fbpx


Stippenmuur..!

Herken je dat..? Dat je eigenlijk elke maand wel een ander kleurtje op de muur zou willen :) Ik ben echt zo erg, dan zie ik weer iets in een tijdschrift en denk ik oh leuk! Dat wil ik thuis ook. Omdat D. daar een beetje kriegel van werd zijn nu alle muren in ons huis wit. Andere kleuren raak ik namelijk heel snel op uitgekeken. Maar met wit, kan ik jaren doen :) het huis verandert nog steeds heel vaak, maar dan heb ik het alleen over de accessoires en dat is een stuk makkelijker dan iedere x verven. Accessoires maak ik natuurlijk heel vaak zelf, en dan is het des te makkelijker om van kleur en interieur te wisselen. Hup een paar nieuwe gehaakte of gebreide kussens, vloerkleden en plaids en je hebt weer een heel andere sfeer gecreëerd. Maar wat moet je met de muren..? Nou daar vond ik laatst iets heel leuks op, namelijk, muurstickers! Ik wilde graag gekleurde stippen op de muur, maar wel stippen die er ook weer af kunnen als ik ze zat ben. En die vond ik dus :) Bij StickerOp koop je heel gemakkelijk een vel met stippen in je gewenste kleur (er zijn heeeeel veel kleuren) waarmee je binnen een paar minuten een hele nieuwe look creëert.  Ze passen perfect bij al mijn papieren slingers die in onze lamp hangen :) En je kunt geheel je eigen favoriete kleuren bij elkaar kiezen. Er zijn ook verschillende maten stippen. Zoek je meer hippe figuurtjes dan moet je zeker HIER kijken bij de toffe wolkjes, boompjes en hippe tipi’s. Die zijn bijvoorbeeld ook te gek in kinderkamers. Ik ben benieuwd wanneer ik weer zin heb ik een ander kleurtje hahhaaha, maar dan ga ik gewoon op zoek naar nieuwe stickers! In deze vakantie maanden zijn tipi’s ook zo leuk op de muur :) Heerlijk hoe je hiermee eindeloos kunt variëren en wisselen. Met de stipjes kun je bijvoorbeeld ook borduurpatronen op de muur maken of van donker naar licht een waterval maken. Ik heb nu gedaan alsof ze uit de losse hand over de muur zijn gestrooid. Dat confetti idee vond ik erg leuk! En wat ook zo fijn is, je hoeft er geen gaatjes voor te boren niks! Het is echt zo simpel als wat en ze blijven heel goed zitten. Wat hebben jullie aan de muur? Ik heb aan de andere kant ook kaarten met washi tape opgehangen. Ook zoiets makkelijks dat je snel kunt veranderen als je bent uitgekeken op de kaart. Sommige dingen zoals het witte gewei op de foto is wel echt opgehangen, maar daarvan weet ik ook dat het me niet snel zal vervelen :) Ben erg benieuwd of jullie net zo erg zijn als ik, als het gaat om veranderingen in huis. Let me know! Fijne dag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (7)

 • Avatar

  Danique

  |

  Echt heel leuk! Ik heb helaas hele hogen muren zo’n 4 meter. Klinkt gek maar woon in een jongerenwoning met een vide. Dit kan dan nog wel om te look te veranderen. Een muur verven is echt te veel werk.

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Precies mijn idee, en dit is ook nog zoveel goedkoper dan verf :) Ik ben er zelf heel blij mee! Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Daphne | Haak & Maak

  |

  Wat is jouw muur leuk! Dat zou ook een leuk idee zijn voor bij ons thuis. Na lang twijfelen hebben wij ook besloten om de muren wit te houden. Ik vind het idd ook heel leuk om te variëren met accessoires. Manlief is qua decoratie nogal behoudend, maar een sticker hier en daar kom ik waarschijnlijk nog wel weg. ;-)

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja precies, hier hetzelfde verhaal :) Maar dit is voor ons de perfecte oplossing! En het is ook nog eens heel goed betaalbaar… Liefs Lisanne

   Reply

 • Avatar

  Ineke

  |

  Ja leuk idee! Ik zit hier al jaren met een knalappelgroene, mandarijnoranje en fuchsiaroze muur in de woonkamer en ik merk dat ik daar vanaf wil. Juist omdat ik ook al kleurige accessoires heb. En wil wat meer russsst. Dit is dan een leuke oplossing. Yay!
  Dank voor de inspiratie!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja precies! Niet saai maar ook niet te. En makkelijk te wisselen :)

   Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  Wat een superleuk idee! Zo heb je in no-time een andere kleur/look of hoe je het ook noemen wilt.

  Reply

Laat een reactie achter