Het is november..!! De maand waarin ik jarig ben… De maand waarin de herfst steeds meer winter wordt… De maand waarin ik nu nog een lekker rustige agenda heb en ik ga proberen om dat zo te houden. Ik heb er zin in!

Maar eerst nog even terugkijken op oktober, het was een heerlijk bomvolle maand! De maand met de Kreadoe, de maand met de Lana Grossa garenproeverij en nog veel meer leuke dingen.

 

 

 

 


Ik genoot zo van de Lana Grossa garenproeverij, hierboven zie je een collage van deze middag en de meest prachtige cadeaus die ik kreeg. Het was echt één groot feest en ik kijk nu alweer uit naar een volgend feest. Jammer dat ik geen honderd mensen kan uitnodigen voor die feestjes. Maar…wat niet is kan nog komen :))


Ook experimenteerde ik (nadat mijn zus en buurvrouw me hadden aangestoken) met ander kleur gebruik. Namelijk zwart/wit. Ik vond het heel leuk om te kijken hoe je gehaakte items super stoer kunt maken met deze kleuren. En nu ik alles zo bij elkaar zie, vind ik het weer super tof!!


Hoe was jullie oktober?


Liefs Lisanne

10 reacties op “Oktober 2015..!”

  1. Heleen schreef:

    Wat een mooie foto’s van oktober! Een goedgevulde maand voor jou met de haakparty (was zo gezellig!) en KreaDoe! Nu genieten van een hopelijk iets relaxtere maand dan maar :) ♥

    • Lisanne Multem schreef:

      Ja, het was echt genieten!! De maand vloog voorbij… Ik ga proberen het nu iets rustiger aan te doen hihi Maar is wel een uitdaging!!

  2. Miranda schreef:

    Mij heb je met dat zwart/wit?
    Soms is het goed om uit je comfortzone te gaan op zoek naar iets nieuws! Maar het voelt altijd vreemd en jouw haakwerk in de blauw/groen kleuren zijn en blijven mooi!

  3. Curly Creative schreef:

    Leukleuk!!

    Mijn oktober was gevuld met beginnen aan mijn scriptie, stage, verslagen maken en instaswap

    x

  4. Ingrid ten Hove schreef:

    Helaas lukte het met onze agenda’s niet jou en kikkerprins te ontmoeten, zo op de valreep van oktober. Maar ik wil je laten weten dat Jet en ik gisteren een superdag hebben gehad op de Kreadoe! Nogmaals bedankt voor het kaartje dat ik won via Instagram!

  5. majella schreef:

    Prachtig die combinatie! Tof

  6. Marie-Claire schreef:

    Bedankt voor het delen groetjes Marie-Claire

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving