Het is Valentijnsdag 2016..!! Wij zijn lekker een weekendje in Zwolle op dit moment en ik ga zo heerlijk garen spotten op de handwerkbeurs :) Er is zelfs wat sneeuw gevallen, romantisch hè! Maar om het vandaag extra gezellig te maken heb ik nog een super easy en snelle DIY voor jullie..!

Heb je nog wat waxientjes liggen? En een rolletje tape? Ik gebruikte de nieuwe Oaki Doki Pimp tape, je vindt het nu in vele hobby/handwerk winkels want het is net nieuw. Super leuk spul, het is namelijk van stof dus je kunt er van alles mee doen :) Ik deed er deze x iets heel simpels mee, maar op het blog van Craft Kitchen komen nog meer DIY ideeën met deze tape. Maar nu eerst die simpele DIY :)

Namelijk het beplakken van de waxine lichtjes, ik koos uiteraard voor de glittervariant :) en daardoor schitteren ze prachtig als het kaarsje aanstaat. Natuurlijk zijn er de meest mooie houders te koop, maar de schoonheid van zo’n kaarsje alleen is eigenlijk al genoeg!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne Valentijnsdag (met veel kaarslicht) en misschien zie ik je straks nog wel op de handwerkbeurs..! Ik hoop dat er nog iets te scoren valt, maar dat is bij mij meestal niet zo mogelijk hihi.

Liefs Lisanne

7 reacties op “Valentijnsdag…!”

 1. Madam Elisa schreef:

  Heel veel plezier op de handwerkbeurs, ik zou gister zijn gegaan maar helaas kwam er iets belangrijks tussen :(

 2. Helga Post schreef:

  Ik sta ook in de startblokken, dus wie weet zien we elkaar ;) Veel plezier!

 3. Jeanette Renting schreef:

  Heel veel plezier vandaag Lisanne. Ik ga dit jaar niet. Maar hoorde al van een vriendin dat er mooie dingen te zien en te halen waren. En op Instagram ook fijne dingen gezien.

 4. Jeanette Renting schreef:

  Oh, en wat leuk dat je in ons fijne Zwolle bent.

 5. Josine schreef:

  Leuk idee! Om je mooie houten tafel te beschermen zou ik er wel even een schoteltje oid onder zetten (heb eens een tafel gehad met “mooie” kringen van waxinelichtjes)

 6. eliane schreef:

  Hoi ,
  wat was het leuk om nu even met elkaar te praten. Supergezellig!
  Heb nog met de yummy in mijn handen gestaan maar wist niet wat ik er mee zou kunnen maken , hopelijk heb jij wat inspiratie voor mij …..het is wel yummy garen ..

 7. Miriam schreef:

  Wat een heerlijk plaatje dit ! En wat is Zwolle een leuke stad he’. En zo gezellig dat ik jou ( en je lief ) even heb gezien op de Handwerkbeurs. Fijne week en succes met al je boek voorbereidingen ! X Mir

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving