fbpx


Schaapje haken..!
Hi! Nou ik ben gelukkig al een stuk beter dan de afgelopen dagen…nog niet de oude, maar ik kan weer rechtop zitten en af en toe een cracker eten. Ik doe normaal altijd 3 dingen tegelijk en kon nu dagen helemaal niets. Zo frustrerend, maar gelukkig gaat het weer over en probeer ik nu langzaam aan de draad weer op te pakken ;)

Nu even iets leuks, kraamcadeautjes haken…ik blijf het leuk vinden! Dit x haakte ik een schaapje met een muziekdoosje erin. Het patroon komt uit het boekje Babycadeautjes haken van Annemarie Arts. Ik blijf het zo’n droppie vinden :) Het pluizige garen is natuurlijk super schattig en zacht voor babycadeautjes. Maar het is wel haken op gevoel hihi, je ziet letterlijk geen steek voor ogen! Uiteindelijk is het gelukkig toch gelukt en ben ik zelf aan een tweede begonnen. 

De muziekdoosjes koop ik altijd bij Echtstudio, er is veel keus in verschillende liedjes en uiteraard koos ik voor dit schaap het toepasselijke liedje: Slaap, kindje, slaap hihi. Het blijft leuk om dit soort cadeautjes te maken en weg te geven. 

Wat h/maken jullie het liefst als babycadeautje?
Fijne zaterdag, 
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (15)

 • Avatar

  Ankie vd Polder

  |

  Hij is wel heel erg schattig Lies. Fijn dat het weer ietsje beter gaat met je. Groetjes en fijn weekend, Ankie

  Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Echt een snoepie, maar ik zie op tegen het haken met pluizig garen. Ik heb het patroon en het muziekdoosje al een tijdje klaar liggen. Ik ben nu een cupcake muziekdoosje aan het maken voor een kraamcadeautje, die maak ik altijd. Ik kan er nog geen genoeg van krijgen :-)

  Reply

 • Avatar

  Villa Kakelbont

  |

  Ik wilde er nog bijzetten dat ze bij Creamijn meer verschillende muziekdoosjes hebben.

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Fijn dat je al weer meer opgeknapt bent!
  Voor kraamcadeautjes maak ik meestal iets met de naaimachine…. Ik heb wel een aantal gehaakte dingen gepind maar heb hier nog niet mee kunnen experimenteren. Ik denk dat ik meer pin als ik kan maken ?

  Reply

 • Avatar

  Liza Veenendaal

  |

  Het schaap is echt geweldig! Ik dacht echt dat het een combinatie van haken en stof was :)
  Fijne dag nog!
  X

  Reply

 • Avatar

  Liza Veenendaal

  |

  Het schaap is echt geweldig! Ik dacht echt dat het een combinatie van haken en stof was :)
  Fijne dag nog!
  X

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Het schaapje is super leuk groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Bij mijn Lyfkes

  |

  Wat fijn dat je weer beter bent! En wat een supercute schaapje!
  Fijne week weer!
  Simone

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Wat een schatje, zo heerlijk zacht! Ik heb al tijden geen baby spulletjes gehaakt. Geen baby's in de buurt…

  Reply

 • Avatar

  Thamara

  |

  Hi, ik ben al heel lang op zoek naar het patroon! Ik heb hem ooit gemaakt voor mijn zoontje en nu wil ik hem nog een keer maken. Heb je toevallig het patroon hiervan?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Het patroon komt uit het boekje Babycadeautjes haken van Annemarie Arts. Groetjes Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter