fbpx
HHL magazine
Yes, er is weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier
27 juni 2016

DIY flamingo borduren..!!

Oh ik zag laatst zo iets leuks..!! Nou zal ik niet snel vallen voor een geborduurd schilderijtje. Maar deze kon ik dus echt niet weerstaan! Het is namelijk een flamingo en die wil toch iedereen aan de muur hihi.

Oh ik zag laatst zo iets leuks..!! Nou zal ik niet snel vallen voor een geborduurd schilderijtje. Maar deze kon ik dus echt niet weerstaan! Het is namelijk een flamingo en die wil toch iedereen aan de muur hihi.

Zoals je ziet is Fay er ook helemaal fan van! Het is voor haar natuurlijk net alsof ze in de spiegel kijkt. Deze leuke projectjes van Rico scoor je bij Knottenwol er zijn meerdere van dit soort hippe borduurwerkjes te verkrijgen. Bijvoorbeeld ook toffe cactussen.

Dit zijn gelukkig ook nog overzichtelijke borduurwerkjes :) Want van die grote projecten zou ik toch al snel genoeg krijgen denk ik. Wat ik zo leuk vind aan haken en breien is, dat je zo snel resultaat hebt en dat is bij borduren natuurlijk anders. Maar als je eenmaal volhoudt wordt het wel helemaal te gek!!

 

Borduren jullie wel eens? En zo ja, wat dan? Wil je graag ook een flamingo borduren? HIER kun je ze kopen en wil je toch liever een flamingo haken :) Dat kan natuurlijk ook! HIER kun je het patroon van Fay de flamingo kopen.

Happy maandag allemaal!

Liefs Lisanne

4 reacties op “DIY flamingo borduren..!!”

  1. wat een leukerd, borduren duurt ietsje langer als haken maar dan heb je ook wat
    mooi zo’n ovaal lijstje:D,cq borduur ring hihi

  2. Ankie schreef:

    Gaaf he die flamingo’s. Het wordt echt de trend hoor deze zomer. Ik zal je van de week ” mijn” flamingo’s showen :-) Groetjes, Ankie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving