Er is weer een nieuw garen op de markt..! En weer een heel erg mooi garen, jullie weten waarschijnlijk al wel dat DMC natura één van mijn favorieten is :) Het is werkelijk in de meest mooie kleuren te verkrijgen en het haakt heerlijk!

Nu is er al een tijdje een normale en een XL variant op de markt die werkelijk geweldig zijn, maar nu is er dus ook een medium variant!! Daar ben ik heel erg blij mee want ik haak het liefst met haaknaald 4/ 4,5 mm en daar is de medium voor bedoeld :) Het is prachtig glad en glanzend katoen en de kleuren zijn weer om op te eten. Ik ben meteen met een nieuw project begonnen en zoals je hierboven ziet heb ik mijn favoriete kleurtjes uitgekozen.

Hier zie je goed hoe mooi de draad is…word je toch een blij mens van hihi! Ik zal hopelijk binnenkort mijn nieuwe project aan jullie showen, maar moet nog wel even doorhaken voordat het af is :) Vandaag is trouwens de laatste dag dat je mee kunt doen met de give-away, morgen maak ik hier maar liefst drie winnaars bekend! Klik HIER als je nog niet hebt meegedaan en dat wel graag wil.

Ik wens je een hele fijne maandag! Dat het maar een mooie week mag worden, met een zonnetje :)

Liefs Lisanne

2 reacties op “DMC Natura medium..!!”

  1. Dat is zo’n fijne wol!

  2. Shirley schreef:

    Hoi Lisanne!

    Het DMC natura garen heb ik nog niet gebruikt, maar dat gaat in de toekomst vast en zeker nog wel gebeuren… Momenteel heb ik nog veel wol liggen, hoewel men nooit genoeg wol kan hebben, hihi.
    Ik wens je ook een fijne week en ik hoop van harte dat we het zonnetje mogen begroeten deze week.

    Liefs, Shirley :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving