fbpx


Januari 2016..!

Januari, de eerste maand van een heel nieuw jaar en ook deze maand is weer voorbij gevlogen..!! Een maand met vele opdrachten en groot nieuws :) Een maand vol met haaksels en maaksels, die ik jullie lang niet allemaal kan laten zien omdat vele voor het boek zijn en sommige voor La Maison Victor. Maar dat belooft wel dat er nog veel gaat komen! De eerste brei je blij workshop was een groot succes en we hebben enorm genoten met z’n allen! Op naar de volgende. Rechtsboven zie je een kerstboom in wording :) (In januari, hoor ik je denken hihi) Mijn man kreeg in zijn kerstpakket een kerstboomzaadje hihi om zelf een kerstboom te kweken. Ik ben benieuwd of me dat gaat lukken! De leuke schaartjes linksonder kocht ik bij Ingthings, ik word er helemaal happy van al die schaartjes in verschillende kleuren! Inmiddels zijn er al een paar naar een ander thuis, maar ik wilde ze wel allemaal bij elkaar op de foto. Staat zo gezellig! Op naar een nieuwe maand, alweer een stapje dichter bij het boek, met allereerst de fotografie, de tweede brei je blij workshop en vast met nog veel meer mooie dingen! Ik heb er zin in! Maak er een mooie dag van! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (12)

 • Avatar

  Margaret

  |

  Mooie terugblik. Op naar weer een geslaagde creatieve maand.

  Fijne dag, Margaret

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Here we go..!!

   Reply

 • Avatar

  sandra

  |

  Leuke terugblik en foto’s. Hopelijk heb je weer een leuke, creatieve maand!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ik hoop het ook:))

   Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks!! Jij ook een hele fijne februari gewenst!!!

   Reply

 • Avatar

  Lizette

  |

  Hihi, wat grappig, dat kerstboomzaadje! Dan moet je nog wel een heleboel geduld hebben :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Nou he, het wordt vast niks, maar ik vind het idee te leuk om niet uit te proberen :))

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Ik ben ook weer van de partij :) Leuke terugblik weer over januari en wat is de 1e maand weer snel
  voorbij gegaan… De brei je blij workshops die nog op je planning staan, ga ik niet halen, omdat ik beide datums met mijn dochter naar wedstrijden moet, maar ik ga er van uit dat ik je ongetwijfeld tegen ga komen dit jaar. Misschien wel met je boeklancering of ergens op een beurs.
  Ik mag deze week nog werken en heb volgende week een weekje vrij vanwege de carnaval. Maar aangezien we niet alle dagen op stap gaan, is er eindelijk weer eens wat extra tijd om te haken.
  Ik wens je een hele fijne week!

  Groetjes, Shirley :))

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Wat leuk!! Er komen er zeker meer!! Ik zou het super vinden om le een X live te zien dit jaar. Hopelijk bij de boeklancering :)) Dat wordt echt een feestje! groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Miranda

  |

  Hoi Lisanne,
  Wat een mooie maand en wat een geweldig begin van het nieuwe jaar.

  Ik heb me gisteren aangemeld voor 2 personen voor 19 maart, maar heb geen bevestiging gekregen. Klopt dat?
  Ik hoor graag of het goed is gegaan.

  Lieve groet, Mirands

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Een mooie maand gehad en om naar uit te kijken! Geniet ervan.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

Laat een reactie achter