fbpx


Happy Friday..!

Wow de week is weer voorbij..! Het lijkt momenteel wel of ik het niet bij kan houden, zo snel gaat het! Afgelopen week heb ik weer eens een breiwerkje opgepakt. Van dikke zwart Zpagetti wol ben ik een kussen aan het breien, althans, dat hoop ik. Ik heb namelijk maar 1 bol, dus dat kan nog wel eens spannend worden :)
   
Ook ben ik druk bezig met het voorbereiden van een speciale garenmiddag..! Zo spannend en het komt steeds dichterbij…
Dan was er de woensdag…een heerlijk zonnige dag! Ik heb toen de stoel lekker voor de schuifpui gezet en heerlijk in het zonnetje zitten lezen en haken.
 
Ondanks dat mijn zwarte Zpagetti breiwerk nog niet af is, heb ik toch maar een nieuwe bol gekocht ;) Hij was tenslotte helemaal de kleur die ik nu in huis heb. Ook andere items in deze kleuren verdwijnen de laatste tijd in mijn winkelmandje (zie blouse)…
 
Zelfs ons avondeten moet eraan geloven hihi..! Op naar het weekend nu, met de gezellige workshop mand haken bij Knotten in Delft. Hoe was jullie week?
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Studio Mojo

  |

  Hoi Lisanne,
  Dat ziet er weer mooi en lekker ;) uit. Ik vind je foto’s en haakwerken altijd erg mooi en volg je blog sinds een poosje met heel veel plezier. Ben steeds weer benieuwd naar het volgende bericht. Dus complimenten! En ik ben heel benieuwd naar je kussen van Zpagetti. Ik heb ook nog een paar bollen liggen…
  Groetjes en fijne dag,
  Saskia

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Dank je wel voor de lieve woorden!! super leuk om te horen :) Zodra het kussen af is, komt hij hier voorbij. Groetjes

   Reply

 • Avatar

  zenuwpees

  |

  De kleuren van je zapetti is heel mooi ,ik ben benieuwd naar je kussen groetjes Marie-Claire

  Reply

Laat een reactie achter