Ik wil jullie even mijn nieuwe liefde laten zien..!! Heb je ooit zulke mooie XXL naalden gezien :) dat is toch een droom die uitkomt! Zo voelt het ook echt, ik ben er helemaal verliefd op en brei heel graag grote en stoere projecten. 

Met deze naalden van 5 cm doorsnee kan ik me dus lekker uitleven en ook de 100% XXL Merino wol die erbij hoort is werkelijk prachtig. Ik ben nog aan het verzinnen wat ik ervan ga breien, het is zo kostbaar dat ik er echt een heel mooi aandenken van wil maken. Ik heb mezelf de naalden en wol cadeau gedaan na een periode van heel hard werken. Toen dacht ik laat ik één x gek doen en gewoon mijn droomnaalden kopen hihi.

Hier zie je goed hoe XXL ze zijn. Het is best een karwei om ze vast te houden en het is niet een relaxt werkje voor op de bank maar het is zo gaaf om te doen!! En de accessoires die je ermee maakt zijn ook helemaal de BOM. Uiteraard ga ik het resultaat van het breiwerk aan jullie laten zien. Maar nu moet ik eerst nog een groot haakproject voor LMV afmaken. 

Ik kon het natuurlijk niet laten om er alvast een stukje mee te proberen, dus heb ik snel een paar steken op gezet. Het is helemaal zoals ik had gehoopt en wordt werkelijk prachtig! Wil je ook eens gek doen en jezelf verwennen :) Je kunt deze mega decadente naalden HIER kopen, Ik waarschuw alvast, ze zijn behoorlijk aan de prijs. Maar soms moet je zelf dromen laten uitkomen…

Fijne maandag! Het wordt als het goed is weer net zo zonnig als gisteren, GENIETEN dus!

X Lisanne

11 reacties op “Big giant needles..!!”

  1. Anco schreef:

    Ze zijn prachtig en ik ben helemaal van het jezelf af en toe verwennen….
    Maar wist je dat dikke naald vrij gemakkelijk zelf te maken zijn, van bijv. bezemstelen of trapleuningen? Bij erg dik breimateriaal heb je geen super scherpe punt nodig; vaak volstaat het om de “naalden” flink glad te schuren. Dit is misschien een tip als je budget geen verwennerij toestaat en je toch erg graag met het grove materiaal wilt werken.

    • Lisanne Multem schreef:

      Mooi he! Ik ben zeker bekend met het zelf maken van naalden. Ik maakte een paar maanden geleden zelf naalden van trapleuningen :) Maar deze zijn nog een stukje groter en een stuk lichter dus wel echt een voorruitgang!

  2. Natasja schreef:

    ze zijn inderdaad prachtig maar moest wel even slikken toen ik de prijs zag……. ik schatte zo ronde de €60! zat er ver naast! maar ze staan dan ook wel mooi als decoratie! geniet ervan….groetjes Natasja

  3. Miriam schreef:

    Echt super tof ! En helemaal verdiend..je hebt zo hard gewerkt! Dan is zo iets moois kopen, wat al zo lang op je wishlist staat, echt een gave beloning ! Benieuwd wat je voor moois gaat breien ermee…..alleen er naar kijken, is voor nu al een Feest !!
    XMir

  4. Shirley schreef:

    Deze naalden zijn niet alleen mooi om te breien, maar kunnen zelfs als decoractie dienen ;)
    Prachtig hoor en af en toe mag je jezelf best verwennen hoor!
    Ik ben nu af aan het tellen tot 14 mei en ik heb er heel veel zin in…

    Liefs, Shirley :)

  5. Akkelien schreef:

    Geweldig! Ik zag je foto op Insta en moest gewoon meer weten! Ik snap je fascinatie, maar ik vind ze te kostbaar. Je kunt het trouwens ook wel haast zien als kunstwerken, die ene foto op die doorklikpagina, met die breinaalden tegen de muur: prachtig, pure kunst!
    Groetjes,
    Akkelien

  6. Liza schreef:

    Gaaf hoor Lisanne! Eerst dacht ik het zijn potloden totdat ik zag hoe groot ze echt zijn.
    X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving