fbpx


Mei 2016..!!

Het is alweer juni..!! Nou mei was me toch een maand voor mij, de maand dat mijn boek uitkwam en meteen uitverkocht was. Gewoon een “echt” boek in de winkels met mijn naam erop en een spectaculair lanceringsfeest! Ik kan er nog steeds niet helemaal over uit en voel me echt een bevoorrecht mens, omdat ik dit allemaal mag meemaken. Het is een maand die ik nooit meer zal vergeten… Een maand waarin ik heel veel toffe creatieve mensen mocht ontmoeten, die mij veels te lieve cadeautjes gaven en waar ik lang niet genoeg mee heb kunnen kletsen. Maar wie weet waar we elkaar weer tegen komen :) Ook begon ik alweer met nieuwe haakprojecten, met mooie garens en patronen waar ik intens van geniet! En alsof het niet op kon deze maand, kwam er een echte fotografe over de vloer om portret foto’s van mij te maken voor bij een interview in een tijdschrift, dat was mega spannend maar ook te gek om mee te maken. Want wat kan die meid fotograferen :)  Ik begon met een nieuw XL brei-project en maakte er ook een paar in een normaal formaat hihi. Kortom, mei was echt een heel bijzondere maand die voorbij vloog door al het leuks. Waarbij ik ook erg heb kunnen lachen om Kees omdat hij vond dat hij in mega kleine mandjes past. Ik denk dat ik maar een grote mand voor hem moet maken.

Mijn juni begint met een concert van mijn favoriete zangeres :) en de tweede druk van mijn boek die onderweg is! Ook heb ik zometeen een spannende afspraak over een nieuwe grote opdracht…ik ben benieuwd! Maar ik ben ook heel erg benieuwd naar hoe jullie maand is verlopen en of jullie ook zoveel hebben genoten van wol en haakprojecten.

Maak er een mooie woensdag van,
Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (3)

 • Avatar

  Verie

  |

  Wat een heerlijke maand en mooie vooruitzichten.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  Reply

 • Avatar

  Shirley

  |

  Hoi Lisanne,

  Je maakt me wel weer nieuwsgierig hoor ;)
  Voor mij was de maand mei de maand waarin ik afscheid nam van mijn oude baan
  en begonnen ben met een te gekke nieuwe baan met lieve collega’s.
  Hierdoor stond het haken op een lager pitje, maar daar komt nu gelukkig weer verandering in.
  Ik ga morgen nog een nieuwe voorraad garen bestellen en wil heel graag aan de slag met nieuwe projecten. De maand mei was ook de maand waarin ik je eindelijk ontmoet heb, hartstikke leuk!!!
  En in oktober zien we ons weer. Geniet lekker na van de mooie maand die achter de rug is en kijk maar weer voorruit naar de nieuwe dingen die op je pad komen…

  Liefs, Shirley :)

  Reply

 • Avatar

  Miriam

  |

  Wat een heerlijke maand..en wat heb je naast je prachtige boek nog veel super toffe projecten gemaakt!! En dan nu weer een nieuwe spannende opdracht…Zo leuk om mee te genieten van al jou creatieve energie !! Big hug & lfs XMir

  Reply

Laat een reactie achter