fbpx


Win het super toffe kleurboek van Ingthings..!

Kleuren..! Het is helemaal hot op dit moment en dan bedoel ik niet alleen voor kids! Ingrid van het blog Ingthings kan super leuk tekenen, ze maakt al jaren mooie tekeningen en nu was de tijd daar om er een boek van te maken. Een boek vol met mooie tekeningen, kaarten, cadeaulabels en aankleedpopjes :) Het is werkelijk een feestje! Je kunt je er uren mee vermaken. Het was lang geleden dat ik de kleurtjes erbij pakte, maar nu kon ik me weer helemaal uitleven. Ik maakte bijvoorbeeld een slinger en ben helemaal weg van de tekeningen met bolletjes wol. Er zitten diverse ansichtkaarten en cadeaulabels in die je ook nog kunt inkleuren of versieren. Scrol snel naar onder om te zien wat je er allemaal in kunt vinden… Super gaaf hè!! Ik werd echt helemaal blij van dit boek. Nu het weer wat vaker regent buiten is het heerlijk om een middagje binnen te gaan kleuren :) Samen met je kids of gewoon heerlijk in je uppie. Het werkt precies hetzelfde als haken en breien, je maakt er echt je hoofd mee leeg.  Uiteraard blijven dat mijn favoriete hobby’s maar ook dit is heel fijn voor de afwisseling.

En dan nu het allergaafste van dit blogbericht, ik mag maar liefst 3 super gave Ingthings kleurboeken weggeven!
Wil jij kans maken op één van deze vrolijke kleurboeken..? Laat dan een reactie achter bij dit bericht en misschien hoor je as. dinsdag wel dat je een kleurboek hebt gewonnen! Je kunt het boek natuurlijk ook meteen aanschaffen om mee aan de slag te gaan :) Dat kan oa. HIER.

Fijne donderdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (70)

 • Avatar

  Katja Klarenbeek

  |

  Het zou echt gaaf zijn om een kleurboek van Ingthings te winnen!

  Reply

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Dat zou ik graag winnen, dat kleurboek! Het staat al op mijn verlanglijstje vanaf het moment dat ik op haar blog erover las.

  Reply

 • Avatar

  Trui

  |

  Yes, kleuren van de heerlijke tekeningen van Ingrid. Tot rust komen, dat gun ik mijn dochter, die vandaag thuis komt, na 3 zware maanden revalideren.

  Reply

 • Avatar

  Desiree

  |

  Ooooo super leuk kleurboek!!! Een heerlijke afwisseling op het haken ?

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Hoi Lisanne,
  Wat gaaf zeg! Ziet er mooi uit. Beetje nostalgie.. Mijn meiden en ik zijn altijd creatief bezig.. dan zal/zou dit mooie boek zeker wel een aanvulling voor ons zijn ;-)
  groet,
  Ingrid

  Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Wat een gaaf doeboek! Die ‘wool’-kleurplaat is echt geweldig zeg!

  Reply

  • Avatar

   Anneke

   |

   Gaaaaaf!!! Ik doe heel graag mee!

   Reply

 • Avatar

  Tertia

  |

  Hoi Lisanne, wat mag jij toch altijd leuke dingen weggeven! Wauw klinkt erg leuk en mooi deze kleurboek. De aankleedpopjes lijken me erg leuk. Als klein meisje kon ik vroeger daar uren zoet mee zijn. Ik maakte zelfs een eigen kledinglijn voor mijn papieren pop. Stukje nostalgie voor mij dus ☺
  Lieve Groetjes Tertia

  Reply

 • Avatar

  Ellen Vogelzang

  |

  Dit boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, ik vind hem zo leuk!! Het zou dan ook super tof zijn om deze te winnen! Ik kan mij nu al verheugen op de uurtjes heerlijk kleuren! Ik ga heeeeeel hard duimen!

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Wat een super gaaf kleurboek! Lijkt me heerlijk voor de aankomende donkere dagen!

  Reply

 • Avatar

  Mirella Groeneveld

  |

  Lijkt me heerlijk, even nergens aan denken en lekker kleuren! Daar komt dit boek goed bij van pas. Ziet er ook nog eens geweldig uit.

  Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Wat mag jij vaak leuke dingen weggeven! Dit kleurboek wil ik graag winnen! Het is erg mooi!
  Liefs Lisa

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Nou he! Ik voel me ook een gelukkig mens, vooral omdat ik anderen mensen blij mag maken! :)

   Reply

 • Avatar

  Miriam Hof

  |

  Wat een mooi boek!!
  Lijkt me erg leuk om te winnen ?
  Groetjes Miriam

  Reply

 • Avatar

  Inger

  |

  Ohhhh wat leuk, dat blauwe schaapje, zoooo schattig! Ik zou hem graag winnen, straks in de kerstvakantie komt mijn nichtje, wat zij het liefste met mij doet is knutselen en dan vooral kleuren! Je zou twee meisjes (waarvan 1 nog fris en fruitig is ;)) heel blij maken!

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Dat is een gave give away! Ik zou hem dolgraag winnen.

  Reply

 • Avatar

  Alice

  |

  In ons creatieve meidengezin zou dit leuke kleurboek heel erg welkom zijn! We zouden ‘m heel graag winnen.

  Reply

 • Avatar

  Gerriëtte

  |

  Dat lijkt me nou helemaal top! Tussen 40-urige werkweek en een pittige studie door lijkt met dit het ultieme boek om mee te ontspannen. Helemaal mijn ding. 2 hobby’s gecombineerd in 1: handwerken en kleuren! Wat zou ik dit graag willen winnen!

  Reply

 • Avatar

  Marloes

  |

  super leuk. ben er ook mee begonnen. Samen met mijn zoontje kleuren vind hik heerlijk. Dus ik doe graag een gokje.

  groetjes Marloes

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Dit boek staat net zoals bij vele anderen op mijn verlanglijstje. Ik zou het super vinden als ik hem zou kunnen winnen, maar ik gun het een ieder in deze tijd van kadootjes.

  Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  O lijkt me zó HEERLIJK…. om in deze drukke mnd lekker een uurtje te kleuren, bezig zijn met helemaal niets anders in je hoofd dan dat. En al die andere ‘kleine’ papieren cadootjes. Voor mezelf , maar ook zeker voor lieve mensen om mij heen. Jou bijvoorbeeld..Ik hou ervan! Zo BLIJ;))

  Reply

 • Avatar

  valérie

  |

  Wat een leuk boek, ik zou het aan mijn plus dochter geven, aangezien ze het de laatste tijd nogal moeilijk heeft en het echt wel kan gebruiken om haar hoofd leeg te maken. Prettige zonnige dag gewenst

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Het boek is zo mooi. Ik had hem idd ook al ergens voorbij zien komen! Heb het kleuren nu ook weer meer opgepakt doordat ik overspannen thuis zit. Dus dit zal een heel fijn Sint cadeau zijn als ik zou winnen! ??

  Reply

 • Avatar

  Linda van der Lans

  |

  Dat zou wel heel gaaf zijn!! Ingthings heeft zulke geinige tekeningetjes! Om daar die te gekke slingertjes mee te maken is wel errug leuk!
  Nu maar hopen dat ik de gelukkige ben!

  Reply

 • Avatar

  Amrah

  |

  Super leuk! Maar zou ik hem dan lekker zelf houden of toch voor mijn moeder :)

  Reply

 • Avatar

  Myrthe

  |

  Oeh dat lijkt me leuk om te winnen! Ik word al helemaal vrolijk van deze foto’s!

  Reply

 • Avatar

  Alice B.

  |

  Wat een leuke give-away! De tekeningen van Ingrid vind ik altijd erg leuk. Ze doen me denken aan de tekeningen in de Franse lesboekjes op de middelbare school :) Het is voor mij ook lang geleden dat ik heb gekleurd. Mijn zus en haar (volwassen) dochters zijn al om. Mocht ik winnen dan kleur ik met ze mee ;-)
  Groetjes Alice B.

  Reply

 • Avatar

  Marie

  |

  Haken met rechts en kleuren met links. De ideale combinatie voor een creabea. Dat zie ik al voor me met deze mooie kleurplaten!

  Reply

 • Avatar

  Juffrouw Truus

  |

  Wat leuk, dat je behalve er in te kleuren, er ook nog leuke dingen van kunt maken. Ik wil heel graag kans maken op dit kleurboek.

  Reply

 • Avatar

  mamadammeke

  |

  Oh, wat schattig!!! Ik doe graag mee :)

  Reply

 • Avatar

  Willeke

  |

  Wat leuk, zo’n kleurboek voor onze meiden en mijzelf. Zeker nu het binnenkort Sinterklaas en Kerst is, zijn wij graag creatief bezig!

  Reply

 • Avatar

  Astrid van Akkerveeken

  |

  Hoi Lisanne, ik volg Ingrid en jou al lang. En dat komt nu samen, geweldig toch?! Enne je bent nooit te oud om te kleuren, vind je niet? Dus, ja ik doe graag mee! Grtjs Astrid

  Reply

 • Avatar

  christine

  |

  superleuk om het kleurboek te winnen!

  Reply

 • Avatar

  Jasja

  |

  Wat een ontzettend leuk kleurboek. Heerlijk om te kleuren op deze regenachtige☔ dagen. Lekker met een kopje thee ☕ en mooie potloden. Ik hoop dat ik hem win. ?

  Reply

 • Avatar

  Emmy Schouten

  |

  Ik heb altijd gebrek aan creativiteit, maar hier kan ik zo mee aan de slag.
  Duimen maar.

  Reply

 • Avatar

  Akkelien Smink

  |

  Nu je blogt op je website ben ik je af en toe kwijt, maar… nu volg ik je op instagram en zag dit passeren! Wat leuk dat je dit weg mag geven. Ik doe graag mee en zou het dan aan m’n lieve vriendinnetje geven die dol op kleuren is én op cadeautjes :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hi Akkelien, via bloglovin raak je me niet kwijt :) Volg je me daar al? groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Lijkt me een super boek! Doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Té LEUK!!!!!!!!
  Doe graag mee ☺.

  Fijne avond.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Oh…dit kleurboek staat al een tijdje op m’n verlanglijstje !
  Dus doe ik graag mee…

  Reply

 • Avatar

  Manon @ haak en pen

  |

  Wat een geweldig kleurboek ! Ben dol op kleuren , geeft zo’n rust. Ik doet graag mee met deze leuke actie
  Groet Manon

  Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  Dit kleurboek zou wel eens een goed hulpmiddel kunnen zijn om mijn, nog steeds, te overvolle hoofd leeg te maken…..zucht….

  Reply

 • Avatar

  Vanessa

  |

  Hoi lisanne ik wil heel graag een gokje wagen voor dit mooie boek! Vingers crossed!

  Reply

 • Avatar

  Suzan

  |

  Ja ik wil ook kleuren.
  Eindelijk een mooi grotemensen kleurboek.

  Groet Suzan

  Reply

 • Avatar

  annemie

  |

  Oh wat zou ik blij zijn met dat kleurboek!!!

  Reply

 • Avatar

  Brenda

  |

  Wat een gezellige plaatjes om in te kleuren! Iedere zomervakantie gaat mijn eigen kleurboek mee. Heerlijk even kleuren in de schaduw, wordt er helemaal zen van ?. Ik weet zeker dat mijn dochter van 9 nu wel samen wil kleuren met haar gekke moeder!

  Reply

 • Avatar

  mar broeders

  |

  waag graag een kansje, voor dat geweldige kleurboek!
  groetjes mar b

  Reply

 • Avatar

  Henja Post

  |

  Oooh leuk!
  Ik doe graag mee.
  Groetjes Henja

  Reply

 • Avatar

  Nan Wijnants

  |

  Ik waag ook de gok, wie weet kan ik over een aantal dagen lekker kleuren, hoop het ………..

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Superleuk!! Ik doe graag mee :-)

  Reply

 • Avatar

  S de Bruin

  |

  wat leuk!! ik doe graag mee :)

  Reply

 • Avatar

  Dini

  |

  Ik hoop dat ik niet te laat ben en doe graag mee ;)

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Jaa, weer zo’n leuke give-away! Ik waag graag een kleurkansje :)

  Reply

 • Avatar

  Mirte Mesman

  |

  Lieve Sint,

  naast al het naaien en het haken,
  zou ik graag een kleurplaat maken,
  voor in ons nieuwe atelier,
  ik neem vast mijn kleurtjes mee,
  hoop dat de plaatjes daar mogen hangen,
  want dit blogbericht doet mij naar dit boek verlangen!

  Groetjes Mirte

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Ooh wat een superleuk boek ! En die slinger & die wolplaat zijn echt superduperTof !! Ik heb hier een hele doos Sharpies, kan ik daar fijn mee kleuren..::-)

  Reply

 • Avatar

  jorina

  |

  ohhh wat een gaaf boek! Ik doe heel graag mee!!!

  Reply

 • Avatar

  Betty

  |

  ‘k Ben al jaren een grote fan van Ingrid’s tekeningen!!
  Groetjes uit Italie.

  Reply

 • Avatar

  Ellen

  |

  Ja !! Ik doe mee ?

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Wat een leuk boek is het toch ook, doe graag een gokje!

  Reply

 • Avatar

  Tanja

  |

  Ik vind de tekeningen van Ingrid (Ingthings) altijd zo mooi. Volg ook altijd hart blog. Dus zou het graag willen winnen.

  Reply

 • Avatar

  Lidy Nooij

  |

  Gaaf kleurboek. Ik doe graag mee!!

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een leuk kleurboek!! En wat een leuke actie!! Ook ik doe graag mee, de potloden staan al klaar…

  Reply

 • Avatar

  Suzanne

  |

  Dat lijkt me hartstikke leuk, die wil ik wel winnen :)

  Reply

 • Avatar

  Christel

  |

  Heb via haar eigen blog het maakproces van het boek gevolgd, zou ‘m graag winnen!

  Reply

 • Avatar

  Natasja

  |

  ik heb hem meteen op mijn verlanglijst gezet voor mijn verjaardag 10 dec maar winnen is natuurlijk nog leuker!

  Reply

 • Avatar

  Odette

  |

  Ik vul namens Sint graag de schoenen van mijn kinderen. Zou het heel leuk vinden om zelf een kadootje te krijgen. Kadootjes krijgen vind ik namelijk zelf ook heel erg leuk.

  Reply

 • Avatar

  Sylvia

  |

  Leuk, graag waag ik een kansje!

  Reply

 • Avatar

  Annemarie

  |

  Ik doe graag mee!
  Ik heb een leuk klein meisje die hier een kerstvakantie lang zich mee kan vermaken! Nu maar hopen dat ik win :-)

  Reply

 • Avatar

  Leandra

  |

  Super leuk. Maar ik houd toch meer van haken, dus ik zou hem mijn schoonmoeder cadeau doen voor alle oppas uurtjes

  Reply

 • Avatar

  Savannah

  |

  Ik doe op de valreep nog graag mee :) het lijkt me een super leuk boek om op zondag mee te ontspannen na een drukke werk- en studieweek..

  Reply

Laat een reactie achter