fbpx


W*I*P’s en sneak peek..!!

Ik ben lekker bezig hier!! En ondanks dat ik jullie niet meteen al het haakwerk kan laten zien, show ik vandaag wel even 4 van mijn WIP’s (work in progress)..!! Maar nu eerst een sneak peek van de fotoshoot die ik gister had voor mijn boek :) Wat een plaatje hè!! Ik ben er helemaal weg van en dit is natuurlijk maar één van de foto’s die ik gister maakte. En ze worden allemaal zo gaaf :) Nu wachten tot mei (ahhh wat duurt dat nog lang) en dan kunnen we het hele boek bewonderen. Nog zo’n WIP is een groots punnik avontuur. Laatst kocht ik een punnikmolen van Prym, nou daar kun je een hoop lol mee hebben! Het is even een uitgave maar het gaat zoveel sneller dan met de hand, dat ik hem z’n geld meer dan waard vindt. Ik moest hem meteen uitproberen en zat nog geen half uur op de bank met mijn punnikmolen (je moet dan steeds aan een hendeltje draaien om een gepunnikte sliert te maken). Toen mijn man ineens zei, dat moet toch sneller kunnen, ik zeg: nee dit is al de snelle versie. Met de hand duurt het veel langer, dus ik was al helemaal happy met mijn molen. Mijn man mompelde nog wat, stond op en vertrok richting de schuur…ik draaide gewoon rustig verder voor de buis.

Een paar minuten later komt hij weer binnenstappen met de boormachine. Ik zeg wat ga je daar nu mee doen? Hij zegt: geef die punnikmolen maar even hier. Ik zeg: Nee, geen rare fratsen met mijn punnikmolen, want ik heb hem net nieuw gekocht. Nee zegt hij: geef maar hier, ik maak hem niet stuk. Nou vooruit dan maar…weer een paar minuten later hoor ik een trillend geluid uit de keuken komen en zegt mijn man: kijk zo doe je dat!

Omdat ik toch wel erg nieuwsgierig ben geworden, sta ik op en loop ik naar de keuken om te gaan kijken. En je gelooft het niet, maar staat hij daar met de boormachine aan mijn punnikmolen die binnen een paar seconden hele gepunnikte slierten uitspuugt. Ik schiet meteen in de lach als ik hem zie, en hoop dat de buren niet toevallig staan te kijken want, het is werkelijk hilarisch. Ik heb nu al bijna 10 bollen gepunnikt, dus bijna klaar voor een speciaal project! Daar later meer over… Ook heb ik nog een haakproject in wording. Het gaat lekker snel met deze granny stripes en haakt heerlijk weg. Binnenkort het eindresultaat van dit fijne dekentje! En last but not least…en van heel dichtbij :) een nieuw breiproject in mijn favoriete kleur. Ook daar binnenkort meer over. Hebben jullie nog WIP’s??
Fijne donderdag,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (22)

 • Avatar

  Simone, Bij mijn Lyfkes

  |

  haha! You made my day! Even heerlijk gelachen om het beeld van jouw man met boor en punnikmolen :)
  Hier maar 1 w.i.p.: 2 girafjes op bestelling voor een tweeling (leuk, leuk) verder wel een hele to-do lijst…. met o.a. een rokje voor dochterlief en een woonmand.
  Fijne dag vandaag!
  Ben zo benieuwd naar je boek!!
  Liefs Simone

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi vreselijk he, zie je het al voor je hihi. Oeh leuk al die opdrachten! Ik ben ook zo benieuwd naar mijn boek. Nog even volhouden….maar kan eigenlijk niet wachten! liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Leen

  |

  Wel, dat ziet er al veelbelovend uit! Ben ook reuze benieuwd naar je boek, moet voor jezelf nog veel spannender zijn denk ik :) Maar wel leuke spanning ;)
  Gister nog een blogbericht geplaatst over mijn ‘onaffe’ roze sjaal, maar dat is voorlopig de enige w.i.p. hier :) Verwacht wel nog een bestelling wol, dus daar zal snel verandering in komen. Veel plezier nog met het maken van je boek!

  Leen

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja, heel benieuwd naar mijn boek, maar zo gaaf om te horen dat jullie ook zo nieuwsgierig zijn! Misschien moeten we in winterslaap gaan tot mei?? :))Ben benieuwd naar je roze sjaal!

   Reply

 • Avatar

  Suzanne - Stadsvrouw.nl

  |

  Wat heerlijk, zo’n man die het leven een beetje makkelijker maakt. Ik ben erg benieuwd naar je punnikproject. Ik ben er nooit aan begonnen omdat ik niet precies weet wat je nou moet met zo’n sliert. Dus jouw inspiratie is zeer welkom. Wie weet ga ik dan ook voor de bijl.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja zo hilarisch, het was erg leuk om dit samen te doen. Ik ga er iets heel moois van breien! Heb je alleen wel een hele hoop meters punnikdraad voor nodig :) Binnenkort meer…

   Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Ik heb hier ook nog 2 WIP’s liggen. Een gehaakte vos, die ik nog in elkaar moet zetten en ik ben nog bezig met het haken van een aapje. Beide zijn kraamkadootjes…
  Ik hoop ze dit weekend af te krijgen, want ik wil nog graag een omslagdoek gaan haken van het “Julia”garen dat al een tijdje ligt te wachten op een nieuw project en ik wil nog beginnen aan het pimpen van een AH-tas. Met een weekje vakantie in het vooruitzicht moet dat denk ik wel gaan lukken.

  Groetjes, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zo he, lekker bezig dus!! Ik ben benieuwd, geniet alvast van je weekje vakantie! Groetjes Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Sandra

  |

  Geweldig verhaal! Ik zie het al helemaal voor me! :-)))

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi ja het was echt zo lachen! In mei mei mei, dan leg ik een ….

   Reply

 • Avatar

  Elena Schilperoort

  |

  Je hebt echt wel foto’s gemaakt van D met de punnikmolen!!!!! Zien!!!! ???

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Echt niet!! Van dat soort beschamende activiteiten wil ik geen bewijs achter laten :)) hihihihi XXX

   Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Super leuk om te lezen, Lisanne! Ik zie het echt helemaal voor me..handig zo’n man! Geniet van je prachtige WIP’s, kben benieuwd naar alle eindresultaten en uiteraard na je boek!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hihi, hilarisch he! En ik maar denken ik hoop niet dat iemand kijkt :)) Nog een paar maandjes en dan ligt het in de winkel! zin in!

   Reply

 • Avatar

  Beerta Bosch-Wichers Hoeth

  |

  Handige man. Ik ben benieuwd wat je met die punniksliert gaat doen. AnnIta Wilschut van “zij maakt het” heeft een paar jaar geleden ook eens een gemotoriseerde punnikmolen gemaakt, maar wat ze met de sliert gedaan heeft heb ik nooit gelezen.
  Hartelijke groeten, Beerta.

  Reply

 • Avatar

  Angeline

  |

  Hoi Lisanne!Ha,ha,ha…ik zie hem al helemaal staan met de boormachine aan jou punnikmolen!!!(LOL)…maar ehhh draait het dan ook weer niet TE hard?!?!?Want ik weet dat het op den duur foutloos ging maar ook dat je wel even op moet letten dat alle haakjes weer naar beneden staan tijdens het draaien….

  groetjes en een fijn weekend en ehhhh ik ben zeer benieuwd naar je punnik WIP en zou wel eens een fotootje willen zien van je punnikmolen aan de boormachine vast ;-)

  Angeline

  Reply

 • Avatar

  Lizette

  |

  Whahahaha, geweldig die punnikmachine (nooit van gehoord) en die boor! Wat een fantastisch idee en ik zie het helemaal voor me (ook jouw eerste reactie trouwens dat ie geen fratsen moest gaan uithalen met jouw gloedjenieuwe machine, hihi)! Maar nu ben ik natuurlijk reuzebenieuwd wat je mec die eindeloze gepunnikte koorden gaat doen. Een nieuw vloerkleed ofzo? Ik wacht maar af, we krijgen het vast snel te zien hier. Groetjes

  Reply

 • Avatar

  Marie-Claire

  |

  Heel mooie haak-en breiwerken Marie-Claire

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks Marie-Claire

   Reply

 • Avatar

  Frederika

  |

  Hahaha ! Ik zie hem al staan met die boor. Te hilarisch gewoon ! Je wip’s lijken super. Ik heb ook een paar wip’s liggen. Twee om precies te zijn. Volgens mij valt dat nog mee als ik het zo elders hoor! ?
  Fijne avond !

  Groetjes,
  Frederika

  Reply

 • Feb 2016..! - draad en praat...

  |

  […] voorbij op Instagram en dat maakt me echt een blij mens. Daarnaast heb ik genoten van het punnik avontuur samen met mijn man hihi, wat was dat hilarisch en ik hoop dat ik nog vaker een […]

  Reply

 • Kussen van gepunnikte draad..! - draad en praat...

  |

  […] Dat met die punnikmolen, dat was me een avontuur :) we hebben echt zo’n lol gehad. Lees er HIER meer over als je het gemist hebt. En is hij niet prachtig..?! Ik ben echt helemaal happy met hem, […]

  Reply

Laat een reactie achter

Simple Share Buttons