fbpx


Kleurinspiratie deel 2..!

Eerder schreef ik al over kleurgebruik en hoe ik steeds toch weer voor dezelfde kleuren kies. Heb je dat gemist klik dan HIER. Ik kan het niet laten om nog een berichtje te maken over dit onderwerp met een aantal gekleurde foto’s.

Soms probeer ik toch even iets nieuws uit :) zoals okergeel…bevalt me ook best goed en de combi met mijn favorieten kleuren kan gelukkig prima. Wel heel voorzichtig hoor hihi want het is natuurlijk maar de vraag hoe het uitpakt.

Want die favoriete kleuren winnen het nou eenmaal altijd. De blauwe accessoires hierboven vond ik op een Franse rommelmarkt. Alleen al door de kleur kan ik ze niet laten liggen :)

Ook in de tuin is er op dit moment ontzettend veel kleurinspiratie te vinden, mijn favoriete groene kleur is daar altijd goed vertegenwoordigt :) en de combinatie met een beetje paars en lekker veel wit en lichtblauw maakt me vrolijk.

Laatst mocht ik nieuwe verf uitzoeken voor de slaapkamer muur, toen zag ik ineens weer dat er ongelofelijk veel tinten groen en blauw zijn! Dat maakte het kiezen niet makkelijker, maar het is wel heel gaaf om al die nuances naast elkaar te zien! 

En dan is er nog goud, waar ik intens gelukkig van word en dan vooral in combinatie met groen en aqua! Niet teveel goud, maar gewoon een leuk accent! 

Ook op Pinterest heb ik een bord vol kleurinspiratie, ik zie daar zulke mooie dingen voorbij komen! Mocht je het leuk vinden om een kijkje te nemen, klik dan HIER.

Met welke kleur haken/breien/DIY’en jullie op dit moment? Ik met zwart! 

Fijne zonnige donderdag, 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (16)

 • Avatar

  Sandra's Blog

  |

  Wat een vrolijk blog! Ik ben met 2 projectjes bezig. 1 groen en 1 oranje. Jouw kleuren vind ik ook supermooi, maar passen niet helemaal bij mij. Dat bleek na een kleurenanalyse.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Oeh ik ben benieuwd, klinkt ook als een hele mooie combi (ook al zijn het twee projecten) Groetjes

   Reply

 • Avatar

  Chateligne Dupantalon

  |

  Jouw kleurengevoel is één van de redenen waarom je in mijn blog-leeslijst zit :-)

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Heerlijk stoeien met kleuren. Jij hebt duidelijk jouw voorkeuren die steeds met variaties terugkomen.
  Ik heb ieder seizoen zo mijn voorkeuren. Dan wil ik graag andere kussens en andere dingen aan de muur. De kleuren in de natuur zijn heerlijk inspirererend. Ik ben benieuwd met welke variaties jij verder aan de slag gaat.

  Groetjes en fijne dag, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Lizette van der Plas

  |

  Ik vind jouw combinaties altijd heel mooi, ook al zijn het kleurtjes die ik voor mezelf niet gauw kies. Ik ga vaak voor (donker)rood en roze/oranje tinten. Heb net een leuk zonertopje gehaakt in die laatste kleuren, maar zowaar ook eentje in een blauw/groenige tint! En voor mijn dochter, die wel helemaal van het blauwe is, ben ik juist ook met een lichtblauw haakwerk begonnen. Neem eens een kijkje op mijn google+ of facebook. ;)
  Groetjes

  Reply

 • Avatar

  luovatytto

  |

  Tof dat goud! Ik heb net als jou de tik/verslaving voor geverfde dieren op potten. Alleen waar jij ze wit verft, verf ik ze allemaal goud. :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Fijn he die potten!! hihi Ik word daar ook zo blij van!

   Reply

 • Avatar

  Stof With Love

  |

  Mooi overzicht zo! Ik ben nu bezig met lichtblauw ;-). Schreef er vanochtend een berichtje over. Het labeltje op je laatste foto, aan de pot, waar heb je die vandaan? Dat is 'n leukerd! Ik heb naar aanleiding van je tip gelijk labels besteld bij Mez11 ;-) Nogmaals bedankt! Liefs, Anne-Co

  Reply

 • Avatar

  casa crea d' emilia

  |

  Wat een mooie kleuren gebruik je altijd. Ik gebruik allerlei kleuren. voor een deken, blauwtinten en ben met een nieuw kleedje voor mijn moeder bezig in de kleuren: roze, mint, wit, lila en blauw. Fijne donderdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat een fijne projecten!! Je moeder zal wel heel blij zijn met zon'n handmade deken!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Diana daanshobby

  |

  Ik heb ok de voorkeur voor blauw/groene tinten als ik iets voor mezelf haak en ga dragen dan toch vaak zwart,ben nu bezig met een sjaal van blauw verloop garen

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Ik ben wel héél benieuwd naar jouw zwarte project! :-))(

  Reply

Laat een reactie achter