fbpx


This week..!!

Deze week…zocht kikkerprins af en toe de verkoeling op! Het was een heerlijke zomerse week met af en toe een flinke bui, Ik vind het zo heerlijk als je na een werkdag lekker buiten in de tuin kan eten, dan heb je echt het gevoel dat de dagen langer zijn. Hoewel het nu alweer eerder donker wordt op de avonden…
Ook kon ik deze week af en toe even in de tuin haken, ik heb altijd een tijdschrift in de buurt voor als ik even een haakpauze wil hihi. Het is zo heerlijk om die dingen af te wisselen! En verder alleen maar in de zon te hangen. Wat een leven haha!
 
Daarnaast maakte ik nog een luxe lunch (voor mezelf ;) die ik serveerde op mijn nieuwe stoere IKEA plank. Deze kreeg ik mee naar huis na afloop van de IKEA catalogus lancering in Diemen. Dat was echt een leuke middag en ik heb er nu dus ook nog een mooi aandenken aan. Soms is het zo heerlijk om even werk te maken van je dagelijkse lunch :) dan voelt je dag net een beetje bijzonderder.
 
Toen ik gisteravond thuis kwam na een lange werkdag (was ik best een beetje uitgeput) maar kreeg ik al snel weer nieuwe energie. Want mijn nieuwe cactuspot was bezorgd en ik vond een super lief cadeautje op de mat. Van de allerliefste buurvrouw die er is :) In het leuke zakje zaten gewoon twee paar oorbellen in mijn favoriete kleuren! Dat is nog eens leuk thuiskomen.
Ook begon ik deze week aan een kinderkamer muurketting! Het is een cadeautje maar ik wil hem steeds meer zelf houden hihi. Ik vind de diertjes zo lief.
 
Owja, en ik begon aan een nieuw project met reuze wol!! Dit is de nieuwe Phil XL van Phildar. Het is echt zooooo mooi! Wat een ongelofelijk stoere dikke winterdraad. Eigenlijk is hij voor nu natuurlijk nog veel te warm, maar toen ik hem zag moest hij mee naar huis. Hij is te mooi om nog een paar maanden te laten liggen.
Ben jij nog met een nieuw project begonnen? Of heb je nog nieuw garen ontdekt de laatste periode? Ik ben reuze benieuwd!!
Happy Friday,
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (6)

 • Avatar

  casa crea d' emilia

  |

  Hey Lisanne,
  Weer zo'n leuk blogje met die mooie foto's! Ik ben benieuwd wat je met dat garen gaat doen. Ik ben zelf op het moment met lopende projecten bezig. Maar in mijn vakantie was ik begonnen met een Sophie's Garden. Verder hebben we een wolwinkeltje ontdekt in Merano, Italië. Daar heb ik mezelf een leuk garen uitgezocht dat in de aanbieding was. :-) Fijne vrijdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wow wat gaaf!! Wol shoppen in Italië dat is wel echt heel gaaf!! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  tessa

  |

  ik ben momenteel helemaal flamingo gek, ik maakte een canvas met tegelkruisjes in de vorm van een flamingo, haakte al twee flamingo sleutelhangers en twee knuffels, ik ben gek op roze dus is het een leuke uitvlucht om met roze te haken hi hi :-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat gaaf!! erg leuk!! ik ga zeker ook ooit nog eens een flamingo maken, een kleinere dan de eerste die ik maakte :)

   Reply

  • Avatar

   tessa

   |

   ik ben helemaal verliefd op die grote flamingo ik heb het boekje er speciaal voor meegebracht uit de bibliotheek, maar het lijkt me zo moeilijk ik haak pas een half jaartje … vandaar dat ik eerst kleintjes heb gedaan:-) de mijne is uit het boekje mini gurumi maar met haaknaald 4 en dikke wol is hij toch zo'n 10cm geworden!!!

   Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  Mooie kikker heb je gehaakt groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter