fbpx


Zwart is het nieuwe wit ;) (interieur mand haken)

Zwart / wit is al een tijdje helemaal hot..! Ik vind het mooi, maar zou niet een heel zwart/wit huis willen. Ik hou heel erg van warme kleuren en frisse blauw en groen tinten. Maar toch kan zwart/wit ook heel verfrissend zijn..! Ik vond het te leuk om niks te doen met deze trend en besloot de interieur manden deze x in zwart/wit te haken :) En zelf nou zelf…het is eigenlijk gewoon super gaaf! Toch…
As. zaterdag is de interieur mand workshop in Schoonhoven, er zijn nog een paar plekjes beschikbaar. Dus mocht je zin hebben in een gezellige middag. Mail me dan: draadenpraat@outlook.com
Heerlijk plaatje zo he! It makes me happy.
Happy donderdag, Liefs Lisanne
                         
 

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (1)

Laat een reactie achter