fbpx


DIY sterkussens naaien..!

Ik ben dol op sterren..!! Ze zijn zo leuk en ze blijven leuk, het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, een ster kan altijd!! Ik heb al diverse sterren gehaakt maar dit x ging ik aan de slag met de naaimachine…
Ik printte met behulp van Word een grote ster uit op A3 formaat en heb die gebruikt als patroon. De stoere stoffen vond ik bij Kwantum.
Ze zijn super leuk voor in kinderkamers, maar ook te gek voor in huis met de feestdagen :)
Ik vulde ze op met kussen vulling en heb de vulling met een breinaald zover mogelijk in de punten geduwd,
Deze zijn lekker stoer, maar je kunt ze natuurlijk ook super zoet maken met pastelkleurige of roze stof. Of lekker fris in aqua en mint tinten :)
Mijn lieve vriendin P. vindt ze helemaal te gek!! Zo leuk om haar ermee bezig te zien. Ook Bor de wolf liet ze niet meer los haha. De toffe lengte poster verkoopt mijn zus Photogeniki. Klik HIER om naar haar shop te gaan. Ik word zo blij van die foto :)
Ik wens jullie een hele fijne nieuwe week. De week dat het weer wat eerder licht wordt s’ochtends en de week van de Kreadoe!  OEH SPANNEND!! Kikkerprins is er al helemaal klaar voor.
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (4)

 • Avatar

  M Maaskant

  |

  Super gaaf zijn ze !!!

  Reply

 • Avatar

  Pure

  |

  Oh die heb je weer heel leuk gemaakt meis..
  Super gaaf..
  xx Chris

  Reply

 • Nog meer kussens..! + - draad en praat...

  |

  […] het was de uitdaging waard! Ik vond het best een klusje maar hij staat zo leuk…samen met de sterkussens die ik al eerder maakte is het een gezellige boel bij elkaar. De andere kussens hebben wat […]

  Reply

Laat een reactie achter