fbpx


draadenpraat.nl is on..!

Whoop Whoop..! Het is eindelijk zover. Mijn nieuwe draad en praat… website is in de lucht! En ik ben er zo groos mee :) Het was even een klusje (vooral voor mijn number 1 technische man) maar de site is klaar. Zo grappig want ik ben helemaal niet technisch aangelegd,  maar nu moest ik er ineens over nadenken. Dat was nog best lastig af en toe. Maar ik weet gelukkig wel wat ik mooi vind en dat is het allerbelangrijkst. Ik ben zo benieuwd wat jullie er van vinden! Ik ben super vooral blij met mijn eigen webshop..! Dat klinkt al zo tof he..hihi, had nooit kunnen bedenken dat ik zo’n echte website zou krijgen. De haakpatronen zijn nu super makkelijk aan te schaffen en meteen na de betaling heb je het patroon al in je bezit. Ook kan ik jullie nu eindelijk de I love wol paperbag aanbieden en is het mogelijk om je meteen in te schrijven voor de komende workshops. Owja de workshop op 12 december bij Echtstudio wordt echt een feestje!! Dus mocht je zin hebben…je bent van harte welkom! De komende weken heb ik weer van alles in de planning! Ik hoop dat ik jullie, ook op mijn nieuwe website weer veel zal zien en mag inspireren. Ik heb er zin in!   Fijne avond!! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (39)

 • Avatar

  M.Maaskant

  |

  Ziet er prachtig uit veel succes!!!!!!??

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks!!!!!! :))

   Reply

 • Avatar

  Studio Leinz

  |

  Hi Lisanne!
  Supertof je site! Hele mooie foto’s en layout! Veel succes en ben benieuwd naar je plannen :D

  Liefs xx

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk om te horen!! Dankjewel!

   Reply

 • Avatar

  afke

  |

  mooie site! ziet er overzichtelijk uit. ook je webshop..erg leuk!
  Succes ermee
  Groetjes Afke

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Afke!!

   Reply

 • Avatar

  Lotte

  |

  Hi Lisanne,

  WoW! Je site is echt heel erg tof geworden! Het ziet er onwijs mooi uit. Gefeliciteerd! Liefs, Lotte

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja blij mee :) !! Dank!

   Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Mooie nieuwe site heb je!! Succes. Groetjes van de grootste kikkerprins fan ?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank Diana, ook kikkerprins ga je hier regelmatig zien!! :)

   Reply

 • Avatar

  heidi

  |

  Wow lisanne hij is mooi geworden!! Heel gaaf ook met je eigen shop gefeliciteerd!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank! Gaaf he :)

   Reply

 • Avatar

  Elena

  |

  Hieperdepiep! Hoera! Gefeliciteerd met jouw mooie site!!!!! ??

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks!! Xx

   Reply

 • Avatar

  Angelique

  |

  Super gaaf Lisanne! Je site ziet er gaaf tof uit!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank Angeliqie

   Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Prachtig Lisanne! Een echte Draad en Praat… site, past helemaal bij je!

  Reply

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Gefeliciteerd met je mooie, nieuwe website, Lisanne!! Hij is helemaal jouw stijl en – gelukkig – ook heel overzichtelijk.
  Groetjes Madhurya

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Gefeliciteerd Lisanne! Wat een mooie en fijne site! (Had ook niet anders van je verwacht! ;))
  Liefs, Caroline

  Reply

 • Avatar

  MadeByLeonie

  |

  Ooooh wat tof, echt heel mooi! Gefeliciteerd! Ik zit nu ook in dat proces hihi, wil heel erg graag meer controle over mijn website en graag mijn eigen webshopje hierin verwerken. Leuk om te zien dat jij hier nu ook mee bezig bent!
  Liefs, Leonie

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wauw, wat is je website mooi geworden zeg. Gefeliciteerd! En ik zal nog vaak langskomen hoor ;-).

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Margaret

  |

  Prachtige website en handig met jouw eigen webshop. Het was vast een klus, maar het resultaat mag er zijn.

  Groetjes, Margaret

  Reply

 • Avatar

  Akkelien

  |

  Prachtig, Lisanne! Dat heb je mooi voor elkaar, samen met je technische man!
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

 • Avatar

  Pure

  |

  WOEHOEEEE..gaaaf Lisanne,ben super trots op je..
  Dat heb je mooi gemaakt,wat zeg ik heel mooi..
  Het resultaat is super..
  knuf Chris

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Wat een mooie website Lisanne, hartstikke overzichtelijk en erg mooi vorm gegeven.
  Echt jouw stijl…

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een mooie site is het geworden. Daar mag je heel trots op zijn!!
  Ik blijf je zeker volgen, hier op je nieuwe plekje.
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Hoi Lisanne, het ziet er mooi uit! Overzichtelijk, rustige achtergrondkleur, veel informatie, mooie foto’s…
  Het wordt wel wat lastiger om te reageren (ik moet wat gegevens invullen). En het linken vanuit Bloglovin gaat niet goed. Hij ziet wel dat er een nieuw berichtje is, maar de url is niet goed: http://www.draadenpraat.nl/2015/10/wwwdraadenpraatnl-whoop-whoop.html. Maar ik kan het wel vinden. Misschien even opnieuw volgen of zo. En nog een dingetje: in de rechterbalk zie ik het Kreadoe plaatje niet (onder de Instagram foto’s). Daar staat een ? bij mij…
  Succes!

  Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Hey Lisanne,
  Mooie nieuwe website! Ook een leuk artikel van je in Simply haken.
  Succes! Groetjes Kelly

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Gefeliciteerd, een prachtige website is het geworden! Ik hoop dat ik je kan blijven volgen, maar anders kom ik zeker elke week een kijkje nemen! Geniet ervan en veel succes!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Verie, je kan me zeker blijven volgen, via bloglovin bijvoorbeeld. Zie mijn fb pagina voor een link :)

   Reply

 • Avatar

  tessa

  |

  wow, je nieuwe website is echt heel tof hoor Lisanne… daar mag je best trots op zijn ??

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Tessa, ik ben er super blij mee :)

   Reply

 • Avatar

  Angélique

  |

  Ik vind het er super uit zien, helemaal Lisanne!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik ben er ook zo blij mee!! :)

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank!

   Reply

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Lieve Lisanne,
  wat ziet jouw nieuwe website er prachtig uit! Ik raak niet uitgekeken met al die prachtige foto’s. Je hebt duidelijk heel veel aandacht besteed aan de lay out, zo mooi en rustig en helemaal in jouw kleuren. Wow!
  Liefs, Daphne

  Reply

 • Avatar

  Ester

  |

  Gefeliciteerd met je mooie site!! En dat er maar veel volgers bij mogen komen!
  Succes!

  Lieve groetjes,
  Ester

  Reply

Laat een reactie achter