fbpx


This week..!

Haakte ik lekker verder aan een aantal haakprojecten..dat is nou eenmaal heerlijk om te doen :) Ik kan er uren mee bezig zijn, als het niet zonnig is zet ik er lekker Netflix bij aan en hoppa je bent zo een aantal uren verder…Was het een rommeltje in huis, hoewel gehaakte rommeltjes als hierboven nog wel ok zijn toch? Staat nog best gezellig. Maar verder was het één grote puinhoop met alle spullen voor de Swan Market


Want daar stond ik afgelopen zondag met mijn zus (Photogeniki) en haar gave kaarten, posters en kalenders. Het was er lekker zonnig en gezellig en er staan zoveel creatieve mensen, ik vond het super leuk om er een x te staan. Er komt vast nog een volgende x.

Kikkerprinsje zoekt af en toe wat verkoeling op, hij is graag buiten maar soms is het ook voor zijn kleine kikkerbillen te warm in het gras. Gelukkig kan hij af en toe even afkoelen in het badje dat ik voor hem heb gemaakt ;)

Nog een haakwerk in wording zie je hierboven :) Ik haak heel veel op dit moment maar er is nog net echt iets af dat ik jullie kan laten zien. Ik vind het nu ook zo fijn om lekker in de tuin te haken! Jullie ook? De komende weken blijft het weer goed zeggen ze. Morgen hoop ik wel weer een haakwerk te showen hier op draad en praat…

Fijne vrijdag, BIJNA WEEKEND!! :)
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (10)

 • Avatar

  BY JM

  |

  Lekker aan het haken dus!
  Geniet van veel haakplezier in de zon de komende dagen!

  Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Ja, leuk allemaal! En nu… ga ik lekker de tuin in, mét een haakwerkje :-)
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  Reply

 • Avatar

  Sigrid Swinnen

  |

  Dat laatste is weer zo mooi blauw!
  En ja, ik zit ook graag in de tuin te haken, lekker ontspannen en intussen een bruin kleurtje krijgen :-)
  Ik kijk uit naar wat je morgen te showen hebt!
  ps: die eerste foto is heel knap, met dat leuke plantje..
  Groetjes, Sigrid

  Reply

 • Avatar

  AL Verbruggen

  |

  Super leuke kikker! Denk dat ik in de winter ook weer een keer het haken ga oppakken. Je kan er toch wel heel veel mooie dingen mee maken!

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  De Swan Market; nooit van gehoord, maar het ziet er heel gezellig uit. Leuk om samen met jouw zus achter een kraam met toffe spullen te staan. Hopelijk hadden jullie een geslaagde verkoop.
  Heerlijk met allerlei haakwerkjes bezig (herkenbaar) in mooie kleuren.

  Geniet van een fijn weekend, Margaret

  Reply

 • Avatar

  mingle-mangle

  |

  heerlijk allemaal toch, wij waren deze vakantie ook weer flink haha aan de haak,helaas nog een weekje dan moeten
  we weer aan de bak zucht,op naar de volgende vakantie en dan hopelijk tijd voor haken zal moeilijk
  worden zitten nu in het examen jaar maar we gaan er voor

  fijn weekend liefs mingle-mangle

  is gelukt hoor met de haakwerkjes heb zelf mn draai eraan gegeven zie je binnenkort wel weer;)
  moet de schilderijtjes alleen nog

  Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Allemaal super mooie haakwerkjes groetjes Marie-Claire

  Reply

 • Avatar

  Messie1979

  |

  HOi Lisanne, ik ben een trouwe volger van je blog, haak zelf ook heel graag en kijk graag Netflix, maar dat samen vind ik maar lastig hoor, welke serie kijk jij?
  Gelukkig is het heerlijk weer en mogen we lekker buiten haken!
  Fijne zondag! GRoetjes Mirte aka Messie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja idd, met dit mooie weer vooral lekker buiten haken, maar de avonden koelen helaas nogal snel af en er is geen bal op de tv :) Ik kijk nu Selfridges, wel grappig om te zien hoe dat vroeger in zo'n warenhuis ging. en jij?

   Reply

Laat een reactie achter