fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
14 mei 2015

Gehaakte woonmand in andere functie..! (en een winnaar :)

Daar is tie weer, de draad en praat…woonmand! Hij staat nu met mijn inpakpapier erin op tafel. Ik word zo blij van dit aanzicht :) dat ik het niet kon laten om de foto’s met jullie te delen. Hij is zo stoer en tijdloos dat hij overal bij past. Je kunt natuurlijk steeds wisselen van […]

Daar is tie weer, de draad en praat…woonmand! Hij staat nu met mijn inpakpapier erin op tafel. Ik word zo blij van dit aanzicht :) dat ik het niet kon laten om de foto’s met jullie te delen.

Hij is zo stoer en tijdloos dat hij overal bij past. Je kunt natuurlijk steeds wisselen van kleur en randjes. Ik kies zelf wel altijd voor stoere materialen, daardoor creëer je meteen dat stoere effect! Dat soort wol is nu wat moeilijker te krijgen omdat het nu meer weer is voor luchtige katoen. Ik hoop dat er dit najaar weer veel nieuwe stoere garens op de markt komen :)

Je koopt het patroon van de mand voor €2,95 in mijn shop..! En wil je graag leren haken en tegelijk deze mand maken? As. zaterdagochtend geef ik een leuke workshop bij Knottenwol in Delft. Je kunt je nog opgeven! 
————————————————————————————————————————-
En dan nog iets heel belangrijks…..de winnaar van het Yvestown DIY boek is Verie van Vestywo!!!
Gefeliciteerd Verie..! Het is echt een fantastisch mooi boek, ik denk dat je er heel veel plezier van gaat hebben! Mail me je adres en het boek komt naar je toe :)
Fijne hemelvaart (en waarschijnlijk vrije) dag vandaag!
Liefs Lisanne

6 reacties op “Gehaakte woonmand in andere functie..! (en een winnaar :)”

 1. Liza Veenendaal schreef:

  Jij ook een hele fijne dag! X

 2. Verie - Vestywo schreef:

  JEAH!! Ja, dat ben ik! Super de super, hier wordt ik blij van!! Ik ga jou mailen, Lisanne! :) :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

 3. Femke schreef:

  Ben een beginnende haakster!
  Maar kijk graag op jou blog wat een mooie haakwerkjes maak jij zeg!
  En wat een verslavende en super fijne hobby :-))

 4. zenuwpees schreef:

  Proficiat aan Verie groetjes Marie-Claire

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving