fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
27 oktober 2015

Garenproeverij bij Knottenwol..!

Afgelopen zaterdag was het dan zover..!! Op verzoek van Lana Grossa organiseerde ik samen met Francis van de wolwinkel Knotten in Delft een haakbloggers en Instagrammers feest.

Het was een enorm gezellige middag waarbij de meest prachtige bollen garen over de tafel vlogen. We mochten van alles testen en gebruiken. Het was nog een flinke klus om alle goodiebags te vullen en te tafel klaar te maken voor al die yarnlovers :) Maar het is gelukt en toen kon de middag van start!

IMG_0422

Ook kregen we nog een aantal heerlijke magazines mee naar huis, ter inspiratie. Nou de Filati Home is zo mooi, dan ben ik al jaren fan van! Super blij dat er nu eindelijk weer een nieuw magazine in de winkel ligt. En de donkergroene kleur van de Lala Berlin Hairy is zo prachtig!! Ben aan het verzinnen wat ik er mee ga maken, maar ik denk dat het een sjaal gaat worden.

Er werd natuurlijk heel wat afgekletst en er werden hier en daar wat bollen geruild :) Ik vond het zo gezellig om uren te kunnen praten met mensen die net zo gek zijn op wol als ik! En dan die garens, werkelijk prachtig!

De Lala Berlin Softness is toch wel meteen één van mijn favorieten, hij is zo ontzettend zacht! Ik haakte er een losse colsjaal van die ik uiteraard een gouden accent gaf. Ik kan het niet laten hihi.

Blogster Sascha haakte een super leuke colsjaal van de Hairy variant inn een prachtige witte kleur. Meteen schreef ze er een leuk stukje over en maakte ze er een patroon bij. Klik HIER om een kijkje te nemen op haar blog. Ook Marianne van Marrose en Mara van Mara maakt schreven er een bericht over, dus als je nieuwsgierig bent naar hun bevindingen en goodiebags ;)

Ik ben nog aan het verzinnen wat ik van deze beauties ga maken. Hebben jullie misschien een idee? Meer foto’s van deze garenproeverij vind je HIER. Het was een geslaagd feest met leuke mensen en fijne bollen wol…wat wil een mens nog meer :)


 

Dan de winnaars van de super handige leren label markeerders… Marika en Linda, jullie winnen een setje van die handige haakhulpjes! Heel veel plezier ermee! Mail me je adres en het setje markeerders komt naar je toe :) Wil je graag een setje labels bestellen..? Dat kan HIER.
Iedereen bedankt voor het meedoen, volgende week dinsdag is er weer een give-away.

Ik wens je een hele fijne dag!!

-X- Lisanne

15 reacties op “Garenproeverij bij Knottenwol..!”

 1. Mara schreef:

  Wat was het fijn! En nu ik zo de foto’s weer zie schiet ik weer helemaal terug in de bolletjes en wolletjes hyper ?
  Jullie hadden het echt super georganiseerd, dankjewel!

 2. Oh, wat geweldig – nóg meer nagenieten bij het lezen van je blogbericht en het bekijken van de foto’s! Het was ècht zo superfijn ……(en – weer – fantastisch georganiseerd: grote dank aan jou, Francis en Lana Grossa natuurlijk).
  En die LaLa-garens zijn beauties, vind ik ook! M’n handen jeuken om aan de slag te gaan! Marianne xx

 3. Caroline schreef:

  Het was een HEERLIJKE dag!! :)

 4. Lisanne Multem schreef:

  Was echt genieten! Fijn dat jullie het ook zo ervaren hebben :) Liefs Lisanne

 5. Lizette schreef:

  Oeh! Dat ziet er gezellig uit, en erg jummy garen allemaal!! Wat heerlijk lijkt me dat, zo’n goodiebag. :) Veel plezier met al dat moois en de groetjes (ps ben je donderdag toevallig ook nog op de KreaDoe-beurs? )

 6. Heleen schreef:

  Het was echt geweldig. Mooi blogbericht! Jij hebt ook de donkergroene hairy! Me too! Ook al zo mooi! Ik geloof trouwens niet dat er iets in de tassen en de dozen zat wat niet prachtig is :-)
  Veel plezier op de KreaDoe! ♥

 7. […] andere Caroline van CutiePieDesigns, Marianne van MaRRose, Mara van MaraMaakt en Lisanne van Draad & Praat maakten foto’s en er staan er ook heel veel op Instagram met de hashtags […]

 8. Irene schreef:

  Wat een gezelligheid! Lief dat je me nog uitnodigde, super jammer dat ik toch niet kon. Lala Hairy ziet er echt heerlijk uit, die komt op mijn lijstje voor Sinterklaas :)

 9. […] nog niet gemeld. Kijk bij het bericht van vorige week dinsdag om te zien wie er gewonnen hebben HIER OM PRECIES TE ZIJN Jullie hebben nog tot volgende week dinsdag om je te melden ? Daarna kies ik twee andere […]

 10. Linda schreef:

  Hoi we kunnen niet aanklikken welke Marika en Linda er gewonnen heeft.
  De link doet het niet?? Ben wel heel benieuwd…?

  Groetjes Linda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving