fbpx


2e dag van de draad en praat… kerst give-aways!

Wat een knallende opening hadden we gister zeg!! Echt te gek! Vandaag natuurlijk weer een super gave give-away hier op draad en praat… Deze x aangeboden door Echtstudio in Alphen aan den Rijn. Wat kun je winnen..? Een prachtige bol Colortwist! Colortwist garen is een 5-draads katoenen verloopgaren met een prachtig kleurverloop. De Colortwist wordt handgemaakt in de Echtstudio en daardoor krijg je unieke bollen. De colortwist kan gehaakt worden met haaknaald 4 tot 5mm, dat is geheel afhankelijk van het patroon dat je wilt gebruiken. De looplengte van de colortwist is circa 825 meter en hiervan kan eventueel een omslagdoek gehaakt worden. Maar je kunt er natuurlijk ook mee breien. Zoals je hierboven op de foto ziet, deed ik dat! En maakte ik een rechte sjaal met een kabel erin. Het kan dus ook gewoon een stoere sjaal worden :) Wat je maar wilt, met dit mooie verloop garen wordt het sowieso te gek. En je wint niet zomaar een bol Colortwist…Nee, je kunt gewoon je eigen bol Colortwist laten maken in de winkel! Hoe tof is dat! Op de foto’s hierboven zie je mijn favoriete kleurencombi :) Maar jij kunt gewoon je eigen unieke bol samenstellen, volledig naar je eigen smaak en wensen. Dat is toch wel echt de BOM! Wil je winnen? Let op: je moet er natuurlijk wel een xtje voor naar de Echtstudio in Alphen aan den Rijn, maar geloof me de winkel is het meer dan waard om een reisje te maken :) Je kunt er uren rondstruinen en meest prachtige garens bekijken.  En als je wint, dus ook nog je unieke Colortwist bol ophalen! Laat een reactie achter onder bericht (tot uiterlijk 20.00 uur vandaag) en kijk vanavond vanaf 21.00 uur of je hebt gewonnen! SPANNEND!!! Fijne zondag, Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (207)

 • Avatar

  Sandra

  |

  Oh….Wow…..wat een te gekke give away is dit. Ik doe heel graag mee. Een bol zelf samenstellen lijkt me echt super!!! Bedankt Lisanne voor het organiseren van zo’n leuke week vol give away’s.
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  annette brakenhoff

  |

  Wat een supergive away hier die ik graag aan mee, een extra reden om een keer naar de echt studio m te gaan, ook superleuk

  Reply

 • Avatar

  Lize H

  |

  Wouw wat een geweldige give away zeg! Ik heb altijd al eens willen werken met de colortwist dus ik doe heel graag mee! Echtstudio is net een snoepwinkel kom er graag. Weer bedankt voor deze super give away!

  groetjes Lize

  Reply

  • Avatar

   Mirjam Slot

   |

   O wat een gave giveaway!! Lijkt me zo gaaf om zo’n bol te winnen!

   Reply

  • Avatar

   Marjolein

   |

   Ohhhhhhh, valreep maar graag, graag, graag, graag!!
   Had ik al gezegd dat ik m graag wil winnen??

   Reply

 • Avatar

  Madelon

  |

  Oh….colortwist! Staat al een poosje op m’n verlanglijstje!!!! En net jarig geweest, dus moet weer een jaartje wachten. Hoe gaaf zou ‘m winnen’ dan zijn!

  Reply

 • Avatar

  Brigit

  |

  Wat een mooie prijs Lisanne! Ik doe heel graag mee. Fijne zondag!

  Reply

 • Avatar

  Liane

  |

  Wauw dit vind ik een super gave give away! Graag doe ik mee!!

  Reply

  • Avatar

   Yvonne Teelen

   |

   Super gave giveaway actie. Ik doe heel graag mee om deze bol met eigen kleurcombinatie te winnen!! ?

   Reply

 • Avatar

  Bo

  |

  Hier doe ik graag aan mee! Sta me altijd te verlekkeren in de Echtstudio winkel bij deze bollen maar tot op heden nog geen meegenomen! Ik doe graag mee en ga hard duimen, supertof dat je dit mag doen! ??

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Oh wat een super gave actie! Ik doe graag mee, ik houd van de colortwist! Ik sta altijd de bollen te aaien als ik bij Echtstudio ben…

  Reply

 • Avatar

  Tertia

  |

  Oh lalala zo’n snoepje is moeilijk te weerstaan. En dat je een eigen kleursmaak mag uitkiezen is wel heeeeeeeel erg gaaf. Daar plan ik gewoon een dagje uit voor om naar Echtstudio te gaan. Zo vervelend ? groetjes van Tertia

  Reply

 • Avatar

  Marian Gravemaker

  |

  Ik zou erg graag dit prachtige garen winnen!

  Reply

 • Avatar

  ilse brouns

  |

  Oh super! Ik begin net met hakeb en vind het super. De winkel bezoeken lijkt me leuk met mijn moeder. We maken er dan een dagje weg van!

  Reply

 • Avatar

  Annemarij van hemelsblauw

  |

  Hoi Lisanne,

  Wat een leuk idee om een week lang leuke spulletjes weg te geven! Deze bol… die kon ik niet voorbij laten gaan ? Het haakt zo fijn en de kleuren lopen zo mooi in elkaar over. Je voelt de liefde die ze erin steken tijdens het haken. En dan mag je ook nog je eigen kleuren samenstellen… Yes, ik wil dat ;) Haha. Ik vind het erg leuk om je te volgen. Veel succes en inspiratie toegewenst. En alvast goede feestdagen! ?

  Reply

 • Avatar

  Yvette

  |

  Dit garen wil ik al tijden een keer uitproberen en laatst kwam ik het perfecte patroon hiervoor tegen… Nu dus alleen nog zo’n mooie bol in huis halen, ik zou m graag winnen!!

  Reply

 • Avatar

  Anika

  |

  Wauw, ik ben pas net begonnen met haken, en het is zo leuk om te doen. Met dit garen zou ik een supermooie omslagdoek willen maken! En naar echtstudio rijden, dat heb ik daar graag voor over!!!

  Reply

 • Avatar

  sop.hie.s

  |

  Oh waw, zo mooi! En dan heb ik ineens een goede reden om die lange trip naar Echstudio te maken :-)

  Reply

 • Avatar

  Hannie

  |

  Wat een prachtig garen en het lijkt me super om weer eens een nieuwe winkel te ontdekken vindt ik altijd leuk al die nieuwe soorten garens daar word je helemaal blij van ik wel tenminste. Fijne feestdagen. Gr. Hannie.

  Reply

 • Avatar

  Judith

  |

  Oh, oh wat een verwennerij. Wat is er leuker dan in de kerstvakantie met zulk mooi garen te haken!
  Graag doe ik weer mee.
  Groet Judith

  Reply

 • Avatar

  Annis

  |

  Wat een toffe prijs weer, en een goed excuus om bij echtstudio te gaan kijken. Ik zou er iets moois voor mijn moeder van maken denk ik!

  Reply

 • Avatar

  Dorine

  |

  Nog nooit van gehoord van dit garen, maar dat is écht te gek! Ik waag graag mijn kans, voor deze give-away!! Dat wordt nog moeilijk bedenken waar ik het voor ga gebruiken, zo veel mogelijkheden!

  Reply

 • Avatar

  Baukje

  |

  Oh wauw Lisanne! Dit is wel echt een hele luxe giveaway! Ik was eigenlijk al verliefd op jouw kleurencombi en nu mag ik de kleuren nog zelf bepalen ook..super! ?
  Fijne dag vandaag en veel plezier met alle giveaways komende week! Liefs Baukje (bykeet@instagram)

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hey Lisanne,
  Wauw, wat een ontzettend gave give-away. Ik heb altijd al willen haken met colortwist. Het lijkt me echt super leuk om er een mooi omslagdoek mee te maken, voor bijv. mijn moeder. En ik zou er graag voor naar Echtstudio rijden :-D. Heb ik ook weer een reden om er heen te gaan hihi. Ik waag graag een kansje. Fijne zondag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Wauw… Die bollen zijn zo gaaf!!! Ik zou er graag 1 mee richting china nemen… Ik ben net op zoek naar een projectje om te ontspannen tijdens mijn drukke werkreis!!!

  Reply

 • Avatar

  Carmen

  |

  Supercool!! Daar doe ik graag aan mee :) Jouw kabelsjaal ermee is echt prachtig!! x

  Reply

 • Avatar

  Katja Klarenbeek

  |

  Wauw wat een gave give away! Ik zou graag winnen, een goed excuus om een keer naar de winkel te gaan!

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Wow mooie bol!! Deze zou ik dolgraag willen winnen! En natuurlijk zelf een combinatie samenstellen:). Ik doe dus mee, en heb wel zin in een nieuw haak project! X Marieke

  Reply

 • Avatar

  Ineke Rauwerda

  |

  Dat zou een hele goede reden zijn om een lange rit te maken om dan toch eindelijk Echtstudio eens te bekijken

  Reply

 • Avatar

  Mandy

  |

  Ik ben helemaal Colortwist….wat is dit een mooie bol.
  Ga alvast betwisten welke kleuren ik mooi vind.

  Leuke give away!
  Een creatieve groet van Mandy

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Oh wat een mooie give away weer! En Echtstudio is echt m’n lievelingswinkel…
  Nu heel hard duimen!
  Groetjes Jose(IG madebyjosina)

  Reply

 • Avatar

  Cobi

  |

  Wat een geweldige actie, lijkt me echt geweldig om alleen al te zien hoe zo’n bol gemaakt wordt.

  Reply

 • Avatar

  Simone

  |

  Oh hemel! Wat een heerlijke week in het vooruitzicht met al die leuke acties!
  Ik waag graag een gokje, goede reden om een keertje naar Echtstudio te gaan :)
  En die kleurtjes…helemaal top!!
  Lieve groetjes Simone
  Bij mijn Lyfkes

  Reply

 • Avatar

  Elin van der Hoorn

  |

  Wat super leuk om dit te kunnen winnen. Mocht ik winnen heb ik, wonend in het oosten van het land, een hele goede reden om af te reizen naar Echt Studio.

  Reply

 • Avatar

  Marije B

  |

  Oh wat een leuke winactie! Ik sta altijd heel blij te kijken naar deze bollen, ze zijn zo mooi! Wel lijkt het me lastig om uit al die mooie kleuren te kiezen! Ik hoop stiekem dat ik win, dan heb ik een heel erg goed excuus om eens uit Friesland naar Alphen te rijden en lekker er een dagje weg van te maken!

  Reply

 • Avatar

  Charlotte

  |

  Deze ijzige kleuren zijn prachtig! Ik zou ook voor iets lichts, met bijv. Mint gaan. Die wil ik zeker winnen?

  Reply

 • Avatar

  Lisa-Marie

  |

  Ik doe mee! Het lijkt me zulk mooi garen om mee te werken, heb al een patroon in gedachten waarvoor ik die bol zou gebruiken

  Reply

 • Avatar

  Herma

  |

  De bol ziet er wel erg leuk uit, een sjaal in mooie voorjaarskleuren zou ik er wel mee willen breien!

  Reply

 • Avatar

  Babette Fransen

  |

  Na de gave agenda van gisteren (ga hem dadelijk eerst bestellen) weer zo’n gave give away. Nog nooit iets met verloop garen gehaakt, dus om hem te winnen en er dan een gave omslagdoek voor mezelf van te maken zou gaaf zijn…. Fingers crossed…

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  O jee, weer zo’n super leuke give-away. Ook hier waag ik weer graag een gokje Lisanne en een bezoekje aan de echt studio winkel staat al langer op mijn lijstje, dus dat zou geweldig zijn.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Marjoleine

  |

  Wauw wat een buitenkansje, als ik deze win geef ik hem aan een vriendin die dit te gek zou vinden :-)

  Reply

 • Avatar

  Monica

  |

  Geweldige wol! Lijkt me super om een bol te winnen ?. Een super actie zo voor de feestdagen. En mbt de winkel in Alphen aan de Rijn: het klopt helemaal, een geweldige winkel vol inspiratie ?

  Groetjes Monica

  Reply

 • Avatar

  Tanja

  |

  Van zo’n bol droomt iedere haakster volgens mij. Deze dag gaat heel lang duren. Is het al 21.00 uur?

  Reply

 • Avatar

  Claudia

  |

  Jeej! Wat een leuke giveaway! Alphen aan den Rijn is voor mij helemaal niet ver, maar ben nog nooit bij Echtstudio geweest. De colortwist-bol winnen zou een goed excuus zijn om eens een kijkje te gaan nemen. Fingers crossed!!!

  Reply

  • Avatar

   Joke

   |

   Nog twee min. Te gaan waag een gokje

   Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Graag wil ik meedoen voor zo’n mooie bol ☺??

  Reply

 • Avatar

  Linda swinkels

  |

  Wow dat is gaaf!! Maaaar hoe graag ik dit ook zou winnen ik doe mee voor mijn moeder! Ik denk dat ze dit heel gaaf zou vinden en dan maken we er meteen een moeder dochter dag van om naar de winkel te gaan!!!

  Reply

 • Avatar

  Joanne Kaijen

  |

  Hi Lisanne,
  Wat een te gekke give away en wat een mogelijkheden aan kleur combinaties (dat wordt dus lastig kiezen ?) maar als ik win ga ik er een southbay sjaal van haken! Staat al een tijdje op mijn to do lijst en met zo’n bol met kleurverloop………super tof!! Kan niet wachten………..

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Oooh, hier krijg ik nou een echt kerstgevoel van, wat een toffe prijs! Zo’n mooie bol colortwist staat al heel lang op mijn verlanglijstje…..?

  Reply

 • Avatar

  Nicole V

  |

  Oh weer een super leuke actie, echt heel leuk dat je zo’n week organiseert! Een omslagdoek staat ook nog op mn lijstje en zo is het helemaal te gek natuurlijk!

  Reply

 • Avatar

  Vera Wegerif

  |

  Dat is een prachtige prijs! En aangezien ik nog nooit in de winkel van Echt Studio ben geweest, zou dit wel een hele goede reden zijn om er wel heel te gaan!!!

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Ha Lisanne….het gaat je goed af dat weggeven! Lijkt me heerlijk om zo’n mooie bol te ontvangen. Nog niet mee gehaakt/gebreid….maar lijkt me heerlijk. En naar Echtstudio rijden doe ik alleen als ik jou daar ook tref haha!! Lieve groet, Linda #hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  jerney

  |

  Ja die wil ik winnen heb ik nog meer redenen om eindelijk eens naar echtstudio te gaan. Wat een leuke giveaway away!!!

  Reply

 • Avatar

  Hanne

  |

  Super actie..als ik hem win zal mijn kerstwens uitkomen

  Reply

 • Avatar

  Chantal

  |

  Natuurlijk wil ik voor deze prachtige prijs ookweer een kans maken… Staat zeker op mijn wensenlijstje om een keer een eigenbil te laten samenstellen!

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Wat een leuke week organiseer jij voor ons!
  En dit garen, dat zou ik wel willen winnen.
  Fijne zondag.

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Wat een ontzettende mooie giveaway. Zo’n mooie colortwist bol van de Echtstudio staat al tijden op mijn verlanglijst. En dat je hem dan ook nog eens zelf mag samenstellen en de kers op de taart. Dank je wel dat je deze mooie prijs terbeschikking stelt.

  Reply

 • Avatar

  Cindy

  |

  Wow! Wat ontzettend leuk! ik vind jouw kleurencombinatie ook heel mooi. Ik waag graag een kansje. :)

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Wat n prachtig garen………

  Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  Lisanne daar was ik weer ? wat een gave give away en een ritje naar echtstudio staat hoog op mijn 2016 lijstje!!

  Reply

 • Avatar

  Odette

  |

  Echtstudio is een heerlijk garen walhalla. Te lang niet geweest.
  Ding graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Lonneke

  |

  Wat een mooie actie. Echt Studio staat hoog op mijn verlanglijstje om eens naar toe te gaan.

  Reply

 • Avatar

  Simone Groot Jebbink

  |

  Wat een coole give-away! Daar wil ik wel een eindje voor rijden hoor :) dan maak ik er een gezellig dagje echtstudio van met mn lieve mams en schoonzus!!

  Reply

 • Avatar

  Josine

  |

  oei, zo’n bol staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik zou er super graag één willen winnen in deze gave giveaway!

  Reply

 • Avatar

  Emanuelle Overeem

  |

  Wouw!! Wat een te gekke give-away!! Eigenlijk stinken twee-in-een door het verplichte bezoekje… ? Ik waag graag een kansje!

  Reply

 • Avatar

  eliane

  |

  Ik wil al een tijdje naar Echtstudio, dus doe ik mee want als ik win dan moet ik wel….;).

  Reply

 • Avatar

  Mariska

  |

  Wat super leuk! Als Ik weer in Nederland ben staat Echtstudio zeker op mijn lijstje! En dan ook nog je eigen kleur samenstellen: fantastisch!! Doe graag mee!

  Fijne kerst en een happy 2016!

  Reply

 • Avatar

  Lisette

  |

  Oh een echte Colortwist! Ben er stil van….. Ik doe graag mee, want niet geschoten is altijd mis!

  Reply

 • Avatar

  Nan

  |

  Dit is dus DE give away van 2015! Wat een super prijs waarbij ik graag een kans voor waag.

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Hee. Lisanne, wat een leuke dingen doe je toch! Deze give away is wel een kans waard, het staat al.zo lang op mijn lijstje. Fijne dag! Sandra

  Reply

 • Avatar

  Lindsey sophie

  |

  Wauw , dat is te gek! Al een aantal keer gekeken naar deze prachtige bollen. Ik vind ze erg mooi! Ritje naar alphen a d rijn is het meer dan waard!

  Reply

 • Avatar

  Vera

  |

  Wow wat een gave give away! Die bol Colortwist is voor een haakster zoals ik een droom om mee te werken… Ik heb er goede verhalen over gelezen dus zou het graag zelf een keer willen uitproberen. Nu nog op zoek naar een mooi patroon. Fijne zondag nog!

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Goedemorgen Lisanne,

  Je bent er maar druk mee, al die give aways een week lang. Gelukkig weten we dat jij dit zelf ook te gek vindt ? Ik heb onlangs op de beurs zo’n prachtige colortwist besteld en zou heel graag nog een andere kleurencombi willen om iets moois mee te maken. Ik doe dus graag mee. Fijne dag vandaag, groetjes Jolanda

  Reply

 • Avatar

  Lidy Nooij

  |

  Yehhh, deze is te gek, ik doe heel graag mee. Waardchijnlijk kies ik dan bijna dezelfde combinatie, gewoon omdat dat ook mijn favoriete kleuren zijn!
  Liefs Lidy

  Reply

 • Avatar

  Gea

  |

  Dag Lisanne. Hier is maar 1 woord voor. Mooi!!!!
  Groet Gea

  Reply

 • Avatar

  Tetske Groot

  |

  Ik doe graag mee! Deze staat al een tijd op mijn wensenlijstje voor een mooie omslagdoek/sjaal. Deze kleurencombinatie is al perfect, ik hou er van!

  Reply

 • Avatar

  Ilda

  |

  Wow wat een prachtige prijs! Ik wil al héél lang zo’n mooie bol maar kan het me nog niet veroorloven… Dol op kleurverloop!

  Reply

 • Avatar

  PaCoCreations

  |

  Wat een prachtige kleuren! Dat zou ook mijn keuze zijn :). En ik ga er graag voor naar Alphen hoor!

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Wauw! Een te gekke give away met prachtige kleuren! Een bezoekje aan echt studio staat op de planning voor 2016!

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Wauw, wat een gave give away, en deze kleuren zijn ook al super mooi! Ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Janneke Mathijssen

  |

  Oh Lisanne! Wat gaaf al die give-aways! Een agenda voor 2016 had ik al, maar voor deze bol reis ik graag een keer naar Alpen a/d Rijn! Supergaaf!!

  Reply

 • Avatar

  Luca van Breda

  |

  Ik ben heel benieuwd naar dit garen, mooie kleuren! Ik doe mee!

  Reply

 • Avatar

  Myrthe

  |

  Oh dennebol,
  Oh dennebol,
  Van colortwist krijg ik veel lol.
  Ik haak en maak een heleboel
  Dit garen geeft een goed gevoel
  Oh dennebol,
  Oh dennebol,
  Van colortwist krijg ik veel lol ?

  Reply

 • Avatar

  Janet

  |

  Echtstudio staat al een tijdje op mijn lijstje om live te bekijken. Regelmatig wat besteld via de site. En de colortwist: prachtige kleuren. Ik denk dat ik al weet wat het gaat worden, alleen nog mijn favoriete kleuren kiezen

  Reply

 • Avatar

  sneksniltje

  |

  Helaas: de Echtstudio is toch wel véél te ver om vanuit Belgenland naar Nederland te komen. Ik laat deze actie dan ook met spijt aan me voorbijgaan. Veel succes aan de anderen :)
  ‘n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  Reply

 • Avatar

  Marleen

  |

  Hoi Lisanne,
  Wat heb jij een superleuke blog!Ik kijk elke dag uit naar je verhalen en leuke projectjes! En ik zou heeeeeeel graag de bol wol willen van de giveaway:-D

  Reply

 • Avatar

  Joyce Hegeman

  |

  Wat een gave actie! Het is het meer dan waard om hier op te reageren!!!

  Reply

 • Avatar

  Wilma de groot

  |

  Wat een mooie actie ik ken t garen niet maar zou t graag eens proberen

  Reply

 • Avatar

  Patricia Caminada (Borg Queen)

  |

  O, geweldig. Dit zou een zeer goede reden zijn om eens af te reizen naar Alphen ad Rijn. Ik doe mee :)

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Hihi, ben ik ook weer! Je give-aways zijn gewoonweg te ‘de bom’!

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  OMG… Deze kans kan ik niet laten lopen, ik doe mee!

  Reply

 • Avatar

  Ineke Buijs

  |

  Ik heb niet al te lang geleden een omslagdoek/sjaal gehaakt met dit prachtgaren. Ik ken ook nog een van de dames die die bollen zit te draaien, elke keer een ander kleurtje erbij. Ik weet dus hoe mooi het is, hoe lekker het is aan je huid en hoe hard er gewerkt wordt aan die bollen.
  Ik zou er heel graag een winnen. En naar EchtStudio is sowieso geen straf, alleen heel gevaarlijk :-)

  Toffe serie giveaways trouwens!

  Reply

 • Avatar

  Claudia

  |

  Wauw! ik ben verliefd ? niet tegen mijn man zeggen hoor maar wat een spetter! Hier wil ik graag thuis op de bank mee aangetroffen worden hihi

  Reply

 • Avatar

  Joyce

  |

  Wauwie! Wat een gave winactie!!! Ik doe heel graag mee en alphen is niet zo ver. Ik heb al eens een workshop gevolgd, maar dat was toen nog bij hun thuis

  Reply

 • Avatar

  marieke keuper

  |

  ooooo….. die bol van de foto ligt als een snoepje op mij te wachten. …. dat kiezen zal zo moeilijk worden… en dan ook nog het perfecte excuus om eindelijk eens naar echtstudio te gaan…..TOP!

  Reply

 • Avatar

  Lizete

  |

  Oei… wat veel reacties al! Maar ik sluit graag aan in de rij om een kans te maken op zo’n bol prachtig garen! Ik wil altijd nog eens zo graag een project maken daarmee (maar twijfelde altijd wat en welk patroon en welke kleur, haha). Als ik win dan moet ik toch die knoop eens doorhakken, hihi. Groetjes!

  Reply

 • Avatar

  Marjan

  |

  Weer zo’n leuke actie! Kleuren kiezen is waarschijnlijk wel moeilijk. Het lijkt me super om een keer bij echtstudio te kijken. Dat zou mooi in de vakantie kunnen ;)

  Groetjes,
  Marjan

  Reply

 • Avatar

  Jo

  |

  Wie niet waagt zal niet winnen!

  Reply

 • Avatar

  Lotte

  |

  Oohh wat zien die kleuren er mooi uit! Ik zou er denk ik een mooie sjaal van maken. Super leuk idee zo’n kerst give-away. Ik waag vandaag ook maar een kansje ;)

  Reply

 • Avatar

  Jos

  |

  Ik ben zooooo verliefd op deze bollen, dus ik doe graag mee en rijd graag een keer naar Echtstudio om te kijken hoe zo’n bol wordt gemaakt (liefst mijn eigen bol haha)

  Reply

 • Avatar

  Daniëlle

  |

  Wauw! Dit is echt een hele coole prijs! Echt zo’n mooie bol waarmee je je alleen al uren kan vermaken door te bedenken wat je ermee wilt maken. En daarna heb je echt iets heel moois om aan iedereen te showen :D. Ik zou m heel graag winnen :)

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Vandaag vier ik mijn verjaardag. En dan zo’n mooie give away winnen. Zou helemaal te gek zijn. Fijne zondag.

  Reply

 • Avatar

  Ankie

  |

  Deze is GAAAAAF! Oei wat zou ik die graag willen winnen, en zo te lezen ben ik niet de enige. Een sjaal van verloopgaren staat al heel lang op mijn verlanglijstje, maar dan ook nog in mijn eigen gekozen kleuren en ‘verplicht’ rondneuzen in zo’n snoepwinkel. Mijn dag kan niet meer stuk als ik win! Alhoewel dat laatste wel een dingetje is, ik win nooit…. nou ja, dan droom ik vandaag nog tot negen uur dat ik zou kunnen winnen. Hahaha!!

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Wat een GEWELDIGE actie weer!! Zo’n prachtige bol staat al lang op mijn verlanglijst. Ik vind de kleurcombi die hier op jouw site staat echt prachtig, echt mijn kleurtjes! En een ritje Alphen heb ik er zeker voor over. Geen straf om daar weer even te snuffelen. Fijne zondag verder. Groepjes, Martine

  Reply

 • Avatar

  Maaike

  |

  Dat is heel mooi garen, ik doe graag mee :-)
  Hartelijk dank voor de give-away

  Reply

 • Avatar

  Karolien

  |

  Prachtige kleuren! Ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Helma

  |

  Oh my! Het meest begerenswaardige bolletje wol zo te zien ;-)
  Na alle 105 reacties boven mij doe ik ook een gokje om deze prachtige bol te winnen.
  We weten er wel raad mee <3

  Reply

 • Avatar

  Brigitte

  |

  WoW! Wat een super gave giveaway! ? Ik doe heel graag mee. Is een flinke trip naar Echtstudio maar zou een goeie reden zijn om er eindelijk eens een kijkje te gaan nemen.

  Reply

 • Avatar

  Anne

  |

  Wauw wat een supergave giveaway!! Die bol zou ik wel willen winnen <3

  Reply

 • Avatar

  Minoggio Bianca

  |

  Wat is deze wol mooi!!
  Ik waag het weer een keer.
  Nu duimen drukken.

  Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Wow, dat is gaaf! Een eigen ontworpen bol garen! Ik ben nog nooit bij Echt Studio geweest, maar ik ben bekend met de webwinkel. Mocht ik winnen, dan heb ik er de 3 uur reistijd (enkele reis) er wel voor over ?

  Reply

 • Avatar

  Debora

  |

  Wat een leuke give away. Jij kiest al je dingen zo leuk uit en het past allemaal zo mooi bij elkaar!! Een genot om je blog elke keer te lezen. Graag zou ik die mooie bol winnen. Groetjes Debora

  Reply

 • Avatar

  Irene

  |

  Jaaaa! Deze is prachtig! Ik heb voor mijn verjaardag bonnen voor Echt studio gevraagd én gekregen (ik was nogal duidelijk geloof ik :-)) Ben mijn reisje naar de winkel steeds aan het uitstellen omdat ik op de website steeds zoveel moois zie, dat ik bang ben dat ik straks niet kan kiezen. Dat ik zonder iets te kopen naar huis ga… Keuzestress!! Maar als ik deze geweldige give away win, dan kan de colortwist van mijn verlanglijstje af! Ga ik nu even wakker liggen over de kleuren ;-)

  Reply

 • Avatar

  Annet

  |

  Oh oh wat supergaaf. Zou hem heel graag winnen. Ga vast verzinnen welke kleurcombi het dan zal worden. Vind jou combi ook heel tof

  Reply

 • Avatar

  Patricia Burgstra

  |

  Wauw! Per toeval hier gekomen en dan zie je zo’n geweldige bol colortwist om te winnen? Ik maak daar graag kans op.

  Reply

 • Avatar

  Mireille

  |

  Wauw, wat een gave actie zeg!! Een Colortwist bol en dan ook nog is zelf samenstellen.. Zou super zijn om te winnen, en dan als bonus ook nog ronddwalen in de winkel van Echtstudio!

  Reply

 • Avatar

  Judith

  |

  Lieve Lisanne, ik wil graag een poging wagen ☺!

  Reply

 • Avatar

  Marikaisa

  |

  Helemaal verliefd! ???Daarom ga ik heel hard duimen!! En alvast Pinterest uitpluizen naar kleurencombinaties en mooie patronen!!
  Succes allemaal!!!
  Marikaisa

  Reply

 • Avatar

  Anneke Bin

  |

  Ben net van plan in de kersvakantie naar echtstudio te gaan stel je eens voor dat ik dan gelijk zo’n bolletje kan laten maken. Dat zou toch geweldig zijn dus ik doe graag mee.
  Geniet trouwens erg van jou creatieve ideeën hartelijk dank dat je die met ons wilt delen
  hartelijke groet uit zeeland

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Oeh oeh Lisanne die is mooiii!! :) Daar rij ik graag voor naar Alphen!;) Ik schrijf me morgenochtend trouwens in voor je workshop breien, kom helaas niet meer overeind vandaag. Er was nog plek toch? Fijne avond! X

  Reply

 • Avatar

  Hilde

  |

  Wauw wat een gave actie! Ik doe heeeeel graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Geweldig! De ene give-away is nog mooier dan de andere. Ik loot graag weer mee… en Echtstudio bezoeken is zeker geen straf!

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Wauw <3 daar heb ik wel een ritje voor over :)

  Reply

 • Avatar

  Jorien Terluin

  |

  Superleuke give away, ik waag heel graag een kansje. Wil al zo lang eens naar die winkel, dus dat zou heel leuk zijn!

  Reply

 • Avatar

  Kirsten

  |

  Gaaf! Ik ding graag mee voor zo’n prachtige bol om er voor mijn dochter iets van te maken!

  Reply

 • Avatar

  Burney

  |

  Wat een gave give away!!! Ik zou het erg leuk vinden om zo’n bol te winnen! Daarvoor ga ik graag een keertje naar Alpheb ad Rijn vanuit Breda.

  Reply

 • Avatar

  Sabine

  |

  Wat een toffe winactie!!
  Op de creadoe heb ik ze ook gezien en vond ze erg tof!
  Helaas zag ik niet echt een kleur op dat moment wat me aansprak, dus toen niet gekocht. Maar het lijkt me erg leuk om een keer naar de winkel te gaan, rond te snuffelen en een mooie kleur uit te kiezen. Ik denk dat ik er dan een mooie omslagdoek van ga haken voor mij moeder!

  Reply

 • Avatar

  Anita leonora

  |

  Voor zo’n mooie bol heb ik wel een ritje naar alphen aan den rijn over..
  Ik zou er een mooie zomerse omslagdoek van maken..

  Reply

 • Avatar

  Martha

  |

  Prachtig garen! Ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Wendy

  |

  Wat ontzettend gaaf, blij dat ik nog net op tijd kan mee doen super cool!!!!!!!!

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Prachtig kado van Echtstudio….wat lief zeg ! En dit moois mag jij weggeven, hoe cool is dat !! Dus niet raar dat er zoveel liefhebbers zijn voor deze schitterende bol…..Ook ik waag een kansje :-) duimen maar ! Fijne avond, XMir

  Reply

 • Avatar

  Iris

  |

  Wat een gave winactie. Hier doe ik graag aan mee. Ik zou er een omslagdoek van haken, met mooie frisse zomerkleuren. Ik kijk nu alweer uit naar de zomer :)

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Oh wat leuk zeg, doe op de valreep ook graag mee, Retro kleuren lijkt me erg mooi /leuk!!

  Reply

 • Avatar

  Marianne Dekkers-Roos

  |

  Wat een buitensporig te gekke giveaway!! En zulke prachtige kleuren…… Marianne xx

  Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Oh wat super tof, ook super dat ik nog net mee kan doen!!! Maar er zijn al zo veel dames voor me poef. Nu maar duimen, want wie wil dit nu niet winnen!

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Wat een prachtig garen! Ik ben mede door jouw blog na jaren weer aan het haken geslagen. Echt geweldig. Zeker om al onze inmiddels 5 kinderen weer aan te moedigen creatief bezig te gaan! En met deze mooie moderne garens zal dat zeker geen probleem zijn.

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Ooooh! Dat zou ik heel graag winnen. Ik heb al eens staan kwijlen bij Echtstudio bij deze mooie bollen. Ik wil heel graag een southbayshawl haken. Spannend hoor, zo’n leuke give away!!

  Reply

 • Avatar

  Judith meijberg

  |

  DeZe staat hoog op mijn verlanglijstje! Wat lijkt me dat een prachtig kado coor de kerst. Nu duimen draaien tot 21:00….

  Reply

 • Avatar

  Nanda

  |

  Geweldig mooi …. in precies dezelfde kleuren ?

  Reply

 • Avatar

  Maartje

  |

  Wauw wat een prachtig kleurverloop! Daar weet ik wel wat leuks mee te maken!

  Reply

 • Avatar

  Heleen

  |

  Laatst ‘in het echt’ gezien, de colortwist en meteen hoog op mijn wensenlijstje gezet! ???

  Reply

 • Avatar

  Sara

  |

  Ik zou er geen probleem mee hebben hoor om om die reden naar Alphen te rijden…ik zou er heel graag een luchtig shirt voor de zomer mee breien….nu maar duimen. ..in “sunrise” kleuren

  Reply

 • Avatar

  Emmy

  |

  Oooh jaaa zo’n bol wil ik zooo graag een x hebben ??

  Reply

 • Avatar

  Carla

  |

  Oh, wat een leuke give-away. Daar kun je hele mooie dingen mee maken.
  Deze kleuren zijn al mooi .

  Reply

 • Avatar

  Eveline

  |

  Wat een gave winactie! Ik heb al zo vaak bij deze snoepjes gekeken, geroken en gevoeld! Nooit het lef gehad om er eentje mee naar huis te nemen. Als ik een bol colortwist zou winnen, ga ik hem met liefde uitzoeken en gebruiken <3

  Reply

 • Avatar

  Gemma

  |

  Ik zou dit echt onwijs gaaf vinden zeg!

  Reply

 • Avatar

  Patricia

  |

  Wauw wat een leuke aktie
  En op en neer te moeten rijden naar echtstudio helemaal niet vervelend want wat een leuke winkel is dat ?

  Reply

 • Avatar

  Marion

  |

  Wat een leuke en lieve Give-away …ik doe dan ook graag een poging ! Ben bij Echtstudio nog nooit geweest, volg hun met veel plezier op IG ( net als jou Lisanne ☺️) . Het zou voor mijn aanstaande projectjes een mooie gelegenheid te zijn om daar heen te rijden . xxx

  Reply

 • Avatar

  Anne-Co

  |

  Ontzettend leuk! Ik waag graag een kansje. . Duimen maar! Liefs Anne-Co

  Reply

 • Avatar

  mirjam

  |

  Wat eenleuke give away zeg! Ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Marleen Jol

  |

  Ik doe op de valreep ook graag mee aan deze winactie. Deze colortwist staat al heel lang op mijn verlanglijstje. Ik heb er graag een ritje naar Alphen aan de Rijn voor over !

  Reply

 • Avatar

  Pam

  |

  Supermooi garen , daar weet ik wel raad mee als ik win !

  Reply

 • Avatar

  Jolande

  |

  Hoi Lisanne,
  Wat een superleuke prijs! Die wil ik wel graag winnen!
  Afgelopen zomer heb ik een omslagdoek gehaakt van zo’n mooie bol.
  Dat kleurverloop is zo mooi bij die bollen. Wat leuk dat je zelf de kleuren mag bepalen!
  Heti s alleen een beetje jammer dat ik niet gelijk kan beginnen met haken, heb nl mijn sleutelbeen gebroken.
  Groetjes Jolande

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Wat een mooie colortwist. Ik heb al meerdere bollen colortwist mogen gebruiken en vind dit een uitermate goeie rede om eens richting de winkel zelf te gaan. Bestel regelmatig maar nooit geweest.
  Bedankt voor de kans.

  Reply

 • Avatar

  Tineke

  |

  Nog net op tijd om mee te doen. Het lijkt me heerlijk om eens met zulk mooi garen te haken . En Echt studio heb ik al zoveel over gehoord. Het is toch een gemis in je creatieve opvoeding als je daar nog nooit geweest bent .

  Reply

 • Avatar

  Marica

  |

  Ikndoe heel graag mee

  Reply

 • Avatar

  Marjon

  |

  Zou ook wel een kans willen maken op dit mooie garen……

  Reply

 • Avatar

  Claudia

  |

  Wat een geweldige actie. Een bezoekje aan de winkel staat nog steeds op mijn verlanglijstje, maar de afstand. Wellicht is dit nu een doorbreker om dit jaar nog langs te gaan. Super!

  Reply

 • Avatar

  Zuss & Zoo

  |

  Ooo… Deze is echt prachtig Lisanne!! Ik ben ook helemaal weg van deze kleuren, en ook van dit garen! Ik ga er graag een keertje voor naar mijn favoriete “snoepwinkel” @echtstudio…
  Dit is de eerste keer dat ik via een blog meedoe aan een Give-away, en ook uberhaupt via een blog reageer… ? hihi. Ik ben er (nog) niet zo bekend mee..
  Het ziet er iig tiptop uit, en voor mijn favoriete garen waag ik graag een kansje.

  Groetjes,

  Esther ?

  Reply

 • Avatar

  Loes

  |

  Oehhhh dat zou toch geweldig zijn. Zo’n mooie bol colourtwist! Hij staat al zo lang op mijn verlanglijstje :-)) *duimt duimt duimt*

  Reply

 • Avatar

  Greetje

  |

  Wat leuk!!
  Ik heb nog nooit van dit garen gehoord, maar het lijkt me super om zelf een bol te creëren. Ik doe graag mee aan deze actie!

  Reply

 • Avatar

  Ina stam

  |

  Het is zooo mooi. Ik heb gezien hoe het wordt gemaakt. Echtstudio super combinatie mogelijkheden. Zou ik graag winnen!

  Reply

 • Avatar

  Nioline

  |

  Ohh is zulk mooi garen!! Doe heel graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Arianne Schenkelaars

  |

  Hoi hoi, ik doe heel graag mee met deze leuke actie! Een bol colortwist wil ik heel graag winnen voor een leuke lentesjaal!

  Reply

 • Avatar

  Tanja

  |

  Dat zijn altijd zulke mooie bollen in prachtige kleuren. Heb ik meteen een goede reden om naar Echtstudio te gaan ;) Graag zou ik zo’n bol willen winnen.

  Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Wie wil dit niet winnen. Zo’n prachtige bol met je eigen kleuren. Gaaf dit! Dus ik hoop dat ik het ben?

  Reply

 • Avatar

  Anne

  |

  Zooo mooi! Wat een geluksvogel ben jij dat je iemand hier heel erg blij mee mag gaan maken! En natuurlijk hoop ik dat ik dat ben

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Jeeh wat een leuke actie zo voor de kerstdagen.Heb nog nooit met zulk mooi garen gehaakt en zou dit graag eens willen proberen. Duim duim.

  Reply

 • Avatar

  Ilona

  |

  Wat een fantastische actie. Een bol colortwist staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Nu ben ik op 1e kerstdag jarig en het zou een geweldig kado zijn om te krijgen.

  Reply

 • Avatar

  martine

  |

  Op de valreep. Maar wat is dit ontzettend gaaf! Doe heel graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Zag het net voorbij komen..wil deze give away niet zonder kans te maken voorbij laten gaan ;-)
  Wow wat een zin he…ben benieuwd groet Ingrid

  Reply

 • Avatar

  Helen

  |

  Ik waag een kansje? Deze staat tenslotte ook nog op mijn to-do lijstje;)

  Reply

 • Avatar

  jolanda s

  |

  Op de valreep was ik een gokje. Van deze bol zou ik een perfect darkness sjaal willen maken

  Reply

 • Avatar

  Dorine

  |

  Wauw, wat een gave actie is dit zeg! Ik heb altijd al eens dit geweldige garen willen uitproberen! Dus op de valreep, maar ik doe graag mee met je giveaway.
  Bedankt voor deze kans! X

  Reply

 • Avatar

  Vanessasprong

  |

  WoW te gekke bol ik doe mee!

  Reply

 • Avatar

  Joyce

  |

  Wow wat maak je er weer een onwijs leuk feestje van Lisanne!!
  Mooi Mooi zeg!
  ik wil Echtstudio ook ECHT eens van binnen zien, en al het garen ook, en met een volle auto terug :-D
  fijne zondagavond!!
  Grx Joyce

  Reply

 • Avatar

  Yvonne

  |

  Wauw!! Mooi!! Ik doe een poging voor een mooie omslagdoek! Dit keer dan helemaal voor mijzelf!

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Hoi Lisanne,
  Wat een leuke give away! Ik wil graag zo’n mooie bol winnen. Ben nog op tijd zie ik om mee te doen. Ik ben nog nooit bij Echtstudio geweest (beetje ver weg), maar wil er wel heel graag eens kijken. Ik hoor alleen maar goeie verhalen…
  Groetjes, Hilde

  Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  Dát zou nog eens een fijn vakantie-uitje zijn: naar Echtstudio in Alphen a/d Rijn om een eigen bol Colortwist op te halen! En wie weet wat nog meer….;-)) Dus ja, ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Het is nog geen 8 uur ;-) Gelukkig! Ook ik maak graag een kansje op zo’n mooie bol! Heb al eerder met colortwister gehaakt, maar nog nooit m’n eigen bol samengesteld. (En ben ook nog nooit bij Echtstudio geweest,…dus dat moet er ook nog een keer van komen!)

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Zo, die zou ik graag winnen om een mooie omslagdoek te haken! Ik denk in mijn favoriete kleur zacht grijs groen, wit en grijs? Kiezen wordt nog lastig zat…

  Reply

 • Avatar

  Mireille

  |

  Oh wow, wat een super leuke give-away. Graag waag ik een kansje zo op de valreep…!

  Reply

 • Avatar

  Marielle

  |

  Graag zou ik meedoen om kans te maken. Ik haak veel knuffels met phildar en catania. Hiermee zou ik een sjaal maken. Voor mezelf , misschien wel!

  Reply

 • Avatar

  jans

  |

  daar zou ik heel blij van worden als je in een rolstoel zit en het van een uitkering moet doen zijn zulke mooie bollen niet voor mij weg gelegd en haken ins een van de weinige dingen die ik nog kan dus waag graag een kansje kan nog net voor 20.00 uur

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Oh, nog net op de valreep waag ik een kans voor dit prachtige garen!
  Echtstudio staat al een tijdje op mijn “wil ik graag eens naar toe lijstje” dus dat vind ik helemaal niet erg!
  Zo’n snoepje wil ik wel eens proberen!

  Reply

 • Avatar

  Astrid verduin

  |

  Oeeeeh.wat een super gave aktie zeker in die kleuren combi ? ik doe graag mee hoor.

  Reply

 • Avatar

  Vera Bregman

  |

  Wauwie!!!? Wat een mooie kleuren! En wat een leuke actie… Ik doe mee.

  Reply

 • Avatar

  Femy

  |

  Ik doe graag mee, prachtige kleuren!

  Reply

 • Avatar

  Bianca

  |

  Ik doe graag mee…lijkt me geweldig om hier mee te haken

  Reply

 • Avatar

  Danielle Altena

  |

  Superleuk!! Een colortwist bol staat nog op de wishlist…..meer dan welkom hier

  Reply

 • Avatar

  Linda Annink-Vonk

  |

  Wauw ?? Wat een droom van een bol daar zou ik heel graag iets moois van h(m)aken ?

  Reply

 • Avatar

  Cindy

  |

  Amai wat een mooie. Deze zou ik wel heel erg graag winnen

  Reply

 • Avatar

  Nanda

  |

  Ohh wat een heerlijkheid zo’n bol. Volgend jaar mijn eerste vliegvakantie naar een zonnig oord…en dan hopelijk een omslagdoek van colortwist in de koffer. Duimen maar!!!

  Reply

 • Avatar

  Sabine Debrock

  |

  Whaw , wat een prachtige bol wol ,en dan nog in mijn lievelingskleurtjes , zou er een prachtig kleedje van maken voor mijn kleindochtertje ?

  Reply

 • Avatar

  Charlotte

  |

  Wat is tie mooi! Die zou ik graag willen winnen.

  Reply

 • Avatar

  Gerine de vries

  |

  Wauw!!! Maak heel graag een kans, en wil er graag iemand anders blij mee maken. Heel graag voor mijn lieve oma!!!

  Reply

 • Avatar

  Goitske buurman

  |

  Ik zou super graag een bol colortwist willen winnen! Geeft mij gelijk de mogelijkheid om bij jullie te shoppen wat hoog op mijn verlanglijstje staat!!!

  Groetjes
  Goitske

  Reply

 • Avatar

  Anja

  |

  Ik doe heel graag mee en hoop mijn moeder hiermee te kunnen verblijden!!

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Deze kleuren zijn ook mijn favoriet. Geweldig mooi. Ik doe heel graag mee.

  Reply

 • Avatar

  jonne hoogendoorn/herens

  |

  He. te laat! wat jammer, ik dacht laat ik het eens proberen. Een hele leuke prijs!

  Reply

 • Avatar

  Samantha

  |

  Wauw wat een mooie ik doe heel graag mee voor me moeder die ik in de watten wil leggen leuke actie

  Reply

 • Avatar

  Diana

  |

  Wat lijkt mij dat ontzettend wijs om je eigen bol Colortwist verloopgaren te mogen en kunnen samenstellen! Daarvoor wil ik zeker wel naar Alphen aan den Rijn komen, kan ik gelijk in de winkel verder wegdromen!! ?

  Reply

 • Avatar

  Yvonne

  |

  Wat een supergave actief en dan nog zelf de kleuren uitkiezen!
  Alphen is hier niet zo ver vandaan dussssss……. Ik doe mee ??

  Reply

 • Avatar

  irma

  |

  staat al zo lang op mijn wish list! een keer naar Echtstudio en zo’n bol colortwist! 2 vliegen in 1 klap voor mij en een goed begin van het nieuwe jaar!

  Reply

  • Avatar

   Agda

   |

   wat een luxe als je dit wint!

   Reply

 • Avatar

  Agda

  |

  wat een luxe als je dit wint!

  Reply

 • Avatar

  Samantha

  |

  Wauw wat een gave actie
  En zo mooie kleuren doe heel graag mee voor me moeder die gun ik het ze help me zo goed

  Reply

Laat een reactie achter