fbpx


Noppen etui haken!

De noppen etui..!! Eindelijk op mijn blog, dit bericht raakte ik zo rond de zomer helemaal kwijt en daardoor was ik hem een beetje vergeten. Maar ik heb hem weer :) want hij is te leuk om niet te showen!
Hij is gaaf hé, noppen haken vind ik heerlijk om te doen. Ik haakte de etui met Scheepjes Bloom. Het is in veel gave kleuren te krijgen is en ik kocht het bij Echtstudio. Je haakt gewoon twee lapjes met nopjes die je later binnenstebuiten aan elkaar haakt.
En het resultaat is zo gaaf! Lekker stoer en het is heel makkelijk om noppen te haken, klik HIER om naar de instructie video te gaan.
 
Ik voerde de etui met mijn favoriete stof, eland stof! Die ook nog eens helemaal in mijn kleuren is :) Hoe cool is dat! Die moest ik natuurlijk hebben.
 
Nog een leren label aan het ritsje en hij is helemaal draad en praat… proof! Ik ben er helemaal weg van! Wat vinden jullie ervan?
Happy zaterdag! Vanmiddag geef ik weer een workshop mand haken in Schoonhoven..ZIN IN!!
X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

  • Avatar

    Mdm Samm

    |

    beautifully done and the colour…such a delight to behold…

    Reply

Laat een reactie achter