fbpx


Deze week..!

Yeah het is weer vrijdag!! En dat betekent dat het weekend voor de deur staat. En wat voor weekend, het Koningsdag weekend. Of nou ja, een extra lang weekend bedoel ik eigenlijk. Ik heb er echt mega veel zin in! Ondanks dat het niet echt gezellig zonnig weer wordt, wil ik er toch wel van kunnen genieten. Ik hoop lekker veel te kunnen doen en misschien nog iets gaaf te scoren op de rommelmarkt…als ik extra vroeg ga :)

Ik ben na deze week gelukkig al een heel stuk verder met mijn gehaakte ruiten, het begint nu echt ergens op te lijken :) Het is best een klus om ze allemaal aan elkaar te haken. Dus ik ben blij als het voor elkaar is…

Afgelopen woensdag ging ik ook nog even langs de Echtstudio, er waren weer een hoop nieuwe garens en kleuren binnen gekomen. Deze op de foto hierboven, vind ik zo mooi van kleur!!


We aten weer lekker uit de hello fresh box, dat is mijn redding! Zonder ben ik echt een ramp in de keuken :) Ik ben zo blij dat dit is uitgevonden, we eten nu veel gevarieerder en het is bijna allemaal even lekker! Het lijkt een beetje op een cadeautje dat je krijgt thuisbezorgd, een soort verrassingspakket hihi.

Ook was ik lekker in de tuin bezig, Het is toch eigenlijk bijzonder wat zon met een mens doet. Ineens heb je weer zin om veel buiten te zijn en de tuin gezellig te maken. Op de één of andere manier ben ik dan ook relaxter, het lijkt alsof je veel meer op een dag doet en de dag veel langer duurt. Ik kan er zo van genieten! Ook de jongens (katten) genieten er optimaal van. Ze lopen (nouja Kees ligt meer ;) de hele dag buiten en komen pas s’avonds met vuile voeten thuis. Heerlijk vind ik dat!

Doordat ik veel in de tuin deed heb ik niet zoveel kunnen haken als normaal, maar dat haal ik hopelijk volgende week weer in :) Ik heb wel heel vaak naar deze bollen in mijn nieuwe mandje gestaard hihi. Dat was ook heel fijn!

Owja en afgelopen maandagmiddag was het nog zo lekker zonnig buiten toen ik thuis kwam van mijn werk, dat ik nog een paar dieren potdeksels maakte. Ik blijf het toch zo leuk vinden om te doen! 

Hoe was jullie week? Fijne vrijdag en tot morgen,
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (11)

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  fijn weekend hopelijk valt het mee met het weer ze voorspellen helaas slecht:(
  maar mag de pret niet drukken wij gaan natuurlijk ook,

  veel plezier liefs mingle-mangle

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Hier ook genoten van de zon tussen alle drukte door.
  Volgende week vakantie en hopelijk veel tijd om te haken en achter het naaimachine te kruipen!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Oehhh lekker vakantie!! Bofferd :) ik hoop dat je lekker veel freubeltijd krijgt! liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Wij hebben sinds kort ook de Hellofresh box, wat een uitvinding……. Mijn inspiratie, wat betreft eten, was al jaren geleden op.
  Ik ben net als jij ook veel relaxter als de zon schijnt, dan ga ik makkelijk 's middags in de zon zitten en de rest komt dan wel later.
  Ik hoop dat het weer toch nog mee gaat vallen, want Joep gaat gehaakte spulletjes en broches verkopen en anders volgend jaar maar… Fijn weekend!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zo fijn he die box!! Ik word er ook echt een beter mens van :) Ik hoop ook echt dat het weer een beetje mee zal vallen! Zeker nu ik weet dat Joep buiten zit! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Jouw ruiten zien er prachtig uit. Best lastig om elke ruit netjes even groot te haken. Of heb jij daar een speciaal trucje voor?
  Dat bordje met eten ziet er heerlijk en gezond uit. Echt een voorjaarskostje waar een zonnetje goed bij past.
  Op naar een lekker lang weekend. Ook al zijn de weersverwachtingen niet zo goed, het wordt vast een fijn weekend.
  Wat heb je bij Echtstudio een mooie kleur garen gescoord. Ik moet er ook snel weer eens langs gaan.

  Fijn weekend, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Margaret, niet echt een trucje maar ik tel gewoon het aantal steken. Dan worden ze allemaal hetzelfde. best leuk om ze te haken ook, alleen het aan elkaar zetten vraagt best veel werk :)

   Reply

 • Avatar

  Tiny Happy Fox

  |

  Wat een vrolijke foto's allemaal met prachtige kleuren! Die bol wol zou ik niet kunnen laten liggen! ;-)
  Zalig inderdaad om rustig in de tuin bezig te zijn in het zonnetje en alles te zien groeien en bloeien!
  Geniet van je verlengd weekend!
  Groetjes, Sarah

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Ruiten ,haakgaren en potdeksels zijn super mooi succes met het aan elkaar zetten groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Hee? Jij ook aan 'de box'? Wat leuk! Wij ook, alleen niet elke week :-))

  Reply

Laat een reactie achter