fbpx


DIY notitieboekjes borduren..!Je hebt ze waarschijnlijk al her en der voorbij zien komen, de geborduurde Hema notitieboekjes die ik maakte voor de draad en praat… let’s meet haakparty. Het is een super simpele maar erg leuke DIY. Je kunt er alle kanten mee op!

Je hebt nodig: (hema) notitieboekjes, restje katoen, stopnaald, hartjes (of iets anders) mal, en een sticker. Het malletje kan gewoon een een uitgeknipt hartje zijn. In Word kun je heel makkelijk mooie hartjes printen :)

Je prikt de gaatjes in de kaft voor met de stopnaald, dit doe je langs het malletje zodat alle boekjes hetzelfde worden. Daarna borduur je met katoen de steekjes van het hartje (uiteraard kun je ook een andere vorm kiezen). Maak geen knoopje in de uiteinden maar steek ze onder een steekje door en knip ze (niet te kort) af. Plak daarna de sticker over het hartje heen. Zo zie je er niks meer van :) 

Zo maak je simpel en snel een heel leuk cadeautje! Uiteraard hoef je er niet meteen 25 te maken hihi, dan gaat de lol er namelijk wel vanaf..! :) Maar als je het binnen de perken houdt, is het een heel leuk werkje voor s’avonds bij de tv.

Zo nu weer aan het werk..fijne maandag!
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (18)

 • Avatar

  casa crea d' emilia

  |

  Wat een leuk idee zeg. Ik heb ze inderdaad voorbij zien komen. Wanneer hou je weer zo'n haakparty?? Zou ook graag een keer naar zoiets gaan, maar het is ook vaak ver bij mij uit de buurt helaas. Maar heel erg leuk die lieve notitieboekjes, de ontvangsters zijn er geloof ik erg blij mee. Fijne avond.

  lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Emily, er is nog geen nieuwe datum, ik ga eerst even de zomer vieren :) Maar ik hou jullie op de hoogte! groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  SoFie

  |

  Heel leuk, simpel en toch mooi!
  Groetjes SoFie

  Reply

 • Avatar

  Janneke Assink

  |

  Leuk Lisanne, ik vind hem geweldig! En hij wordt inmiddels heel goed gebruikt :-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zo leuk om te horen :) Het boek vol goede ideeën.. hihi X

   Reply

 • Avatar

  Terray

  |

  Wat leuk zeg en eigenlijk heel simpel. Groetjes Tertia

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Een heel goei idee groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  jellinacreations

  |

  Ik had het nog niet eerder gezien, dus dank je voor het delen!
  Wat een leuk ideetje en inderdaad eigenlijk zo simpel.

  Reply

 • Avatar

  Mez11

  |

  In een korte tijd een super resultaat!
  ik hou d'r van :-)
  De notitieblokjes van de Hema heb ik hier al liggen.
  Ook nog van jouw vorige leuke tutorial met het notitieblokje; het randje haken.
  Het boekje mét randje zie ik nog wekelijks bij mijn moeder gezellig-zijn op haar keukentrolley :-)
  Ik ga zeker gebruik maken van deze nieuwe tutorial, thx!!
  have a nice day!!Xx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja toch! Owja de randjes haken ook zo leuk! Jouw versie is ook super tof geworden!!! Echt gaaf om te zoen! X Lisanne

   Reply

 • Avatar

  esther vogelaar

  |

  heel erg leuk vind ik ze!! ik had ze al voorbij zien komen, oa in de blog van Janneke en ik was toen al weg van de boekjes! Nu ga ik er zelf ook een paar maken. ook leuk aan het eind van het schooljaar als cadeautje voor de juf!! groetjes esther

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk!! Het zijn idd super leuke kleine cadeautjes. Veel DIY plezier! Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter