Jeetje wat een weertje he!! Je moet met deze temperaturen natuurlijk niet denken aan een warme sjaal, maar de tijd vliegt en voordat je het weet zitten we straks weer ingepakt op de fiets :)

En je kan het bijna niet gemist hebben ;-) maar er staat al een tijdje een nieuw gratis patroon in mijn shop! Een poosje geleden had ik een Phildar garenfeestje bij Echtstudio en daar mocht ik samen met andere bloggers en Instagrammers de nieuwste najaars garens uit proberen.

Speciaal voor deze middag maakte mijn vriendin Miriam Catshoek een hele leuke sjaal en daarvan schreef ze ook het patroon uit. Iedereen die bij het feestje aanwezig was kreeg het patroon en daarna mocht ik het gratis in mijn shop zetten voor jullie allemaal!

Ik maakte de sjaal zelf van het nieuwe Phildar Mikado garen, het is een verloop garen dat in verschillende kleuren te verkrijgen is en echt heel leuk is om te gebruiken voor een sjaal.! Het heeft voor mij ook nog eens de perfecte dikte en het is lekker zacht! Het gratis patroon van deze leuke gehaakte sjaal kun je HIER aanvragen en downloaden.

 

Het mikado garen kun je oa. HIER kopen! Ik gebruikte bovenstaande kleur omdat ik die kreeg tijdens het feestje, maar er zijn ook een aantal te gekke blauw/groene kleuren en er is ook een bol die net lijkt op een snoepje. Ben benieuwd naar jullie variant van de Miriam Catshoek sjaal :)

Fijne tropische donderdag!

Liefs Lisanne

14 reacties op “Miriam Catshoek sjaal haken..!”

 1. Carolien schreef:

  Eergisteren bestelde ik garen voor de miriam catshoeksjaal. Tante setje maakte een super mooie versie en ik heb geprobeerd om voor juist dezelfde kleuren te gaan. (zo kleuren op het scherm vergelijken is soms moeilijk, maar ik denk dat het wel gelukt is). Als hij klaar is laat ik je een berichtje. :-) Momenteel mag ik wel niet haken of breien van mijn kinesist. :-(
  Dan maar watertanden bij mooie nieuwe bolletjes. ;-)

  Fijne dag
  Carolien

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi Carolien wat vervelend!! Ik hoop dat je snel weer opknapt en weer kan handwerken. De kleuren van tante setje zijn idd gaaf ook he! Iedereen had andere bollen in de goodiebag :) Hou je taai! Groetjes Lisanne

 2. Manon schreef:

  Precies wat ik zoek voor komende winter, en wat een mooie wol!
  Dit patroon ga ik zeker proberen
  Alvast dank
  Met ” warme” groet Manon

 3. eliane schreef:

  hoi , wat een leuk patroon! Heb in de vakantie een paar bolletjes wol gescoord die perfect hiervoor zijn. Nog even een paar W.I.P’s afmaken en dan kan ik beginnen.
  Ik laat het je zien als íe klaar is.

 4. Rina schreef:

  Hoi Lisanne. Wat een leuk patroon, met het mooie randje eraan een echte eyecatcher!. Ik ben ook druk met haken en breien voor de Granny’s Finest groep, zie facebook! Op de bovenste foto sta ik ook! Kijk maar eens…je kunt hem om liken: weer een stem erbij!. Ik ben de jongste in de groep met mijn 61 jarige creatieve brein, en de oudsten zijn boven de 80!. Echt de moeite waard om te kijken op facebook!. Leuk he? Natuurlijk ben ik als bezige bij natuurlijk ook bezig met mijn wensen voor de komende tijd. Brei-en haakprojecten voor de winterdagen… Dit is zeker een leuk patroon!. Mooi garen!. Staat op verlanglijstje.
  Groetjes van Rina

  • Lisanne Multem schreef:

   HI Rina, wat leuk om te horen!! Ik ben fan van Granny’s Finest :) en ben bekend met de producten. Veel breiplezier!! Groetjes Lisanne

 5. Miriam schreef:

  Ooh wow! Wat is hij mooi geworden ! Dat blauwe randje is echt prachtig ? Het Mikado garen heeft zulke mooie kleuren / tinten., en voelt zo fijn. Zo bijzonder om te zien dat andere mensen de sjaal maken ! Op naar een volgend haakfeest…:-))
  Liefs XMir

 6. Joke schreef:

  Wat is de maat van deze toffe sjaal. ? En hoeveel bollen wol heb je nodig van die gemêleerde wol?

 7. hstilma schreef:

  Hoeveel garen heeft u gebruikt van phildar mikado ? En met welk nummer haaknaald ?

 8. Elke schreef:

  Beste, deze sjaal lijkt me super… maar de link naar het gratis patroon werkt niet. Kan u me laten weten hoe ik het patroon alsnog te pakken krijg? Alvast bedankt

  • Lisanne Multem schreef:

   Hi Elke, het patroon is niet langer beschikbaar. In de shop vind je eventuele alternatieve patronen. Groetjes Lisanne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving