fbpx


7e dag van de draad en praat… kerst give-aways!

Wat is de week voorbij gevlogen..! Niet normaal, vandaag is het alweer 1e kerstdag en dat betekent ook meteen de laatste kerst give-away dag van dit jaar. Het was een week vol gezellige reacties en blije mensen. Ik heb er enorm van genoten…en we hebben vandaag nog een mooie dag te gaan, met last but not least…een super mooi nieuw boek! Ik heb het over het nieuwe boek van Maaike van Koert, Hollands Welgaren! Het is een prachtig boek vol met haak en breipatronen, maar dat is nog niet alles, er staan ook nog recepten en naaipatronen in. Je kunt je lol op met dit boek. Uren maak en kijk plezier! Ik vind de fotografie echt meer dan prachtig! Maaike heeft alle foto’s zelf gemaakt en dat zie je. Alleen als koffietafel boek is het al te gek om te hebben. Maar de patronen die er in staan zijn echt voor iedereen te maken. Je hoeft geen hele ervaren haak of breister te zijn, Met de beschrijving kom je er zeker uit. Het is een boek om van te smullen, de meest mooie serviezen en wolletjes komen voorbij. Ik ben nog een lekkere warme omslagdoek aan het breien :) Nou ben ik natuurlijk al een tijdje in de brei stemming, maar dit boek helpt zeker mee om voorlopig nog lekker door te breien… En vandaag kun je een exemplaar van het boek winnen, een gesigneerd exemplaar nog wel!! Hoe leuk is dat! Wil jij dit prachtige boek graag winnen? Laat dan voor vanavond 20.00 uur een reactie achter bij dit bericht en kijk vanavond vanaf 21.00 uur of je hebt gewonnen! Na vandaag heb ik lekker een weekje vakantie, dus moeten jullie me even missen ;-) In het nieuwe jaar ben ik weer terug en heb ik meteen groot nieuws! SPANNEND!! Fijne 1e kerstdag, X Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (145)

 • Avatar

  eliane

  |

  Een musthave dit boek , hij staat op mijn verlanglijstje! Dus ik doe graag mee.
  Fijne dag vandaag !

  Reply

 • Avatar

  Hannie

  |

  Wat een prachtig boek ik ben verliefd op handwerk boeken dus doe ik de laatste dag ook mee mijn moeder zij altijd de aanhouder wint.dus we zullen zien fijne dagen.★★.hannie

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Fijne, warme Kerstdagen voor jou en je geliefden Lisanne! En dank voor n jaar inspirerende blogs; ik (wij) hebben er van genoten!!! Liefs Astrid

  Reply

 • Avatar

  Joanne

  |

  Ik ben ben gek op “freubelen” en mijn vriend op koken (en mij natuurlijk ?). Hoe gaaf dus dat we beide iets aan dit boek hebben!!

  Reply

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Met zo’n agenda krijg je zoveel creatieve ideeën dat je geen tijd meer hebt om afspraken te maken! ?

  Reply

 • Avatar

  Diana Spieker

  |

  Hele fijne dagen lieve kerstvrouw hihi. Ik loot graag mee maar…deze gaat naar iemand anders. Kan alleen niet zeggen wie. Hihi.

  Liefs
  Diana

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Gezellige kerstdagen gewenst!!
  Zou het erg leuk vinden om dit boek te mogen winnen!!!
  Ik ben nu ruim een jaar Haakverslaafd en ben toe aan een nieuwe uitdaging… Breien… Dit boek en al jouw gave ideeën zullen me zeker aansporen het gauw op te gaan pakken ?
  Groetjes!

  Reply

 • Avatar

  martine

  |

  Wat een super gaaf boek. alleen die foto’s al…..super!
  Ben wel in voor wat nieuwe inspiratie voor het nieuwe jaar, doe dan ook graag mee!
  fijne dagen en heel erg bedankt voor al je mooie give aways deze week.
  Liefs, martine

  Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Wat een leuke actie. Lijk me leuk boek. Ben toe aan nieuwe inspiratie na alle kerst gebeuren. ?

  Reply

 • Avatar

  Lisette

  |

  Geweldig mooie blog, doe zo verder, ik geniet van alle mooie teksten en prenten.
  Ook ik doe graag mee!
  Nog een fijne kerstdag gewenst.

  Reply

 • Avatar

  Tertia

  |

  Wat een fantastisch cadeautje mag je ook vandaag weer weggeven. Dit boek is zeker de bom! volgens mij. Ik hoor zoveel enthousiaste reacties. Ik heb dit boek nog niet en ben zeer nieuwsgierig intussen geworden. Fijne 1e kerstdag Lisanne! Lieve Groetjes Tertia

  Reply

 • Avatar

  Carolien Daelmans

  |

  Ik zou dit boek graag willen winnen om aan mijn moeder te geven. Heb gister Finn voor me verjaardag gekregen en wat is die ontzettend gaaf. Zo knap van me moeder die nog nooit gehaakt heeft en dan gelijk al dit gehaakt voor mij. Ze heeft de smaak te pakken en ze is niet meer te stoppen!!! En daarom wil ik haar met dit boek verassen. Ze heeft het verdiend!!!!

  Hele fijne kerstdagen!!!!

  Reply

 • Avatar

  marjon

  |

  Fijne Feestdagen !
  Lijkt me een erg mooi boek…..veel succes met breien en haken….
  gr Marjon

  Reply

 • Avatar

  Anneliese

  |

  Wat een leuke laatste give-away actie. Hele fijne dagen en geniet van je vakantie! Groetjes, Anneliese

  Reply

 • Avatar

  Miranda

  |

  Wauw dit is wel een heel gaaf boek! Die zou ik wel heel graag willen winnen!

  Reply

 • Avatar

  Els

  |

  Allereerst fijne kerstdagen en alle goeds in 2016 voor iedereen.
  Het is een prachtig boek en leuk dat er naast haak en breipatronen ook recepten en naaipatronen in staan. Een boek voor waar iedereen wel hele mooie ideeën en werkjes mee kan maken. En dan ook nog een lekker hapje erbij. De foto’s zien er prachtig uit. Heerlijk dat het ook een kijk en geniet boek is. Graag zou ik een kans maken om dit prachtige boek te winnen en dan ook nog gesigneerd.

  Reply

 • Avatar

  Kajan

  |

  Erg leuke prijs!
  Fijne dagen!

  Reply

 • Avatar

  Eveline

  |

  Voor jullie ook superfijne dagen gewenst en een heel goed uiteinde!!
  Super leuk boek!! Zou er erg blij mee zijn!

  Reply

 • Avatar

  annemieke

  |

  Goede morgen Lisanne,

  Voor jullie ook hele fijne feestdagen. En heerlijk een weekje vrij dat verdien je wel eens op zijn tijd. Wat is het leuk om je t volgen. Wordt altijd zo blij van die leuke haak en brei werkjes.
  Vin het soms jammer dat ik er niet altijd voor heb. Waardoor een project wat langer duurt bij mij? hihi…!!!
  En wat een super leuk boek om te mogen winnen.
  Liefs Amieke

  Reply

 • Avatar

  Wendy

  |

  Jaaaa, ik waag heel graag een kansje! Prachtig boek ?

  Reply

 • Avatar

  Vera

  |

  Oh, dit cadeautje onder de boom zou mijn kerst wel afmaken! Hele fijne Kerstdagen!!

  Reply

 • Avatar

  Anneke

  |

  Wat een schitterend boek,daar gaan je handen van kriebelen om te maken!
  Zou een mooi cadeau zijn om de lege dagen nu op te vullen!
  Fijne feestdagen en een wollig 2016 toegewenst!

  Reply

 • Avatar

  alda

  |

  Wow wat een mooie give away. Ik wil zeker meedoen vandaag want dit boek staat op mijn verlamglijstje.

  groetjes,
  Alda

  Reply

 • Avatar

  Carina

  |

  Een mooi boek, waar ik al een tijdje een oogje op heb. Ik doe graag mee. Succes voor iedereen die meedoet en geniet van deze eerste kerstdag!

  Reply

 • Avatar

  Emily

  |

  Hohoho, Merry Christmas Lisanne,
  Wat is het toch ontzettend leuk dat je zulke gave give-aways doet. Echt geweldig. De kerstman zou trots op je zijn ;-) hihihi. Ik doe super graag mee aan de give-away. Zo gaaf dat er zowel haak als brei patronen in staan. Mijn moeder breit altijd en ik haak, dus dat is een mooie combi. Ook staan wij altijd samen in de keuken te bakken (voor kerst: kerstkransjes van meringue, kerstkoekjes van spritsendeeg, crème Brûlée, meringue platen voor het toetje en we gaan nog een gewone cake bakken vandaag). Dus de recepten zouden ook heel goed van pas komen hahaha :-). Ik doe echt super graag mee dus om dit leuke boek te winnen :-). Fijne kerst gewenst. En alvast ook een gelukkig en creatief 2016.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Lijkt me een geweldig boek. Staat op m’n verlanglijstje. Dus wie weet…?
  Fijne dagen allemaal!

  Reply

 • Avatar

  Lisa

  |

  Fijne kerstdagen!
  Wat een prachtig boek, die zou ik graag willen winnen.

  Reply

 • Avatar

  Dini Bleijenberg

  |

  Echt een supermooi boek. Daar ga ik voor.
  Hele fijne dagen voor iedereen.
  Dini

  Reply

 • Avatar

  Marieke van Veen

  |

  Ik heb al meerdere hakbijlen in mijn kast staan maar nog geen die is gecombineerd met breipatronen. Op mijn werk met dementerende ouderen vinden ze het een schande dat ik nooit heb leren breien op school. Hoe leuk zou het zijn om mijzelf met patronen uit dit boek te leren breien…

  Reply

  • Avatar

   Marieke

   |

   Met hakbijlen uit bovenstaande reactie bedoel ik natuurlijk haakboeken ?

   Reply

 • Avatar

  Ingrid Oosterhuis

  |

  Wat zou ik het geweldig vinden om dit boek te krijgen. Het ziet er zo mooi uit en ik kan wel weer wat nieuwe inspiratie gebruiken, naast alle WIP’s die ik nog heb liggen, haha. Je kan nooit genoeg onder handen hebben. Groetjes Ingrid

  Reply

 • Avatar

  Lisette

  |

  Prachtig boek! ik heb er van de week nog mee in de handen gestaan. Ik moet beide kerstdagen ‘s avonds werken en dit zou wel een leuk goedmakertje zijn!

  Reply

 • Avatar

  Marianne Hendriks

  |

  Wat een prachtig boek… mijn grootste hobby is haken en een beetje breien… Zou een fantastisch kerstcadeau zijn??? hele fijne dagen en een goed en creatief 2016
  Groetjes Marianne

  Reply

 • Avatar

  Linda s

  |

  Goedemorgen allereerst fijne kerstdagen! Ik zou het boek graag willen winnen ik had op een kadootje onder de kerstboom gehoopt maar helaas heeft mijn man de niet zo stille hint toch niet begrepen….dus het boek zou de teleurstelling zeker goed maken ??? fijne dag nog groetjes linda

  Reply

 • Avatar

  Lisette

  |

  Wat een prachtig boek. Ik doe graag weer mee met deze verloting. Fijne kerst Lisanne!

  Reply

 • Avatar

  Linda Annink-Vonk

  |

  Ik ken het boek (nog) niet maar lijkt me super ? mijn handen beginnen te kriebelen ??

  Reply

 • Avatar

  Marica

  |

  Lijkt me zo fijn om dat mooie boek te winnen. .
  Fijne dagen allemaal

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Hele fijne kerstdagen. Ik doe graag mee.
  Groet Petra

  Reply

 • Avatar

  Evelien

  |

  Wat een mooie prijs. Geniet van je weekje vrij en laten we hopen op een goed en gezond haakjaar

  Reply

 • Avatar

  mirjam

  |

  Prachtige vormgeving, in 2016 neem ik me voor meer tijd voor mezelf te nemen in mijn druk gezin. Dit boek past prima in mijn goede voornemen

  Reply

 • Avatar

  Evelien

  |

  Lieve kerstman, wat een mooi boek is het toch. Het staat boven aan mijn wensen lijstje! Ik waag dus mijn kansje en doe mee met deze win-actie. Duimt u voor me mee?

  Reply

 • Avatar

  Hettie joosten

  |

  Wie wil er nou niet z’n mooi boek winnen. Ik heb hem al een keer bekeken. Er staan mooi projecten in om te breien en te haken. Met mooie verhalen en foto’s. Als ik hem zou winnen zou ik hem aan mijn moeder geven. Zij houdt ook zo van deze stijl. Fijne feestdagen allemaal!

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Dat zou een mooi kerstcadeau zijn!
  Vrolijk kerstfeest ✨

  Reply

 • Avatar

  Maakhetff

  |

  Wat een geweldige weggever, ik waag heeeeel graag een kansje, dit staat hoog op mijn wenslijstje! Geniet van de kerstdagen en alvast een hele fijne vakantie!! Grtzz..Maddy

  Reply

 • Avatar

  Josine

  |

  Vrolijk kerstfeest! Dit boek lijkt me echt heel leuk. Ik kook, haak en naai graag. Misschien trekt het boek me ook wel over de streep om te gaan breien :)

  Reply

 • Avatar

  Fidan

  |

  Super gaaf, zou graag deze boek wel willen hebben en mooi kerstcadeau ❤️

  Reply

 • Avatar

  Helma Kuiper

  |

  Wat een geweldige leuke mooie creatieve Give Away daar doe ik heel graag aan mee!

  Leuk voor mezelf als kerst cadeau

  Succes allemaal

  Reply

 • Avatar

  Nanda

  |

  Deze keer reageer ik eens voor mijzelf. Dit boek staat al een poosje op mijn verlanglijstje. Ik kan wel heel veel verzinnen waarom ik dat boek zou verdienen maar je zou me er zo ontzettend, ontzettend blij mee maken!!!

  Reply

 • Avatar

  Kelly

  |

  Wat een mooi boek! Ik ben dol op insparatie boeken, om het patroon na te maken of er halverwege toch een eigen draai aan te geven. Ik wil heel graag leren breien en ik ben nog niet zo bedreven achter het naaimachine… Ik doe graag mee om de eerste stapjes in de breiwereld te kunnen zetten!

  Reply

 • Avatar

  Debby Peeters

  |

  Als eerste hele fijne feestdagen voor iedereen, en laten we hopen op een liefdevol 2016,dat we wat meer respect voor de medemens hebben. Sinds begin dit jaar ben ik haak eb breiverslaafd,en heb al heel wat af gefreubeld. Een goed boek heb ik echter nog niet dus dat zou heel welkom zijn. Zeker omdat er ook nog eens recepten in staan! Lijkt me geweldig!
  Iedereen een prettige dag vandaag!
  Groetjs Debby

  Reply

 • Avatar

  Laura

  |

  Heb dit boek laatst mogen bewonderen bij een klant en wat is dit een ontzettend mooi boek zeg! Daarom maak ik graag kans op dit mooie boek. Hele fijne dagen gewenst!

  Reply

 • Avatar

  Sara

  |

  Fijne, creatieve feestdagen! Gisteren aten vrienden bij ons die de winter Fair bezochten en ik vroeg hen of ze het boek waren “tegengekomen”. Dat was niet zo…tot haar teleurstelling. .Ze wist er ook niets van. Het zou dan ook erg leuk zijn als ik het zou winnen en we er samen van kunnen genieten!

  Reply

 • Avatar

  Marjon

  |

  Mooi boek voor de feestdagen maar ook voor het komend jaar. Inspirerende, prachtige foto’s.
  Een klein hoopje om dit mooie boek te winnen.
  Goede dagen toegewenst!
  Marjon

  Reply

 • Avatar

  Lieke

  |

  Wat een gave giveaway!! Dit boek staat bovenaan mijn verlanglijstje al sinds ik weet dat Maaike het uit ging brengen. Ik ga heeeeeel hard duimen dat ik deze ga winnen. Fijne kerst en alvast een fijne vakantie straks! X

  Reply

 • Avatar

  Burney

  |

  Wat een leuk kerstkado zou dit zijn!!! Geweldig. Ik doe dus graag mee. Fijne vakantie!

  Reply

 • Avatar

  Karla Priem

  |

  hallo Lisanne, allereerst hele gezellige feestdagen gewenst.
  Ik heb het te druk gehad om al je give aways te volgen, maar voor dit prachtige boek wil ik zeker een kans wagen.! Heb al op het punt gestaan het boek te bestellen, maar nog niet gedaan. Dus wie weet …….
  Hartelijke kerstgroet, Karla

  Reply

 • Avatar

  Annemarieke

  |

  Ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Connie

  |

  Wauw, wat een topper als afsluiting! Graag ding ik mee, maar niet voor mezelf. Mocht ik winnen, dan geef ik dit boek aan een vriendin cadeau!

  Fijne Kerstdagen!

  Groet Connie

  Reply

 • Avatar

  Talitha

  |

  Puur haken is het boek waar ik het meeste uit gehaakt heb en dit boek Hollands Welgaren zou ik zo graag willen hebben, zeker nu ik sinds kort ook het breien herontdekt heb. Het is er nog niet van gekomen om hem te kopen, maar wat zou ik dit een geweldig cadeau vinden, het boek alleen al is een lust voor het oog.
  Dank je wel Lisanne voor deze kans en fijne dagen.
  X Talitha

  Reply

 • Avatar

  MOOS

  |

  Wat een prachtig Kerstkado op deze 1e Kerstdag meis. Ik waag heel graag een kansje. Niet geschoten is altijd mis *knipoog* Hele fijne Feestdagen en dank voor het organiseren! Liefs Moos

  Reply

 • Avatar

  esther vogelaar

  |

  hoi Lisanne, wat heb je toch een prachtige give aways deze week! dit is de laatste en daar wil ik graag een kansje voor wagen! ik heb op instagram zulke mooie foto’s en reacties gezien over dit boek, lijkt me super om te winnen! ik wens je fijne kerstdagen en een goed en creatief 2016! groetjes esther (essiebirdies IG)

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Ook vandaag doe ik weer heel graag mee! Way een prachtig cadeau zou dit zijn op een dag als vandaag.
  Fijne eerste kerstdag en geniet van je vakantie!

  Groetjes,
  Lianne

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Ooo… wauw! Deze is ook gaaf! Ik doe graag mee!

  Reply

 • Avatar

  Nicole V

  |

  Ik waag hoog nog eens een poging. Ben nog niet zo thuis in het breien maar dit boek is een mooie motivatie om me er eens in te verdiepen! Ziet er super uit. En nogmaals bedankt voor je leuke actie week!!

  Reply

 • Avatar

  Lisa-fleur

  |

  Oooooh, te gek!!! De brei-bug heeft mij ook in zijn greep en ik zit bijna continue met breinaalden in mijn handen om nog even ‘vooruit’ te werken tot baby 2 zich in februari aandient.
  Dit boek staat heel hoog op de wishlist!! En dan nog gesigneerd ook!! Wauw!

  Fijne kerst Lisanne!

  Reply

 • Avatar

  Ingeborg

  |

  Hoi Lisanne,

  Allereerst fijne feestdagen en vakantie! Ik zou dit boek heel graag willen. Het lijkt me een prachtig boek dus bij deze waag ik een kansje..Groetjes

  Reply

 • Avatar

  Claudia

  |

  Wat een lange lijst reacties. …. wie weet toch nog een kerstcadeau voor mij. …. Fijne dagen wie dit leest! ♡♡♡

  Reply

 • Avatar

  stina

  |

  Lijkt me heel leuk boek. Haak al een tijdje en zou eigenlijk wel willen breien maar dan wel iets leuks en niet te moeilijk. Als hier patronen in staan die voor beginners ook te doen zijn is dit misschien een ideale start voor mijn breikunsten

  Reply

 • Avatar

  BY JM

  |

  Oh, dit boek zou ik graag winnen! Lijkt me super om aan de collectie toe te voegen!

  Reply

 • Avatar

  Simone Groot Jebbink

  |

  Gisteren heerlijk op de bank de kerstspecial van koffie en wol gekeken…..ik vroeg me daardoor ineens af waarom ik na zoveel haakprojecten nog nooit een breiproject heb gedaan, hoewel ik het er zo mooi uit vind zien. Ik zou naast het ‘gewende’ haken me door dit boek ook zeker over willen laten halen om een breiproject te doen!:)

  Reply

 • Avatar

  Dorine

  |

  Wat een knaller van een giveaway! Je hebt duidelijk het fijnste voor het laatst bewaard :).
  Met de mooie mix tussen breien, haken en lekkere recepten zou ik het helemaal het einde vinden om deze giveaway te winnen!
  Bedankt Lisanne voor deze en alle voorgaande kansen met fijne prijzen! Top!
  Liefs Dorine

  Reply

 • Avatar

  Madeleen

  |

  Wat een geweldige laatste giveaway van dit jaar! Ik heb het prachtige boek al, maar ik weet zeker dat ik mijn moeder hier een heel groot plezier mee zou doen. Kan ze weer heerlijk aan het breien en haken!

  Reply

 • Avatar

  Bianca

  |

  Al ben je aan de brei of aan de haak
  Dit boek valt bij iedereen in de smaak
  Daarom hoop ik voor mij
  Een groot kerstkado erbij

  Groetjes bianca

  Reply

 • Avatar

  jolanda

  |

  Wat een mooi boek.. ik doe graag mee. . Fijne feestdagen en een bijzonder creatief 2016..

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Wat leuk toch dat je zoveel kadootjes weggeeft! Past helemaal in de kersttijd.
  Het boek lijkt me erg leuk. Alleen al de kleuren spreken me erg aan!
  Ik maak dus graag een (klein) kansje.
  Fijne dagen!

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Lisanne, wat een leuke week was dit heb met plezier je geweldige actie bekeken, bewonderd en aan mee gedaan. Natuurlijk ook aan deze doe ik ook mee. Hij past mooi bij al mijn haakboeken die ik in korte tijd heb verzameld. Zou graag hier een heerlijk, Hollands haakwerkje uit willen maken. Ben razend benieuwd wat je nieuwe plannen zijn van jou en kikkerprins ….tot die tijd…fijne kerstdagen, goede vakantie en een lieve groet, Linda #hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  Astrid

  |

  Wat een super gaaf boek. die foto’s …. super!!
  Ik doe dan ook graag mee!
  fijne dagen en heel erg bedankt voor al je mooie give aways deze week.

  Reply

 • Avatar

  Jose

  |

  Wat een gave give away weer;ik hou van haken,breien en….koken !
  Dus doe graag mee…

  Reply

 • Avatar

  Jessje

  |

  Oooo leuk leuk leuk wat een heerlijk actie weer ? En zoon geweldige give away maakt de kerst toch wel helemaal compleet ❤️ Ik wacht ik spanning af? Hele fijne kerstdagen

  Reply

 • Avatar

  hanneke

  |

  Ik zou dit boek heel grrag willen winnen! Een mooi kado voor mijn verjaardag op de laatste dagvan t jaar :)

  Reply

 • Avatar

  Dewi

  |

  Wauw wat een leuke afsluiter van je give-away-week! Ik doe graag mee, wat zou het een leuk kerstkadootje zijn! Merry Christmas all!

  Reply

 • Avatar

  christa

  |

  ohhhhh wat een leuk give away, duimen maar als je niet mee doet win je ook niets haha
  fijne dagen geniet ervan samen

  liefs mingle-mangle

  Reply

 • Avatar

  Annelies

  |

  Het lijkt mij een enorm leuk boek. Om weer veel nieuwe dingen te leren in het nieuwe jaar.

  Reply

 • Avatar

  Marian

  |

  De haaknaalden en de breipennen liggen klaar, de oven warmt voor. Het wachten is op negen uur, Maaikes boek kan door, hoor ?.

  Reply

 • Avatar

  Ineke Rauwerda

  |

  een hele fijne kerst en een fijne vakantie.
  Zou heel graag mee loten om dit boek. Al mijn hobby’s verzameld in 1 boek dat is toch helemaal geweldig.

  Reply

 • Avatar

  Sarah

  |

  Wat een leuke give-aways heb je allemaal georganiseerd deze week! Dit boek lijkt me echt superfijn en een extra kerstcadeautje is altijd leuk natuurlijk ;-)
  Prettige kerstdag!!!

  Reply

 • Avatar

  Gea

  |

  Hoi Lisanne. Deze give away zou ik heel graag willen winnen. Prachtig boek!
  Heel fijne dagen.

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Alleen al voor de foto’s, wat een mooi boek. Maar ook om ideeën op te doen. Ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Ik ben helemaal fan van haar eerste boek! Ben benieuwd naar deze…. Liefs Janneke

  Reply

 • Avatar

  Emanuelle Overeem

  |

  Oh wouwie!!! ? Dat boek lijkt me geweldig!! Alles wat leuk is in het leven in een boek! (Ok, alleen mijn gezin, familie en vrienden ontbreken erin, maar ik zou het delen met ze!!)
  Fijne feestdagen toegewenst!

  Reply

 • Avatar

  Marikaisa

  |

  Geweldig!! Deze ontbreekt nog in de collectie, dus hier doen we graag aan mee! Bedankt voor de leuke acties en je blog, geniet van je vrije weekje, alvast fijne kerstdagen en een fijn kleurrijk 2016!

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Vrolijk Kerstfeest Lisanne!
  Super leuke give-away, maar ik sla deze keer toch over, want ik ben gisteren al genoeg verwend…
  Geniet lekker van je weekje vakantie meid!
  En… ik ben erg benieuwd wat je ons in 2016 te vertellen hebt.

  Lieve groetjes van Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Rianne

  |

  Het boek zou ik dolgraag willen hebben:) heerlijk om lekker te freubelen!

  Reply

 • Avatar

  Elma Pluim

  |

  Jaaaa, leuk. Ik doe graag mee!
  Groetjes Elma

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Hoi Lisanne, zag dit mooie boek op IG voorbij komen en ben er heel nieuwsgierig naar dus ik waag graag een kansje! Geniet van je vrije dagen, groetjes Linda/ minimoek

  Reply

 • Avatar

  Ingrid ten Hove

  |

  Hey Lisanne, wat heb je veel fijns gedeeld deze week! Dankjewel! Deze laatste dag kan ik het niet laten ook weer mee te doen. Wat een mooi boek. Staat zeker op mijn verkanglijst! Ik wens je fijne dagen met veel gezelligheid en rustige brei uurtjes!

  Reply

 • Avatar

  Sophie Cobben

  |

  Dat zou op de valreep van dit jaar nog ns n leuke verrassing zijn. Lijkt me n heel leuk en mooi boek. Ik ga dus duimen :-)!

  Reply

 • Avatar

  Constance

  |

  Ben al helemaal verliefd op dit prachtige boekje???
  Merry Xmas to all of you??

  Reply

 • Avatar

  Agnes Smulders

  |

  Wat een super give away…ik doe graag mee!
  Fijne dagen allemaal????

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  O ja, ik doe heel graag een poging. Dit boek staat bovenaan mijn verlanglijstje. Ik wens jou hele gezellige kerstdagen en bedank je voor de leuke acties van de afgelopen week. Groetjes, Martine

  Reply

 • Avatar

  Jolanda

  |

  Wat een prachtig boek . Ik doe graag mee om dit geweldige exemplaar te winnen. Fijne dagen groetjes Jolanda

  Reply

 • Avatar

  Francisca

  |

  Ik ben net bevallen van ons derde kindje. De afgelopen tijd heeft mijn handwerken in het teken gestaan voor haar. Ik heb dit boek al een tijdje op het oog. Het lijkt me heerlijk om dit boek door te bladeren. En weer wat voor mezelf te gaan maken. Ik waag dus een gokje mee

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Denkend aan Holland en Hollands welvaren droom ik van wol én Hollands Welgaren! ?

  Reply

 • Avatar

  Helma

  |

  Wat weer een fantastische give-a-way! Ik hoef niet uit te leggen waarom ik graag een gokje waag <3

  Reply

 • Avatar

  Annemarie Spekking

  |

  Heb al een sneak peek gehad in het exemplaar van Miriam Catshoek…en wat een gaaf boek is het! Hoop dat ik ‘m win!

  Reply

 • Avatar

  Annette Brakenhoff

  |

  Wat een super actief. Wat een mooi boek ik doe graag mee dan kan ik het boek combineren voor mezelf en voor mijn werk

  Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Wouw, zo’n boek laat je direct aan het handwerken gaan. Laat je inspireren en genieten! Ik doe graag mee om dit prachtige boek te mogen winnen, die me hopelijk het jaar 2016 zal inspireren en meer laat handwerken dan 2015.

  Reply

 • Avatar

  Lizette

  |

  Whaaah, al meer dan 100 reacties! Toch ga ik een gokje wagen en me aanmelden om mee te doen. Na alle drukte rond kerst (zingen met koor, zingen in de kerk, zingen bij de kerstmusical en ook nog 3 verjaardagen tussendoor) zou ik het heel leuk vinden om de volgende vakantieweek op de bank te blijven relaxen met een haakwerkje. En wie weet ook maar eens een paar breipennen proberen! :) Ik scoorde er een paar voor 50 cent in de kringloopwinkel, hihi. Fijne dagen en je maakt me wel nieuwsgierig naar je spannende nieuws daarna….
  Groetjes

  Reply

 • Avatar

  Lisette

  |

  Wat mooi! Wat een prachtig boek! Ik doe graag mee!
  Gezellige, sfeervolle, creatieve kerstdagen, en vakantie!

  Reply

 • Avatar

  Simone

  |

  Oohhh dit vind ik helemaal te gek! Wat lijkt me dit een gaaf boek! Zou mijn kerstdagen helemaal goed maken…
  Fijne dag vandaag!
  Liefs Simone
  Bij mijn Lyfkes

  Reply

 • Avatar

  Fanny

  |

  Een aantal jaren geleden breinaalden voor kerst gekregen. Mijn moeder die leerde me breien. Ik heb de smaak helemaal te pakken. Kussens, sjaals, omslagdoek. Nu wil ik graag meer kunnen dan recht toe recht aan. Dus een boek als dit is meer dan welkom!

  Reply

 • Avatar

  Germaine Smit

  |

  Ontzettend mooi boek vol met nieuwe inspiratie voor 2016 :). Ik doe graag mee.
  Hele fijne dagen en fijne vakantie. Bedankt voor het delen van al je fantastisch ideeën.

  Reply

 • Avatar

  Mascha

  |

  Dit boek staat hoog op mijn verlanglijstje. Haar vorige boek was al zo fijn en deze ziet er ook weer geweldig uit! Wat zou het mooi zijn on hem met kerst te winnen?

  Reply

 • Avatar

  anne-wil

  |

  Wat een prachtig boek, wat een prachtige foto’s en leuke creatieve ideeën.
  Ik doe graag mee met deze leuke gave away!

  Reply

 • Avatar

  Madhurya

  |

  Nou Lisanne, wat heb jij een mooie spullen weggegeven deze week! Ik waag vandaag nog een laatste gokje voor dit prachtige boek. Misschien dat ik dan toch eens de stoute schoenen aan trek en iets probeer te breien uit dit boek. En naaien was ook altijd een hobby van me, wie weet vind ik hierin weer nieuwe inspiratie. Maar haken blijft denk ik wel favoriet. Met dit boek kan ik alle kanten op, begrijp ik….
  Lisanne, ik hoop dat je nog heel lang blijft bloggen, want ik ben FAN!!

  Gezellige dagen!
  Groetjes Madhurya

  Reply

 • Avatar

  Yvonne Teelen

  |

  Hoi Lisanne, wat geef jij een leuke prijzen weg. Ik waag toch weer een gokje ook al is de kans klein. Ik zou graag eens dat mooie boek doorbladeren, want ben wel nieuwsgierig geworden naar de inhoud. Geniet van je vakantie!! ?

  Reply

 • Avatar

  Dineke

  |

  Oooo wat een heerlijk Kerstkado! Zie op imstagram zoveel leuke projecten uit dit boek voorbij komen dat ik heel graag mee doe met je giveaway. Fijne dagen Lisanne!

  Reply

 • Avatar

  Sanne

  |

  Ik waag een kansje! Tof boek. Vind het eerste boek van haar ook echt heel leuk. :) fijne kerst!

  Reply

 • Avatar

  marjolein

  |

  Wat een gaaf boek mag je weggeven! Die staat ook op mijn verlanglijstje hoog bovenaan. En dus spring ik met meer dan 100 vrouwen op en neer van spanning…. wie gaat m krijgen? Alvast gefeliciteerd, winnaar van deze spectaculaire give-away afsluiter! Het is je gegund! En bedankt voor alles wat je met ons deelde afgelopen week, Lisanne! Geniet van je vakantie,
  Groetjes Marjolein

  Reply

 • Avatar

  Annabel

  |

  Ohhhh i love Holland style! Dat zou een fantastisch kerst cadeau zijn!

  Reply

 • Avatar

  Anita

  |

  Hoi hoi,
  Allereerst een fijne kerst ? en dat je een cadeautje weggeeft is zooooo lief. Ik wil graag een gokje wagen, gewoon omdat ik, zonder medelijden te willen hebben, hem zelf niet kan kopen…. Ik haak pas sinds een jaartje en ben er gek op. Ik krijg af en toe eens een boekje van mijn vriend of moeder. Hoe blij kan een mens daar mee zijn. Schuldsanering na een scheiding is niet niks maar in deze dagen dubbel zwaar. Gelukkig zijn we allemaal gezond, de kids hebben hun draai na 4 jaar eindelijk gevonden, ik heb een lieve vriend en een fantastische familie, dus mijn kerst is goed dit jaar. Op naar een nog beter 2016 met of zonder haakboek ;-) Dit wens ik iedereen…. x

  Reply

 • Avatar

  Monique

  |

  Hoi Lisanne, graag zou ik kans willen maken op dit prachtige boek. Ik zou hem dan graag aan mijn beste vriendin kado willen doen want wij haken regelmatig samen, maar zij kan ook breien en met een naaimachine overweg. Het lijkt me een mooi boek voor haar.
  Fijne vakantie alvast toegewenst en een gezellige kerstdagen.

  Groetjes Monique

  Reply

 • Avatar

  jenneke van maurik

  |

  Lieve Lisanne,
  Wat een enorme gave prijs, maar eerst kom ik jou en degene die je lief zijn en natuurlijk de lezers hier fijne kerstdagen wensen en een mooie start richting 2016. Ik las het net op FB en ik MOET gewoon even meedoen, weet niet waar het mis is gegaan met me maar heb haar nieuwe boek helemaal gemist totdat ik het hier las♥. x Jenneke

  Reply

 • Avatar

  Nanda

  |

  ? Dat is nog eens een finale ?

  Reply

 • Avatar

  Natascha

  |

  Fijne feestdagen!
  Al mijn hobby’s verenigd in één boek, hoe mooi is dat?
  Ik zou hem dolgraag winnen!

  Groetjes,
  Natascha

  Reply

 • Avatar

  Sylvia

  |

  Fijne kerstdagen! Graag waag ik een kansje voor dit mooie boek! Heerlijk om creatief mee aan de slag te gaan!

  Reply

 • Avatar

  Hennie

  |

  Oh wat zou dat super zijn om te winnen. Want na heel veel gebeurtenissen rond onze jongste zijn wij super bij dat we afgelopen vrijdag de 18 zijn eerste verjaardag mochten vieren. En dingen mogen afsluiten. Nu tijd voor ontspanning en iets voor mezelf gaan doen in het nieuwe jaar. Daar zou dit boek me super goed bij helpen. Veel liefs van Hennie

  Reply

 • Avatar

  Tanja

  |

  Graag zou ik dit leuke boek willen winnen. Lijkt mij een mooie boek met veel verschillende creatieve uitdagingen. Fijne kerstdagen!!

  Reply

 • Avatar

  Barbara

  |

  Beste Lisanne, wauw, hét boek van mijn verlanglijstje! Ik doe mee, fijn kerstfeest! Groetjes, Barbara

  Reply

 • Avatar

  marly flikweert

  |

  Fijne dagen iedereen en Wat een prachtig boek.ik zou het heel graag winnen

  Reply

 • Avatar

  Lotte van de Veen

  |

  De laatste give-away, maar ook de mooiste. Haar eerste boek vind ik al helemaal geweldig. Maar nu met breipatronen en lekkere recepten is het helemaal compleet. Fijne dagen nog!

  Reply

 • Avatar

  Jeanette Renting

  |

  Zo’n mooi boek zou ik graag winnen, zou het samen met m’n zus gaan gebruiken.
  Fijne kerst voor jou en je man.
  En dank je wel voor deze week van give-aways.

  Reply

 • Avatar

  Martine Burggraaff

  |

  Wat een geweldig mooi boek! Ik wens jou en allen die je dierbaar zijn goede kerstdagen!

  Reply

 • Avatar

  Marijke

  |

  Je hebt een heel mooi einde aan deze feestweek van jou. Ik waag graag een gokje in de hoop het jaar mooi af te sluiten. Ik wens jullie fijne feestdagen en dat 2016 een mooi jaar mag worden, met ook veel DIY. Gezellig om je blog iedere keer te lezen.
  Groetjes, Marijke

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Wauw, het plan om in het nieuwe jaar eindelijk te gaan handwerken. Dan zou dit wel een fantastisch cadeau zijn. Alvast een fijne vakantie en ben benieuwd naar de verrassing als je in het nieuwe jaar er weer bent.

  Reply

 • Avatar

  Irene

  |

  Wat een mooi boek! Al een paar keer voorbij zien komen. Dus tijdens het hoofdgerecht maken (eendenborst moet 7 min in de pan) nog snel even schrijven dat ik heul graag mee doe met deze toffe give away! Heerlijk na de drukke kerstdagen wegduiken in dit boek!

  Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Lijkt me een heerlijk snuffelboek!

  Reply

 • Avatar

  Patricia Caminada (Borg Queen)

  |

  Op de valreep ! Ik heb het al eerder langs zien komen, dit boek en het ziet er prachtig uit, dus ik loot weer mee.
  Fijne voortzetting van de kerst , een goede jaarwisseling en een rustige vakantie :)

  Reply

 • Avatar

  Ranjini

  |

  Graag doe ik nog even op de valreep mee! Dit mooie boek wil ik zeker graag winnen! Zou niet slecht staan in de kast, tussen mijn gestaag groeiende collectie!

  Reply

 • Avatar

  Francine

  |

  Prachtig boek! Bedankt voor het meegenieten van je blog, ik vind het leuk om je te volgen.
  Fijne avond nog.

  Reply

 • Avatar

  Ankie

  |

  Je hebt er echt een prachtweek van gemaakt! Ik doe ook deze keer niet mee, maar ik heb genoten van afgelopen week. Afgelopen weken heb ik zoveel kadootjes gekocht voor de kinderen (sinterklaas en verjaardagen) dat je als moeder er wel eens bij inschiet. Dat is niet erg, maar ik merk dat het dan erg leuk is, dat je dan zomaar eens iets zou kunnen winnen! Ik heb er van genoten, alleen al van het idee dat je iets zou kunnen winnen. Persoonlijk vond ik het verloopgaren de mooiste give away en die blijft op mijn verlanglijstje staan.
  Bedankt en een fijne vakantie!

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Een beetje laat, maar hopelijk kan ik nog mee doen!

  Lieve Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Chateligne Dupantalon

  |

  Al kreeg ik gisteravond al 2 haakboeken kado, er kan altijd eentje bij, toch? Ik wil dus graag mee doen.

  Reply

 • Avatar

  Linique

  |

  Verkeerd gelezen ik dacht op facebook een berichtje achterlaten :( Was een mooi boek geweest om samen met mijn zusje patronen uit te halen :)

  Reply

 • Avatar

  Marlies

  |

  Ik ben aan het bij lezen. Had de afgelopen weken weinig tijd. Wat een prachtig boek is dit. Die heb ik meteen op mijn wensenlijstje gezet!

  Reply

Laat een reactie achter