fbpx


Flower Monday (part 3)..!

Het is alweer maandag…en ondanks dat ik nog wel een paar dagen weekend kon gebruiken heb ik wel weer zin in een nieuwe Flower Monday :) En deze x is het weer een prachtige en hele simpele bos, die een echte eye-catcher is op tafel! Een hele grote bos, die maar uit één soort bloemen bestaat. Gipskruid om precies te zijn :) Ik heb altijd al een zwak voor deze bloemen gehad, het heeft heel veel kleine en fijne bloemetjes en ik ga altijd voor de witte variant!! Gezien mijn hele woonkamer bijna wit is, geeft deze bos bloemen bijna licht op tafel. Het is werkelijk prachtig om te zien. Deze bloemen zijn het gehele voorjaar en zomer verkrijgbaar bij de bloemist en met twee bosjes bij elkaar heb je al snel een grote opvallende bos, die ook nog eens lekker lang mee gaat. Deze bloemen worden ook vaak in bruidsboeketten gebruikt maar ze zijn te leuk om alleen daarvoor te gebruiken. Ondanks dat het natuurlijk heel simpel is om zo’n bos gipskruid neer te zetten, ziet het er toch heel stylisch uit! Dat komt natuurlijk deels ook door de vaas, het is één vaas die eruit ziet als 4 losse vazen op een dienblad. Maar alles zit aan elkaar vast en dat maakt het een stuk makkelijker op de vaas te verplaatsen :) Ook dit soort toffe accessoires koop je bij Leaf Ik ben dus helemaal weg van deze bloemen en gelukkig staat deze bos lekker lang, zodat ik er nog lang van kan genieten. En zelfs als hij wat indroogt is hij nog prachtig! Ik hoor graag wat jullie ervan vinden. Heb jij thuis ook wel eens een bos bloemen die maar uit één kleur en één soort bloemen bestaat? En is het dan ook zo’n wilde bos? Maak er een mooie maandag van! Ondanks het treurige weer (de tuin is hier gelukkig heel blij mee) Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (15)

 • Avatar

  Miranda

  |

  Ik ook! Koop praktisch elke week nieuwe gipskruid. Zo fijn en zo teer en dan in een stoere grote vaas!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja mooi he!! Ik ben er ook zo weg van. Zo simpel….maar zo mooi!

   Reply

 • Avatar

  Loes

  |

  Mooi Lisanne! Je brengt me weer op een idee! ?

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Gelukkig :)) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Ja!
  Heb al 4 weken rose gipskruid staan ☺.
  In witte kannen en een witte vaas, met om de brede mond van de vaas een ècht touwtje geknoopt☺.

  Ziet er gezellig uit, die foto’s op je blog……fleurt deze regenachtige dag mooi op!!

  Fijne dag gewenst.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Zo he..!! Dat is lang, bij mij vallen de bloemetjes na 3 weken wel uit :) Staat zo mooi he! Groetjes Lisanne

   Reply

   • Avatar

    Caroline

    |

    Zijn wel wat bloemetjes uitgevallen, maar bleven er gelukkig nog genoeg over!
    Gewoon geen water meer in de kan doen……dan droogt het boeket vanzelf in ☺.

    Zonnige dag toegewenst.

    Lieve groet, Caroline.

    Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Wat gaaf zeg!
  Ik heb eerlijk gezegd nog nooit gipskruid gekocht, maar dit ziet er echt mooi uit.
  Je brengt me weer op een idee Lisanne, thanx :))

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Martine

  |

  Hoi Lisanne,
  Ook bij mij is gipskruid favoriet en dan zet ik ze het liefst in mijn stoere betonnen vaas. Maar nu staan er pioenen in.
  groetjes, Martine

  Reply

 • Avatar

  Verie

  |

  Mooi, Lisanne! Ik krijg van deze bloemetjes altijd de kriebels om aan de slag te gaan, leuke harten van ijzerdraad, omwikkeld met gipskruid! ?

  Lieve-groetjes,
  Verie

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Super leuk idee!! Dat moet ik ook nog eens doen :)) Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Super leuk, je blogs over bloemetjes in een vaas. :-)
  Meestal koop ik rozen in het roos (lekker fel liefst) en steek die in een klein vaasje. Het geeft direct een andere sfeer in huis. Maar vorige week ben ik eens ‘vreemd’ gegaan en kocht ik een pakketje callas. Super mooi vond ik het, maar ze stonden spijtig genoeg maar een paar dagen.

  Groetjes
  Carolien

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Leuk om te horen!! Heerlijk he die bloemen overal in huis :) Word je toch meteen vrolijk van! liefs Lisanne

   Reply

Laat een reactie achter