Maart is alweer voorbij, het kan aan mij liggen maar het lijkt alsof ik de dagen haast niet bij kan houden :) Mijn boek lijkt zo ver weg en dan ineens is het er al bijna. Heerlijk hoor, nu de dagen weer langer worden, meer licht en zelfs weer fluitende vogeltjes buiten! Dan voel ik me altijd weer meer mens…

Er waren best al wat heerlijke zonnige dagen, ik schilderde de inboedel in een fris kleurtje, maakte een boel schattige konijntjes die heel wat bekijks trokken toen ze in het raamkozijn stonden. Het was echt genieten, daarnaast leverde ik mijn boek in bij de uitgever en dat was ook heerlijk! Bijna kan het naar de drukker en zal het straks echt in de winkels liggen! Mega spannend echt!!

Inmiddels ben ik al lekker druk met de voorbereidingen voor het boek feestje, dat echt een toffe middag gaat worden!! Hou 14 mei vrij in je agenda als je zin hebt ik haken, een nieuw haakboek en een garenproeverij :)

Deze konijntjes kunnen natuurlijk ook na de Pasen gemaakt worden. Ik vind ze echt zo zoet geworden!! HIER vind je de instructies om zelf een konijntje te breien :)

En natuurlijk scoorde ik ook deze maand mooie nieuwe garens en een prachtige set rondbreinaalden!! De set is van Pony en de rondbreinaalden zijn een verademing als je eenmaal kunt breien vind ik. Veel prettiger voor je houding en beter voor je schouders. Dus mocht je ook lekker aan het breien geslagen zijn, dit is een goede investering :) Op naar een nieuwe maand met allemaal leuke dingen! Nieuwe patronen, waaronder één die zeer zomers is en ik as. zaterdag hier zal showen op mijn blog! Bring it on April!!

Fijne donderdag,

X Lisanne

 

 

2 reacties op “Maart 2016..!”

 1. Emily schreef:

  Hey Lisanne,
  Weer veel creatieve dingen gedaan. Mooi nieuw garen erbij. Ik zeg laat april maar komen hihi. Ben benieuwd wat er komen gaat op jouw blog in April. Ik heb mijn bolletjes Alpaca garen trouwens binnen gekregen. Top, dankjewel :-). Fijne donderdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (Casacreaemilia.blogspot.nl)

 2. Shirley schreef:

  Hoi Lisanne,

  Je hebt gelijk, de tijd vliegt. Eerlijk gezegd vind ik het ook heerlijk dat de dagen weer langer worden en ik verwacht zelfs komend weekend weer eens heerlijk buiten te kunnen zitten. De voorspellingen zijn super en onder de overkapping, uit de wind, zal het heerlijk zijn.
  Voor mij wordt het extra genieten, want de komende 5 weken moet ik extra veel werken….
  Ik heb namelijk een nieuwe baan maar moet bij de huidige werkgever nog uitwerken, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Ik sluit de drukke periode af met het haakfeestje van jou op 14 mei :))

  Liefs Shirley :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving