetjes,
    Sandra

  55. Selda Turkoglu schreef:

    Ik gebruikte altijd haarspelden als ik een amigrumi haakte , maar ik heb ze ook kort ontdekt heel handig. Groetjes

  56. zenuwpees schreef:

    Ik vind de speldjes heeeeeeeeeel handig er voor gebruikte ik een gewone veiligheidsspeld of een draadje ,heb dikwijls gesakkerd maar nu gaat het goed groetjes Marie-Claire

  57. Minimoek schreef:

    Hey, ik gebruik gewoon een klein veiligheidsspeldje en dat bevalt mij prima maar ik vind deze markeerpinnen er wel superleuk uit zien,groetjes Linda

  58. Angélique schreef:

    Ik vind ze vreselijk, vooral voor amigurumi, dan zijn ze veel te dik. Ik gebruik van die schuifjes waarmee nieuwe overhemden netjes in de verpakking worden vastgezet, echt ideaal!

  59. Yvette schreef:

    Ook hier grote liefde voor de stekenmarkeerder!!! Wat een heerlijke foto ook, mijn hart maakte een klein sprongetje ;-) Ik gebruik ze altijd als ik in het rond werk anders weet ik 100% zeker dat ik de fout in ga. Daarnaast gebruik ik ze standaard als ik een werk weg leg aan het eind van de dag, anders rafelt altijd de helft van de steken weer uit als ik het weer oppak (of als een van de katten er weer eens met een draadje vandoor gaat.
    Kortom: ik kan niet zonder!!

  60. Ik gebruik ze ook…..altijd! Ik kan niet zonder. Heb er veel, want ik raak ze altijd kwijt.
    – Ik doe er eentje in de lus van de laatste steek als ik mijn werk weg leg.
    – Ik gebruik ze bij het rond haken omdat ik nog weleens de tel kwijt raak en ik het lastig vind om te herkennen waar ik de toer begonnen ben.
    – Ik gebruik ze aan het begin van een toer of granny waar je 2/3 lossen moet haken. Als ik dan de naald in de 2e of 3e losse moet steken, is het gaatje wat meer uitgerekt en gaat het insteken makkelijker.
    Ik gebruik het liefst wel de 'echte' van bijv. Clover of Knit Pro. Ik heb een keer een doosje met 100 steekmarkeerders gekocht op eBay, maar die gaan bij toch wel snel kapot. Ze gaan te vaak open en dicht waardoor ze breken.

  61. Zaanse Zolder schreef:

    zeker gebruik ik ze bij haken en breien. Ik vind ook dat ze snel stuk gaan. Een veiligheidsspeldje werkt beter.

  62. Nadia van Damme schreef:

    Hahahaha. Ik heb sinds twee weken het haken ontdekt en nu al lichtelijk verslaafd… Ik dacht echt dat het aan mij lag dat ik elke keer vergeet waar ik gebleven ben… :-) Ik moet dus gewoon van die leuke poezenbeest speeltjes halen ;-) Hihihi.. Maandag ga ik gelijk naar de haakwinkel! Ps. leuk blog heb je. Ik ga je vanaf nu in de "gaten" houden. Liefs Nadia

  63. irma schreef:

    ik gebruik ook markeerders en als ik er geen heb gebruik paperclips deze zijn er in alle kleuren
    maar deze zijn trouwens mooie kleuren maar die breken bij mij telkens vandaar de paperclip

  64. Romina schreef:

    Ik overweeg ook om steekmarkeerders te gaan halen . Ik gebruik voorlopig een draadje maar die draadjes vallen er vaak uit en dan weet ik niet meer waar het begin is mvg Romina :)

  65. Aimee Arfaoui schreef:

    Ik heb er geen. Ze zijn heel moeilijk te vinden.
    Wij hebben een kat, en die zal er mee gaan lopen.

  66. Petra schreef:

    Ik gebruik bij alle tel- en rondhaakprojecten steekmarkeerders. Een draad gebruik ik wanneer ik ook het aantal toeren wil bijhouden. Ik ben ooit begonnen met veiligheidsspelden in diverse maten en corsagespeldjes. Tegenwoordig heb ik naast steekmarkeerders als die van jou, ook kleinere van metaal voor fijn haakwerk, deze lijken op veiliheidsspeldjes zonder rondje in de onderkant. Die heb ik gekocht bij steekmarkeerders.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving