6 juli 2015

DIY simpele poster maken..!

Een tijdje terug zocht ik een poster voor aan de muur in mijn nieuwe kamer op kantoor. Het was er nog erg saai en de ruimte kon wel iets leuks gebruiken. Op internet vond ik al snel de mooiste posters, maar daar hing natuurlijk ook een prijskaartje aan. Net iets te prijzig naar mijn zin voor op kantoor…

Dan maar DIYen :) Ik fietste naar de plaatselijke knutselwinkel om een mooi groot wit vel papier te scoren. Eenmaal thuis aangekomen, bedacht ik me dat ik nog houten lettertjes had van de Action. Daar kun je makkelijk een leuke tekst verzinnen en op je poster plakken. Ze gezegd zo gedaan, en het werd: This is my favorite day :) Let op dat je geen hele natte lijm gebruikt, want dat ga je zien op je poster.

Nog een paar leuke stippen stickers erbij van Sostrene Grene en klaar is kees! Binnen 10 minuten en voor nog geen 5€ heb je een zelfontworpen poster gemaakt :) 
Owja en ze hebben ook houten cijfertje bij Action, waat dacht je van een leuke adventskalender op deze manier (pas over een paar maanden natuurlijk) of een verjaardagsposter. 
Fijne nieuwe week..de laatste voor de zomervakantie voor velen :)
Liefs Lisanne

18 reacties op “DIY simpele poster maken..!”

 1. Superleuk! Ik wist niet dat ze de letters en cijfers daar verkochten… Had ze laatst graag gehad voor een projectje haha nou ik ga maar eens kijken, altijd handig dus om te hebben ;) Bedankt voor de tip!
  Ennuh, geniet van deze mooie favoriete dag ;)

 2. Sandra's Blog schreef:

  Je poster is leuk geworden. Ik heb de cijfers en de letters ook liggen. Gebruik ze regelmatig. Zijn heel handig om in huis te hebben.

 3. Jacqueline K-M schreef:

  Je zit echt vol goede en leuke ideeën! Binnenkort maar weer eens naar de action ;-)

 4. Margaret schreef:

  Echt een top idee. En zo kun je de tekst fijn aanpassen aan de tijd van het jaar. En iedere nieuwe dag is weer jouw favoriete dag :)

  Groetjes, Margaret

 5. Leuke Lintjes schreef:

  Ook erg leuk met hartjes stickers of triangle stickers :-), leuk idee Lisanne!

 6. BY JM schreef:

  Ik weet waar ik voor opleiders voor mijn kraamcadeautjes moet zijn!!
  Leuke poster!

 7. Miss Wobie schreef:

  Lang leve de Action! Superleuke poster met die houten letters en stickertjes!

 8. zenuwpees schreef:

  Heel leuk groetjes Marie-Claire

 9. Liza Veenendaal schreef:

  Ik vind hem zo gaaf!
  X

 10. Micheline Rens schreef:

  bedankt voor het delen van dit idee, nu kan ik verder fantaseren en mijn eigen ding maken
  Micheline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving