Deze week had ik iets meer haaktijd..! Heerlijk, ik heb er echt van genoten en ik ga dit weekend lekker door..! Hierboven zie je één van mijn nieuwe haakprojecten. Daarover binnenkort meer…
Dit houten gewei stond al jaren op mijn verlanglijstje…! En nu hangt het eindelijk aan mijn muur. Ik ben er zoooooo blij mee. Kan er geen genoeg van krijgen! 

Ik heb helemaal geen groene vingers….maar er komen zowaar plantjes uit mijn moestuintje ;) Ben best een beetje trots, maar het moeilijkste gedeelte komt geloof ik nog…Staan ze bij jullie ook?
Ook scoorde ik verse tulpen en wat nieuw garen..! Om te watertanden he :) een heerlijke combi vind ik! Eens kijken wat voor leuk project ik ervan ga maken! 

Ik geniet steeds van mijn nieuwe wolkamer, en ook Jack heeft zijn nieuwe happy place gevonden ;) Tussen de I love wol zakken en bovenop een stapel VT wonen magazines…Een kat naar mijn hart hihi
Hoe was jullie week? Ze geven lekker veel zon op voor het weekend! Dat wordt genieten!
Zet hem op deze vrijdag,
Liefs Lisanne

18 reacties op “Deze week…!”

  1. Verie - Vestywo schreef:

    Heerlijk Lisanne, je bent ook lekker bezig geweest deze week. Ik heb net een blogpost online gedaan over mijn haakprojecten van afgelopen week. ;) Mijn moestuintjes doen het ook goed, er zijn er nu 4 ontkiemd en 1 daarvan hoop ik vandaag over-te-potten. Ik ben benieuwd of er iets eetbaars uitkomt, hihi..Geniet ervan en van je weekend..

    Lieve-groetjes,
    Verie

    • Lisanne Multem schreef:

      Net weer even op bezoek geweest bij je! Ik heb er vandaag ook 1 overgepot (weet niet of dit een woord is ;) Maar ben heel benieuwd of hij het blijft doen… hihi Duimen maar
      Fijn weekend! Liefs Lisanne

  2. Gaëtane schreef:

    Amaaai! Jij zit ook niet stil eh ;-)! Fijne blogpost! Goed weekend!

  3. Oohh heerlijk zo'n week! En wat een sfeervolle foto's!
    Ik hoop ook op wat haakuurtjes dit weekend lekker in het zonnetje!

  4. lotte haakt schreef:

    Mooie foto's!! Nou, bij mij komt nog helemaal niets op in het moestuintje….ik heb ook echt geen groene vingers. Straks misschien nog maar weer een keer water geven, misschien helpt dat. Je haakwerk met het gouden randje ziet er prachtig uit. Goede combi tussen de crèmekleur en het goud. Fijn weekend alvast! Liefs, Lotte

  5. Amber schreef:

    Mijn tuintjes staan nog dicht te wachten. Leuk om bij jou te zien dat er echt iets gebeurt. Ik ben benieuwd wat je aan het haken bent met dat gouden garen. De nieuwe bollen zien er echt aantrekkelijk uit. Heerlijk om naar jouw mooie foto's te kijken.

    Groetjes en fijn weekend, Margaret

  6. Sofie schreef:

    Ik haakte, hoestte wat teveel naar mijn zin en genoot van de eerste lentezon, deze namiddag.
    Fijn weekend,
    Sofie

  7. Mieke Vermeij schreef:

    Dar gewei is echt mooi, is van een tak toch? Waar heb je die gekocht? Groetjes Mieke

  8. Teresita schreef:

    Muy bonitos!!!!!!!!!!!!!

  9. Angeline schreef:

    Ze blijven leuk die papieren zakken!Zag vandaag dergelijke ook bij Sissyboy

  10. Villa Kakelbont schreef:

    Hier is Joep druk in de weer met de moestuintjes. Wel goed dat die kinderen leren dat een aubergine van een plant komt en niet in de fabriek wordt "gemaakt" :-)

  11. heel mooi nieuw haakwerk in wording!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving