Je hebt ze waarschijnlijk al her en der voorbij zien komen, de geborduurde Hema notitieboekjes die ik maakte voor de draad en praat… let’s meet haakparty. Het is een super simpele maar erg leuke DIY. Je kunt er alle kanten mee op!

Je hebt nodig: (hema) notitieboekjes, restje katoen, stopnaald, hartjes (of iets anders) mal, en een sticker. Het malletje kan gewoon een een uitgeknipt hartje zijn. In Word kun je heel makkelijk mooie hartjes printen :)
Je prikt de gaatjes in de kaft voor met de stopnaald, dit doe je langs het malletje zodat alle boekjes hetzelfde worden. Daarna borduur je met katoen de steekjes van het hartje (uiteraard kun je ook een andere vorm kiezen). Maak geen knoopje in de uiteinden maar steek ze onder een steekje door en knip ze (niet te kort) af. Plak daarna de sticker over het hartje heen. Zo zie je er niks meer van :) 

Zo maak je simpel en snel een heel leuk cadeautje! Uiteraard hoef je er niet meteen 25 te maken hihi, dan gaat de lol er namelijk wel vanaf..! :) Maar als je het binnen de perken houdt, is het een heel leuk werkje voor s’avonds bij de tv.
Zo nu weer aan het werk..fijne maandag!
Liefs Lisanne

18 reacties op “DIY notitieboekjes borduren..!”

 1. Wat een leuk idee zeg. Ik heb ze inderdaad voorbij zien komen. Wanneer hou je weer zo'n haakparty?? Zou ook graag een keer naar zoiets gaan, maar het is ook vaak ver bij mij uit de buurt helaas. Maar heel erg leuk die lieve notitieboekjes, de ontvangsters zijn er geloof ik erg blij mee. Fijne avond.

  lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

 2. SoFie schreef:

  Heel leuk, simpel en toch mooi!
  Groetjes SoFie

 3. Janneke Assink schreef:

  Leuk Lisanne, ik vind hem geweldig! En hij wordt inmiddels heel goed gebruikt :-)

 4. Terray schreef:

  Wat leuk zeg en eigenlijk heel simpel. Groetjes Tertia

 5. Sandra's Blog schreef:

  Wat een leuk idee!!!
  Groetjes Sandra

 6. zenuwpees schreef:

  Een heel goei idee groetjes Marie-Claire

 7. jellinacreations schreef:

  Ik had het nog niet eerder gezien, dus dank je voor het delen!
  Wat een leuk ideetje en inderdaad eigenlijk zo simpel.

 8. Mez11 schreef:

  In een korte tijd een super resultaat!
  ik hou d'r van :-)
  De notitieblokjes van de Hema heb ik hier al liggen.
  Ook nog van jouw vorige leuke tutorial met het notitieblokje; het randje haken.
  Het boekje mét randje zie ik nog wekelijks bij mijn moeder gezellig-zijn op haar keukentrolley :-)
  Ik ga zeker gebruik maken van deze nieuwe tutorial, thx!!
  have a nice day!!Xx

 9. esther vogelaar schreef:

  heel erg leuk vind ik ze!! ik had ze al voorbij zien komen, oa in de blog van Janneke en ik was toen al weg van de boekjes! Nu ga ik er zelf ook een paar maken. ook leuk aan het eind van het schooljaar als cadeautje voor de juf!! groetjes esther

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving