fbpx


Inbreien..!

Ik werd laatst geattendeerd op een nieuw boek in haak en breiland..! Een breiboek dit keer want het staat helemaal vol met inbreipatronen. En dan met van die prachtige Noorse motieven. Het boek is werkelijk prachtig gefotografeerd en is eigenlijk al leuk genoeg om alleen maar naar te kijken :) Maar er moest ook meteen een kussen komen want het is te mooi om te zien. Ik kan niet altijd inbreien hoor, vind het op z’n tijd heel erg leuk om te doen. Maar ben het na dit kussen voorlopig weer even zat. Maar je kunt er echt de meest mooie dingen mee maken. Het is een fijn werkje, maar doordat je steeds wisselt van kleur blijft het wel een uitdaging. En het resultaat is echt een plaatje. Door de lichtblauwe kleur heeft het kussen ondanks het traditionele patroon toch een moderne look. Je kunt het natuurlijk ook met een fel roze garen maken of juist okergeel. Door de trendkleuren te gebruiken weet je zeker dat het te gek wordt! Ik ga lekker van  mijn nieuwe kussen genieten, maar eerst ga ik op naar Delft om bij Knottenwol een workshop interieurmand haken te geven :) Zin in! Ik wens jullie een heel fijn weekend!! Je kunt het mooi breiboek HIER bestellen, er staan ook hele toffe lampjes in en een hele ingebreide stoel. Te leuk om te zien :) Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (13)

 • Avatar

  Shirley

  |

  Wat mooi Lisanne, maar wat een werk lijkt me dat zeg!
  Daar zou ik momenteel het geduld nier voor kunnen opbrengen, hihi.
  Ben nog steeds bezig met het haken van mijn omslagdoek en ik ben gelukkig al over de
  helft, maar ik kom even wat tijd tekort…
  Voor jou een fijn weekend!

  Liefs, Shirley :)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Het is zeker een werk, maar een kussen op z’n tijd is wel leuk :) Hou vol en straks lekker bijkomen op de eindparty he!! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ankie

  |

  Wat een supergaaf kussen. En wat een werk. Vroeger heeft mijn moeder ooit een trui voor mij gebreid (ik was drie of vier of zo) met zon Noors patroon. Groetjes, Ankie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Thanks!!! Is erg leuk om te doen :)

   Reply

 • Avatar

  de DIY Diva

  |

  Wat een leuke motieven en leuke kleuren van je kussen! Ik ga op zoek naar dat boek, want momenteel ben ik inbreien aan het leren. Ik heb het gebruikt bij sokken, maar dan is de rek eruit… Dus ergens doe ik iets nog niet goed ;-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja dat boek is zo prachtig!! Staat ook veel in beschreven dus moet helpen :) En wat knap sokken!

   Reply

 • Avatar

  Helma

  |

  Wat is het weer prachtig! Jij kunt ook echt alles! Boek ziet er van de voorkant al mooi uit. Kan me voorstellen dat je daar veel inspiratie uit kunt halen.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Hahaha, is niet moeilijk alleen een kwestie van goed het patroon volgen :) Ja helemaal blij mee!! Nu nog even een paar weken wachten tot ik het in mijn handen heb.

   Reply

 • Avatar

  Madam Elisa

  |

  Ik heb dat altijd zo mooi gevonden, maar poef wat een werk.

  Reply

 • Avatar

  Lianne

  |

  Wow wat een mooi kussen! Ik heb 3cht nog nooit van inbreken gehoord, toch maar in verdiepen of ik dit ook wil leren.. het resultaat is in ieder geval erg mooi.

  Reply

 • Avatar

  Silvia Postma

  |

  Toen ik in de boekenwinkel was zag ik het boek staan. Bingo! Op slag verliefd, dit boek is super mooi. Dit ga ik zeker uit proberen.

  Reply

 • Avatar

  Liz

  |

  Wat mooi, zeg! Ik vind kleuren ook prachtig!

  Reply

 • Avatar

  marmarel

  |

  Fantastisch mooi! Ik haak de laatste tijd alleen maar, maar als ik dit zie krijg ik toch zin de breipennen weer eens op te pakken!
  Groetjes, Marijke

  Reply

Laat een reactie achter