15 december 2015

Huh..wat..gebreide ham..?! GIVE-AWAY

Hi, Vandaag wil ik jullie een super tof breiboek laten zien dat net in de winkels ligt. Het is echt een geweldig boek!! Het staat vol met kunstige breisels, gewoon voor de fun! Ik heb het over het boek van Club Geluk, eerder deed ik al eens een mini interview met dit duo breisters. Klik HIER als je dat wilt lezen. Deze meiden kunnen werkelijk alles breien, je kan het zo gek niet verzinnen of ze maken het. Zo maakte ze vorig jaar een hele kerst collectie voor de Hema en stond er laatst een compleet gebreid kerstdiner in het Volkskrant magazine. Zo gaaf om te zien, ik zou mijn huis er wel mee willen vullen, met al die gekke breisels :)

En vanaf nu kan dat ook!! Met hun nieuwe boek vol met gekke en grappige patronen kun je je uren vermaken! Het boek is heel vernieuwend en het is op een hele toffe manier vorm gegeven, anders dan alle andere boeken. Ik maakte meteen de sigaretten uit het boek. Ik kon het niet laten, toen ik ze zag moest ik ze meteen breien :) Gewoon voor de lol. Alleen door in dit boek te bladeren krijg je al de slappe lach. Je hoort het, ik ben fan!

Deze klok vind ik zo de bom!! Nu alleen nog de tijd vinden om hem te breien, hij zou echt super staan aan de muur in mijn woonkamer. Het hertje maakt me natuurlijk ook heel enthousiast :)

Ook deze champagne fles vind ik helemaal het einde. De kleuren en het ontwerp zijn helemaal perfect, zo gaaf om te zien. En natuurlijk, ik weet dat je er verder niks mee kunt. Maar soms is het gewoon heerlijk om leuke en nutteloze dingen te maken! Gewoon omdat het je blij maakt.

Neem vooral even een kijkje op hun website, er is zoveel vermaak te vinden waaronder ook een hele leuke knit-a-long met een hilarische video! Klik HIER om daar naar toe te gaan. Ik wil hem ook heel graag maken, maar ben bang dat ik het net niet meer ga redden voor de kerstdagen…

Maar dan nu het echte goede nieuws over dit super toffe brei boek..! Ik mag van de uitgever (Nieuw Amsterdam) een boek weggeven hier op mijn blog! JIPPIE!! Dus ik kan één van jullie blij maken met uren breiplezier :) Wil jij dit toffe boek winnen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en laat me weten waarom jij dit boek moet winnen. As. zaterdag laat ik weten wie het boek: Club Geluk en het geheim van de gebreide ham heeft gewonnen.

Kun je niet langer wachten na het lezen van dit bericht, je kunt het boek HIER meteen bestellen.

Owja en dan nog iets heel belangrijks, de winnares van de houten hanger van vorige week is Daniëlle!! Daniëlle gefeliciteerd, mail me je adres en de hanger komt naar je toe! Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen en heel veel succes met de give-away van deze week :) 
Fijne dinsdag,

X Lisanne

35 reacties op “Huh..wat..gebreide ham..?! GIVE-AWAY”

  1. wiepkje schreef:

    Leuk zo’n boek te ontvangen. Vandaag alweer 52 jaar geworden.

  2. Astrid van Akkerveeken schreef:

    Hoi Lisanne, wat n geweldig duo hè, de ClubGeluk- dames! Ik zou t superleuk vinden om hun boek te winnen! Liefs, Astrid

  3. marieke schreef:

    Dit is wel een heel goede reden om dat breien toch maar weer eens op te pakken.

  4. Shirley schreef:

    Wat een te gek boek Lisanne!
    Helaas kan ik zelf niet breien, maar ik zou het boek graag willen winnen
    voor mijn schoonmoeder. Zij staat namelijk altijd voor ons klaar en dit zou een
    ontzettend leuke (en grappige) verrassing zijn.

    Groetjes, Shirley :)

  5. Row schreef:

    Heyhoi,

    Sinds kort weer aan het breien, en een (of meer van de) van deze tegekke items zouden een feestje te zijn om te maken en te hebben !!!

  6. dinah schreef:

    Wat een maf breiboek is dit. hahahaha. lachen hoor.

  7. Willeke schreef:

    Mijn vier kinderen (5 tot en met 11 jaar) zijn helemaal weg van mama’s breisels en haaksels. Ze zouden het helemaal geweldig vinden om allemaal iets grappigs uit dit boek te mogen kiezen dat mama dan voor hen gaat maken!

  8. Lize H schreef:

    Wat een gaaf boek! ik krijg aankomende vrijdag mijn eerste breiles en dit zou een leuke beloning zijn, ik denk dat mijn oma er ook wel wat dingen uit wil maken dus twee mensen blij:)

  9. Sophie schreef:

    Wat een gaaf boek! Ik ben net weer begonnen met breien, had de afgelopen tijd vooral gehaakt. Ben nu een kerstsok aan het breien om wat te oefenen met patronen lezen en rondbreien. Laten we maar zo zeggen dat ondanks dat ik hetzelfde patroon gebruikt heb, alle rendiertjes iets eigens hebben gekregen ;-) Verder heb ik nu wat mutsjes voor Innocent smoothies gemaakt voor het Ouderenfonds. Het lijkt me leuk om dit boek te winnen en in het nieuwe jaar een heleboel nieuwe, bizarre breisels te kunnen gaan maken!

  10. Liza schreef:

    Wat een melig boek zeg!

  11. Marieke schreef:

    Superleuk weer, ik ben fan!

  12. Maruska (roestompoes) schreef:

    Wat een geweldig boek is dít zeg! Ik zou met dit boek onder mijn arm gelijk doorgaan naar mijn moeder om samen die fles wijn met peuken te breien, haha! En dan uiteraard met een écht glas wijn erbij ? Ik ben erg benieuwd naar de rest wat erin staat, volgens mij past dit boek wel bij mij, ik neem het leven ook nooit serieus!

  13. Kim schreef:

    Ik doe graag mee voor dit maffe breisel boek voor mijn vriendinnetje Jennifer. Ze is net zo maf ? Ook is ze een brei/haak genie, dus ze zal het helemaal geweldig vinden?

  14. Ellen Vogelzang schreef:

    Lieve help, ik hou van deze giveaway! Ik zag laatst al eens een foto voorbij komen van de kaft van dit boek en was toen al verliefd! De inhoud kan alleen maar beter zijn! En nu ik lees dat zij het geniale brein waren achter de HEMA breisels, wil ik dit boek echt heeeeeeel graag!

  15. Kathelijne schreef:

    waarom zou je wèl een trui breien en geen plak kaas!
    Ik wil dat wel eens proberen.

  16. Karolien schreef:

    Wat een geweldig boek! Ik zou het graag winnen voor mijn moeder.

  17. Evelien schreef:

    Wat een ontzettend grappige patronen, weer eens wat anders dan sokken breien ;) En wat een super leuke filmpjes maken zij zeg! Die meligheid van hun werkt aanstekelijk :p ik zou graag kans willen maken op dit boek, wie weet zit ik dan binnenkort wel giegelend op de bank te breien ;)

  18. BY JM schreef:

    Toen ik de kaft laatst zag moest ik vreselijk lachen… Ik zou dit hilarische boek graag winnen!!

  19. Tynke schreef:

    Leuk dit boek! Dit wil ik erg graag winnen, ik kan mijn breivriendinnen in het Breicafé er vast mee besmetten!??

  20. Eef schreef:

    Hoi Lisanne,
    Ik geniet ten eerste altijd van
    Jou super leuke blog!
    Ik zou graag mee willen doen met deze leuke give
    away.
    Helemaal spannend:)
    Groet Eef

  21. Marjan schreef:

    Ik zou het fantastisch vinden om het aan een vriendin te geven die een kei is in breien én de humor bezit die bij dit boek past. Ik verheug me al op een gebreide mixer!

  22. Rika schreef:

    Wat een super mooi boek en zou het graag winnen lijkt me super om de leuke geinige breisels te breien

  23. nathalie schreef:

    Graag win ik dit boekje zodat ik alle leuke dingen kan maken voor al mijn lieve vrienden. En zodat ik heerlijk kan ontspannen naar een jaar hard werken.

  24. Danique Uittenbogaard schreef:

    Dit kijkt me nou echt een cool boek. Ik zat er al over te denken mijn brei naalden uit t stof te halen. Als ik win ga ik dat meteen doen.

  25. Angela schreef:

    WoW dit lijkt me leuk zeg, heerlijk breien en dan van die gave aparte dingen maken… Die eigenlijk nutteloos zijn maaaaaaaar zo super!

    Kortom ik waag een gokje op dit boek

    Groetjes Angela

  26. Ingrid schreef:

    Lijkt me een heel leuk boek. Goed om ook eens iets te maken wat niet meteen “nuttig” is. Eigenlijk een beetje lanterfanterend breien dus ;-)
    Grtjs Ingrid

  27. Dineke schreef:

    Wat een gaaf boek. Ben gek op zulke boeken , en zal mij zeker opvrolijken

  28. Leandra schreef:

    Wat een geweldig boek. Geniaal gewoon. Hier haal ik de breipennen wel voor uit het stof en leg ik mijn geliefde haaknaald aan de kant.
    En wat een heerlijk blogbericht. Bedankt en ga zo door.
    Groetjes Leandra

  29. Marjolein broens schreef:

    Ok! Ik doe toch een poging. Dit boek al bij de boekhandel doorgebladerd en hij is zo grappig!!

  30. Lizette schreef:

    Hai! Ja dat boek is leuk! Ook al brei ik niet, ik heb hem toch al in huis gehaald. Net vorige week besteld, als verjaardagscadeau voor mijn buurvrouw :) en het Volkskrant magazine van afgelopen weekend erbij bewaard, hihi. Groetjes!

  31. Judith schreef:

    Wat ontzettend grappig en knap gebreid! Ik zou met dit boek aan de slag kunnen als ik in januari je breiworkshop heb gevolgd :). Inspiratie genoeg dan!

  32. Sophie Cobben schreef:

    Oh wow ik doe graag mee… Waarom? Omdat ik helemaal verliefd ben op die gebreide klok. :-) en omdat ik met een tweeling van ruim twee jaar soms ff n momentje voor mezelf nodig heb. Ff haken of breien helpt dan enorm. En dan nog zulke patronen… Daar word je ook nog eens super vrolijk van. Ik ga duimen!

  33. Wat een ge-wel-dig boek is dit! Echt zo origineel en tof! Ik doe heul graag mee met deze super giveaway! Liefs, Marianne xx

  34. Ama de Jong schreef:

    Wat een leuk blog heb je. Dat ik het niet eerder tegen ben gekomen!

    Als ik dit boek zou winnen zou het me over de drempel heen helpen dat alles wat ik brei perse functioneel moet zijn. Deze breisels stralen zo’n fun-factor uit, dat dat al reden genoeg is om ze te maken :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving