In juli ging ik voor het eerst dit jaar naar het strand..! Met kikkerprinsje natuurlijk ;) het was echt genieten en ik kan niet wachten tot ik weer een x kan gaan, 
Ook haakte ik lekker wat af..! Een aantal dingen zal ik voor mijn vakantie nog laten zien, sommige WIP’s was ik al maanden mee bezig maar nu zijn ze af. Een heerlijk gevoel vind ik het altijd, alleen daarna begint het al weer snel te kriebelen om aan een nieuw project te starten hihi.
En ik ging eindelijk zelf naar Sostrene Grene in Groningen, wat een feest is dat!! Heerlijk om er even tussen uit te zijn. 
Het was ook de maand van de ananas :) Het was even een uitdaging om hem te haken, maar het is een leukerd om te zien vind ik zelf hihi.
En de maand dat de Photogeniki ansichtkaartencollectie op de markt kwam, met daarin 7 draad en praat… ontwerpen. En ze zijn nu gewoon al in 3 winkels verkrijgbaar, en dat worden er de komende tijd alleen nog maar meer, zo COOL!!

Nog wat meer van mijn haaksels van afgelopen maand..! 
En ja, als je dan toch een hoop het afgehaakt (hoop dat iedereen dit goed leest ;) kun je maar beter met een aantal nieuwe projecten beginnen hahahaha… Dus ik hoef me wederom niet te vervelen de komende tijd.
Ben benieuwd wat augustus zal brengen, in ieder geval vakantie voor ons!! En daar heb ik ook heel veel zin in, hoe was jullie juli?
Fijne nieuwe maand!
Liefs Lisanne

6 reacties op “July..!!”

  1. Ingenious by Me schreef:

    Zo leuk om te zien. Juli was voor mij super! Ik ben in de afgelopen maand een eigen blog gestart.

  2. Stins schreef:

    Veel groen in juli, mooi!!!
    Liefs!

  3. BY JM schreef:

    Mooie plaatjes! Leuk om alles zo bij elkaar te zien.

  4. zenuwpees schreef:

    Zoals altijd heel mooi handwerkjes groetjes Marie-Claire

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving