fbpx


Yvestown boekfeest bij Dille & Kamille..!

Afgelopen donderdag was ik bij een heel leuk feestje n.a.v. het derde boek van Yvonne van Yvestown. Dit feestje was bij een prachtige filiaal van Dille & Kamille. Beide weekendboekjes werden daar gepresenteerd op een hele leuke manier!!! We mochten de scones uit het ontbijtboekje proeven en uit het DIY boekje kwam het idee om een melkkannetje te versieren met porseleinstiften. LEUK LEUK LEUK!!!

De ruimte waar we zaten was echt prachtig aangekleed en er waren nog 13 andere bloggers aanwezig. Echt zo leuk om weer nieuwe creatieve mensen te ontmoeten. Ik heb enorm gelachen met Wimke van het blog Wimke Tolsma, ik had haar nog niet eerder ontmoet, maar ga haar vanaf nu zeker vaker zien :)

Deze foto maakte Eline van ons, zie je hoe aandachtig ik bezig ben met de DIY opdracht hihi. Het was enorm leuk om te doen, maar ik kwam er ook achter dat ik niet zo goed creatief kan zijn op commando haha. Had ineens echt totaal geen inspiratie meer, er was zoveel leuke afleiding :) Maar heb gelukkig wel heerlijk zitten kletsen met de andere meiden en Yvonne.

En er waren verse aarbeien!! :) JUMMIE…Zoals je van haar kunt verwachten zijn deze nieuwe boekjes ook weer prachtig vorm gegeven, echt zo mooi!!! Ik kan er uren naar kijken en je kunt de ideeën op zoveel manieren toepassen!

Kortom: Ik had een super leuke middag en ging moe maar voldaan weer op huis aan vanuit Amsterdam. Bedankt Yvonne voor de super fijne middag! Op naar het volgende feestje ;)

Wil jij het DIY boek winnen? Laat hieronder in een reactie weten wat jouw favoriete DIY idee is van dit moment…en wie weet win jij het te gekke boek van Yvonne.

Vanaf vanavond kun je extra kans maken op mijn Facebook pagina, hou hem dus goed in de gaten. Owja, meedoen kan tot dinsdag 12 mei 16.00 uur,
Fijne donderdag, 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (23)

 • Avatar

  Sjuulsss

  |

  Het feestje ziet er heel gezellig uit en super leuk om die kannetjes te versieren, vond jou theekopjes in een eerder blog ook al zo leuk.
  Mijn favoriete DIY idee van dit moment heb ik even niet, en dat is nou net het probleem, ik zit vast. Maar juist daarom zou het heel fijn zijn om dit boek te winnen zodat ik weer creatieve ideeën op kan doen.
  Fijne dag! Barbara

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Ik vind het geweldig, die porselein'stift'. Over een kleine 2 maand ga ik verhuizen en krijg een 'atelier'. Heerlijk, ruimte genoeg om workshops te geven en ik had al bedacht om hier ook iets mee te gaan doen… En dat boekje… *zwijmel* Perfect om ideeën op te doen en te 'workshoppen'! Dus JAAAAA!!!! Ik waag een kansje!

  Reply

 • Avatar

  Angela Stoop

  |

  Dat ziet er gezellig uit zeg! Lijkt me super leuk om het boek van Yvonne te winnen. Door jouw blog ben ik begonnen met haken en ben op dit moment druk doende om waar het maar kan gehaakte randjes aan te haken. Zo leuk! Zou heel graag mijn 'creatieve skills' willen uitbreiden met het boek!

  Reply

 • Avatar

  Terray

  |

  Akweer een leuk feestje achter de rug…..wat een bofbips ben jij!! ik wil heel graag meedingen naar het diy-boekje van yvonne. Juist omdat ik geen (favoriete ) diy inspiratie heb. Aangezien we net onze woonkamer hebben opgefrist kan ik zeker wel wat diy tips, tricks en ideetjes opdoen. Dus jaaaa graag :-).

  Fijne dag. Lieve groetjes Tertia

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Druk bezig met DIY in onze huiskamer….
  Pfff kan geen verf meer zien en heb behoefte aan een projectje tussendoor iets om de woonkamer op te leuken, met hout of zo….. Dus laat dat boek met inspiratie maar komen.

  Reply

 • Avatar

  Schone Vrouw

  |

  Ik brei graag, maar mijn best gelukte DIY is iets anders: ik raap altijd veren op als ik ze tegenkom, in een dierentuin wil ik ook nog wel eens een hand in een hok steken (flamingo's kunnen agressief zijn, brr, ik heb er nog wel eens nare dromen over ;). Om al die veren mooi tentoon te stellen, ben ik laatst 5 minuten bezig geweest. In een blokje zacht drijfhout heb ik met verschillende diktes breinaalden gaatjes geprikt, waar de veren nu mooi in kunnen staan. Ik zal er eens een foto van op mijn blog zetten ;)!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Tof feestje. Grappig dat je bij al die creatievelingen even niet zo los kwam. Gelukkig is gezelligheid en lekker lachen heel veel waard.
  Als ik Yvonne op de foto zie, moet ik denken aan het Snorfestival. Haar volle lach, lieve woorden en geheel eigen ideeën. Genieten, wat jij in haar gezelschap vast deed.
  Helaas: Facebook gaat hem voor mij niet worden. Natuurlijk gun ik alle facebookers veel geluk voor dit nieuwe boek.

  Fijne dag, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Verie - Vestywo

  |

  Eigenlijk zou ik heel graag een eigen DIY-servies willen maken met porseleinstiften. Net zoals de leuke kannetjes die jullie mochten pimpen,..Ik doe graag mee met deze leuke give-away!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Mijn favoriete zelfmakers van dit moment zijn plantenhangers. Mooi draad, kralen en knopen maar. En dan natuurlijk naar de kringloop voor een gezellige pot.

  Reply

 • Avatar

  Jolanda Schouwstra

  |

  Voor het vrijgezellenfeestje met de bruid en voor de bruid een (h)eerlijk theeservies maken.

  Reply

 • Avatar

  Danielle Van Oort

  |

  Jij gaat van feestje naar feestje! Voor ons een feest om dat iedere keer te mogen lezen. Mijn DIY haal ik graag uit het nieuwe boekje? voor jou ga zo door super om elke keer je blog te lezen. Liefs Danielle

  Reply

 • Avatar

  Wimke Tolsma

  |

  Wat lief om te lezen, ik vond het ook supergezellig met jou. Tot het volgende feestje of eens een date plannen!?

  X Wimke

  Reply

 • Avatar

  jenneke van maurik

  |

  als extra kans vul ik hier ook nog even in haha dat ik dolgraag kans maak op het DIY boek…. op FB heb ik gedeeld ♥
  liefs jenneke

  Reply

 • Avatar

  Sofie Vandersmissen

  |

  Dat feestje zag er heel gezellig uit allemaal! Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten waarmee je kan praten over je hobby's. Mijn favoriete DIY idee van het moment is bloemenkransen haken!

  Een tijdje geleden ben je blog gaan volgen. Bij mij mag je ook altijd eens op bezoek komen.

  Groetjes, Sofie
  http://knutselenmetsofie.blogspot.be/

  Reply

 • Avatar

  KatKat Katoen

  |

  Leuk feestje, heb er nog verhaaltjes van zien passeren op andere blogs :-)
  Mijn favoriet DIY-idee? Ik ben een indianenhoofdband aan het haken, want we moeten binnenkort naar een verkleedfeestje met als thema 'Western'. Ik heb ook een oude T-shirt gebruikt en daar reepjes in geknipt onderaan. Nog wat versieren met kraaltjes en kippenveren en hup, een originele en goedkope outfit!
  ps: ik zou héél blij zijn met het boek…
  Groetjes,
  Sigrid
  http:/katkatkatoen.blogspot.be/

  Reply

 • Avatar

  zjojes

  |

  Dat zier gezellig uit!
  Mijn favoriete DIY van dit moment. Pfoe lastig. Ik heb vaak zoveel in mijn hoofd zitten ;)
  Maar op dit moment haak ik toch veel vlaggetjes van restjes haakgaren.
  Groetjes,
  Joyce

  Reply

 • Avatar

  Helma-70

  |

  Wat een heerlijkheid om mee te lezen met al die creatieve mensen zoals jijzelf en je vrienden. Geeft altijd veel stof tot nadenken. Een favoriete DIY heb ik eigenlijk niet. Doe van alles wat. Maar vooral breien en haken. Misschien helpt het boek mij om out of the box te denken :-) groetjes Helma

  Reply

 • Avatar

  Anoniem

  |

  Dat ziet er zwaaaaar gezellig uit… mijn favoriete DIY van dit moment…. pfff lastig kiezen…. Omdat ik net getrouwd ben (vandaag 1 week) en natuurlijk geDIYed heb voor mijn bruiloft is een slinger maken wel favoriet… een slinger voor de taart, een slinger voor onze gave vw bus… een slinger met strikken voor het hek….ik hou van slingers!! Liefs janneke

  Reply

 • Avatar

  Thalia

  |

  Wat ziet dat er gezellig uit zeg! Ik doe graag overal mee aan deE gave giveaway! Ik hoop dat ik dan ook van zulke gave dingen kan maken ?

  Reply

 • Avatar

  juffrouw truus

  |

  Tja, na het lezen van deze blogpost is mijn favoriete DIY het versieren van een kannetje met porceleinstiften. Nu alleen die stiften en het kannetje nog kopen…

  Fijn weekend en groeten van Juffrouw Mier

  Reply

 • Avatar

  juffrouw truus

  |

  Het moet natuurlijk porSelein met een "S" zijn! Dat creatief zijn op commando lastig is, dat herken ik trouwens heel erg. Laat mij maar lekker thuis knutselen, dan kom ik tot de beste resultaten.

  Reply

 • Avatar

  Chateligne Dupantalon

  |

  Wel, mijn brein tolt non-stop en stroomt dan ook vaak over van de creatieve ideeën, waarna ik ze dan ook weer kwijt ben, ze stromen weg ofzo… Een leuk boek waaruit de ideetjes niet kunnen ontsnappen, lijkt me dus wel wat :-)

  Reply

Laat een reactie achter