De eerste paasdag zit er alweer op..!! Wij hebben genoten van alle gezelligheid, lekkers en het samen zijn met familie :) Een gezellige tafel met versiering en echte paas lekkernijen. Maar het allerleukst blijft toch altijd wel…het eieren zoeken! Nog steeds zoeken wij trouw eerste Paasdag eieren bij mijn ouders thuis, je begrijpt, dat gaat nu anders dan vroeger. Want er wordt gesaboteerd, vals gespeeld, maar vooral vreselijk gelachen. Mijn zus en ik kennen inmiddels alle plekjes in huis en toch weet mijn zwager iedere x te winnen. Mijn man ziet de eieren vaak pas als iemand anders ze al heeft gevonden en mijn vader heeft de grootste lol omdat hij de eieren op de meest onlogische plekken heeft verstopt (lees: zijn jaszak). Mijn moeder staat in de keuken heerlijke brunch hapjes te maken terwijl wij door het hele huis stormen. En oma (93) die bewaakt de gevonden eieren en kijkt toe vanaf haar stoel met een breiwerkje in de hand. Nu heb je een beeld van hoe onze dag eruit zag :) Hieronder nog wat foto’s van de paastafel…

Nu zijn we alweer aan de tweede paasdag begonnen. Een dag met onstuimig weer en dat ik vooral wat ga opruimen en relaxen :) We eten enkel de restjes van gister en maken het huis weer aan kant. Op Instagram zal ik ook nog wat dingen te koop aanbieden vandaag. Voornamelijk gemaakte spullen maar ook wol, boeken en spullen die enkel gebruikt zijn voor de fotografie.. Dus mocht je tijd hebben, neem vooral even een kijkje. Ik hoop dat jullie ook nog een heel fijne tweede paasdag hebben!

Geniet ervan,

Liefs Lisanne

6 reacties op “PASEN 2016..!”

 1. Jeanette schreef:

  Erg leuk Lisanne, je verhaal over het eieren zoeken én de tafelstyling.

 2. Shirley schreef:

  Hoi Lisanne,

  De paastafel ziet er gezellig uit zeg en je verhaal over 1e Paasdag tovert een glimlach op mijn gezicht.
  heerlijk om te horen dat jullie zo genoten hebben. Hier is het niet anders hoor, wij genieten ook.
  Vandaag is mijn man weer aan het werk in zijn loods (even wat klussen waar hij doordeweeks geen tijd voor heeft), ik heb de boekhouding weer bijgewerkt en onze dochter is gisteren begonnen met haar 1e baantje en werkt vandaag ook (in de horeca). Maar vanavond zijn we weer gezellig samen en maken we er nog een gezellige avond van :))

  Liefs Shirley en tot gauw in Alphen a/d Rijn :)

 3. Daphne | Haak & Maak schreef:

  Dat klinkt als een gezellige boel! Hoe groot je ook bent, paaseieren zoeken blijft leuk. Ik hou wel van tradities!

 4. Jolande schreef:

  Leuk Lisanne!! Denk “in plaatjes” wat 1e Paasdag betreft…haha…X

 5. Lizette schreef:

  Haha, wat een leuk verhaal van het eieren zoeken! :) ik zie het gewoon voor me (vooral de breiende oma die de gevonden eitjes bewaakt, hihi). Echt leuk, zo’n traditie!
  Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving