HHL magazine
Yes, er komt weer een nieuwe Happy Handmade Living uit! Bestel hem hier

Vorige week schreef ik al over het papieren garen dat ik wilde testen :) Als eerst maakte ik er een kussen van, maar ook een stoere mand mocht natuurlijk niet ontbreken!

Het garen is er uitstekend geschikt voor omdat het lekker stug en stevig is, het blijft dus ook heel mooi staan. Voor een mand is dat perfect! Ik haakte hem in de mintgroene kleur en gebruikte mijn eigen patroon van de woonmand.

Het staat zo vrolijk in deze kleur vind ik, maarja dat komt natuurlijk omdat ik gewoon verslaafd ben aan deze kleuren hihi. Overigens moet je het niet nat laten worden (als je er bijv. bloemen in doet) want dan gaat het meteen kapot.

Ik gebruikte haaknaald 9 mm en het patroon van de mand kun je HIER in mijn shop kopen. Haakte jullie al iets met het Rico papieren garen? Ik ben erg nieuwsgierig naar jullie bevindingen :) Ik vond het een erg leuk materiaal om mee te experimenteren.

Ik wens je een hele fijne donderdag!

X Lisanne

8 reacties op “Papieren mand haken..!”

 1. Rina schreef:

  Hoi Lisanne,
  wat een leuke mand!. Het lijkt me een heel leuk garen om iets ‘huiselijks’ van te gaan maken, dank voor de ideeën!. Jij ook een fijne dag en groetjes, Rina

  • Lisanne Multem schreef:

   Dankjewel Rina, het is idd super leuk om mee te haken :) Ik ben dol op het uittesten van nieuwe garens :)) Groetjes Lisanne

 2. haha je eigen woonmand ja die is ook leuk om van het garen te maken
  en de kleur he, mooi geworden:D

 3. hallo Lisanne, leuke mand ik heb hem al eens gehaakt van plastic boodschappentasjes maar die krijg je hier in Nederland niet meer dus ga ik ook maar eens proberen met papiergaren…waar is dat te koop?

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi Marjo, als je googled op rico paper kom je bij alle verkooppunten. Het is idd een goed alternatief voor de plastic tasjes :) Groetjes Lisanne

 4. Annemarie schreef:

  Superleuk weer! Ik heb ‘m vandaag in de spotlight gezet bij Link Your Stuff, samen met nog drie andere supertoffe projecten. Fijn weekend!! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving