fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
26 oktober 2015

DIY sterkussens naaien..!

Ik ben dol op sterren..!! Ze zijn zo leuk en ze blijven leuk, maakt niet uit welke leeftijd je hebt. Een ster kan altijd!! Ik heb al diverse sterren gehaakt maar dit x ging ik aan de slag met de naaimachine…

Ik ben dol op sterren..!! Ze zijn zo leuk en ze blijven leuk, het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, een ster kan altijd!! Ik heb al diverse sterren gehaakt maar dit x ging ik aan de slag met de naaimachine…
Ik printte met behulp van Word een grote ster uit op A3 formaat en heb die gebruikt als patroon. De stoere stoffen vond ik bij Kwantum.
Ze zijn super leuk voor in kinderkamers, maar ook te gek voor in huis met de feestdagen :)
Ik vulde ze op met kussen vulling en heb de vulling met een breinaald zover mogelijk in de punten geduwd,
Deze zijn lekker stoer, maar je kunt ze natuurlijk ook super zoet maken met pastelkleurige of roze stof. Of lekker fris in aqua en mint tinten :)
Mijn lieve vriendin P. vindt ze helemaal te gek!! Zo leuk om haar ermee bezig te zien. Ook Bor de wolf liet ze niet meer los haha. De toffe lengte poster verkoopt mijn zus Photogeniki. Klik HIER om naar haar shop te gaan. Ik word zo blij van die foto :)
Ik wens jullie een hele fijne nieuwe week. De week dat het weer wat eerder licht wordt s’ochtends en de week van de Kreadoe!  OEH SPANNEND!! Kikkerprins is er al helemaal klaar voor.
Liefs Lisanne

4 reacties op “DIY sterkussens naaien..!”

 1. M Maaskant schreef:

  Super gaaf zijn ze !!!

 2. Pure schreef:

  Oh die heb je weer heel leuk gemaakt meis..
  Super gaaf..
  xx Chris

 3. […] het was de uitdaging waard! Ik vond het best een klusje maar hij staat zo leuk…samen met de sterkussens die ik al eerder maakte is het een gezellige boel bij elkaar. De andere kussens hebben wat […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving