Laatst liet ik ze al zien…de houten accessoires van Hart 4 Hout..! Deze (sloop)houten huisjes komen ook van daar. En zoals je inmiddels wel weet, ik ben dol op huisjes :)
Ik kreeg er meteen leuke DIY ideeën bij en zag het al helemaal voor me. Met Annie Sloan verf, washi tape, lederkoord en wat restjes By Claire katoen ging ik aan de slag. Ik verfde eerst een deel van de huisjess (plakte ik goed af met washi tape) en daarna maakte ik de lusjes eraan met leer en vrolijk gekleurd katoen. De stukje leer heb ik aan elkaar geplakt met heel stevige lijm en daar omheen het katoendraad gewikkeld. Ik word zo vrolijk van dit soort klein spul! Het zijn wederom sleutelhuisjes geworden, maar dit x dus niet van vilt. 
Deze zijn een stukje zwaarder aan je sleutels maar wel net zo leuk :) Ik vind een houten sleutelhanger ook erg makkelijk, want je vindt hem lekker snel terug. Tenzij je nog meer houten dingen in je handtas meesleept haha, maar dat lijkt me iets onwaarschijnlijk hihi (je weet maar nooit).
Je kunt er natuurlijk ook een leuke slinger van maken, of als je helemaal fan bent van de zwart/wit trend (net als mijn zus) kun je ook dit doen:
Er is dus van alles mogelijk met deze schattige houten huisjes. Wil jij er ook mee DIYen..? Je kunt de huisjes HIER bestellen. Owja en ook die te gekke houten huisjes als kaarsenhouder waar ik zo gek op ben kun je HIER kopen. Ik kan nu al niet wachten om ze in het najaar weer te branden (hoewel het nu misschien ook al wel donker genoeg is ;)
Fijne maandag, en pas een beetje op met de storm vandaag!
X Lisanne

5 reacties op “DIY houten sleutelhuisjes”

 1. Lotte Haakt schreef:

  Superleuk!!! Ik ga deze DIY zeker onthouden. Jij ook een fijne maandag! Liefs, Lotte

 2. Margaret schreef:

  Leuk idee om de houten huisjes zo vrolijk te maken. Ze zijn superleuk om aan een woonketting te hangen. Je kunt de huisjes ook bestemepelen met een hertenstempel.

  Groetjes, Margaret

 3. Jen schreef:

  Hoi,
  wat een leuk idee.
  Ik hou van huisjes…..dit zal ik beslist eens proberen….
  Veel liefs
  Jen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving