fbpx


Breinaaldenmap *(give-away)*

Ook deze maand heb ik weer een te gekke give-away voor jullie..! Je kunt namelijk een hele toffe handmade breinaalden map van Nijvervlijt winnen :) De map is gemaakt van trendy stoffen en staat geweldig bij je naalden, daarnaast kun je nu eindelijk je lange naalden met een gerust hart mee op stap nemen. Je kent het wel, je hebt een etui voor je haaknaalden, die gemakkelijk overal inpassen. Je set rondbreinaalden zit al in een bijpassende hoes van de fabriek. Maar je gewone breinaalden passen nergens in. Nu heb ik ooit bij de kringloop zo’n houten bakje gekocht maar eerlijk, daar ga je niet voor je lol mee rondlopen en het is ook nog eens zwaar en onhandig vast te houden. Je vraagt je misschien af waarom ik zowel rondbreinaalden als  gewone naalden heb, nou vooral voor de heb ;-) maar ook omdat ik sommige projecten nog steeds fijner vind breien op gewone naalden… Dus toen ik op de haak- en breidagen langs de stand van Nijvervlijt liep was ik meteen enthousiast. Daar lagen allemaal mooie stoffen grote hoezen met naalden, hoezen waarmee je zeker wel gezien wilt worden :)) We raakte meteen in gesprek en niet veel later bood Regina aan een hoes voor mij te maken en ook nog een hoes om weg te geven aan één van jullie hier op mijn blog! Toen ik de hoes thuis kreeg was ik meteen helemaal happy en kon ik niet wachten om mijn collectie Knit Affair naalden in de hoes te stoppen. En zeg nou zelf, dit staat toch gewoon super GAAF! Wil jij ook zo’n gave hoes winnen (met als buiten kleur de lichtblauwe stof en als binnenkant de zwart witte stof) laat dan een reactie achter onder dit bericht en wie weet hoor je volgende week dinsdag wel dat je hebt gewonnen!! Is dit niet helemaal je smaak, maar wil je wel heel graag zo’n mooie hoes voor je naalden? HIER vind je het assortiment van Nijvervlijt en naast deze hoezen verkoopt ze ook nog hoezen voor haaknaalden en verfkwasten. Ik wens je een hele fijne (snikhete ;-) dinsdag! Liefs Lisanne

Labels:, , , , , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Lisanne Multem

Hi, wat leuk dat je mijn blog bezoekt! Wil je meer over mij weten? Lees dan de over Lisanne pagina!

Reacties (66)

 • Avatar

  Monique

  |

  Ohhh, die is mooi! Mijn breinaalden zitten in een houten doos “gepropt”. Wordt eigenlijk wel tijd voor iets moderners ;)

  Reply

 • Avatar

  Nathalie

  |

  zo mooi! Ik ben al een tijd op zoek naar een handig opbergsysteem voor mijn breinaalden. Dit ziet er ideaal uit.

  Reply

 • Avatar

  Heidi

  |

  Die is echt mooi. Zoiets zoek ik nu voor mijn breinaalden.

  Reply

 • Avatar

  Evelien

  |

  Wat mooi! Maar vooral handig! Eerlijk gezegd steek ik mijn breinaalden meestal los in mijn handwerktas, maar vaak glijdt de “lege” naald er uit als ik hem dan neerzet. Dit zou ideaal zijn. Ik waag dus graag een kansje!

  Reply

 • Avatar

  Ingrid Visser

  |

  Dit is echt superhandig en mooi. Mijn naalden liggen altijd overal en nergens. Dit etui nodigt uit om ze eens netjes op te ruimen.

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Wauw, die is gaaf! Nu ligt alles door mijn hele huis en is het soms zoeken om de juiste naalden bij elkaar te vinden (schaam)…

  Reply

 • Avatar

  Sjoukje

  |

  Super handig zo’n mooie hoes daar kun je mee voor de dag komen. Wat een leuke give-away.

  Reply

 • Avatar

  Lenneke kapitein

  |

  Prachtig! Ik kan niet breien maar mijn moeder breidt voor mijn vier kinderen, met als dat ze dat ooit voor mij deed. Ze is volgende maand jarig en dit is een prachtig cadeau. Nu liggen haar naalden overal en nergens!

  Reply

 • Avatar

  Engeline

  |

  Wat een handige hoes! Mijn breinaalden zwerven in diverse lades en zouden met deze hoes weer makkelijk te vinden zijn.

  Reply

 • Avatar

  Caroline van Harn

  |

  Ohhh ja hoor, die zou ik heel graag willen! Super leuk! Alleen al om ze in te bewaren en er lekker mee te showen, zonder ze direct te hoeven gebruiken…!

  Reply

 • Avatar

  Carolien

  |

  Hey Lisanne

  Wat heb je weer een super leuke give-away. :-)
  Ik waag graag een kans om hem te winnen. Zelf gebruik ik altijd rondbreinaalden. Dus ik zou hem niet voor mijzelf willen winnen. Maar wel voor mijn mama. ;-)

  Groetjes
  Carolien

  P.S. Super coole breinaalden zijn dat, ik zou zo terug met gewone breinaalden beginnen. ;-)

  Reply

 • Avatar

  Jessica

  |

  Wat superleuk! Deze zou ik graag voor mijn lieve tante winnen die voor mij net een 2e moeder is. Sinds ik zelf ook kinderen heb, dat zijn er inmiddels 3, zijn hun nu aan de beurt voor alle mooie gebeide truien en jurkjes noem maar op. Ze wordt volgende maand 70 jaar dus dit zou heel mooi zijn om te geven zodat ze niet meer met een plastic tas hoeft te lopen. *fingerscrossed*

  Reply

 • Avatar

  Caroline

  |

  Super leuk!!
  Krijg gewoon zin in wat kouder weer……..warmere kleren……….vers bakkie……..mooi muziekje……..de geur van pruttelende stoofpeertjes op de achtergrond en een nieuw opgezet breiwerk ☺.
  Projectjes genoeg te zien op jouw blog ☺☺.
  Dus dat etui komt goed van pas!

  Gezellige dag toegewenst.

  Lieve groet, Caroline.

  Reply

 • Avatar

  Arja

  |

  Ideaal voor al je breinaalden, en klinkt bekend in me oren: naast rondbreinaalden ook gewone voor de heb :-) daar heb ik dus ook last van.Je wordt er gewoon blij van, zelfs met deze hittegolf.

  Reply

 • Avatar

  Nadia

  |

  Wauw!! Het plaatje is al een give away. Dit is wel heel erg leuk! Ik gun het een ander zeker ook.

  Reply

 • Avatar

  Marieke van Pijkeren

  |

  Wat een fijn en mooi opbergsysteem….bij mij gaan er nog wel eens naalden kapot of zijn niet meer recht. En dan is het rommelen in mijn mand met wol e.d. op zoek naar andere naalden. Dit is ook een etui om gewoon in het zicht te laten liggen omdat het er zo leuk uitziet!

  Reply

 • Avatar

  Alice Pieters

  |

  Wat mooi, mijn breinaalden zouden het fijn vinden en mijn man ook :-) dan heb ik die niet overaal …hihih..

  groeten Alice

  Reply

 • Avatar

  Linda

  |

  Wat een mooie give-away. Mijn breinaalden zijn weliswaar niet zo mooi als die van jou…maar verdienen een beter plekje dan nu! Dus ik doe héél graag mee!
  Lieve groet, Lin – hipenhandgemaaktbylin

  Reply

 • Avatar

  Cindy

  |

  Precies dat! Waar laat je nou je lange naalden?! En daarom waag ik ook graag een kansje :)

  Reply

 • Avatar

  Pauline Visser

  |

  Mooi! Ik kan niet breien, wel haken. Misschien toch ook maar eens leren breien!!

  Reply

  • Avatar

   Lisanne Multem

   |

   Ja de afwisseling is zoooo leuk :))

   Reply

 • Avatar

  Robin

  |

  Ik doe heel graag mee!!! Heel erg mooi die stof 👌🏼

  Reply

 • Avatar

  Kobus_mikka

  |

  Super leuk! Ik doe graag mee. Nu trek ik een kastje open en komen de naalden me vaak tegemoet 😁.

  Reply

 • Avatar

  Leentje

  |

  WOW!!!!!! Mogen al mijn fijne naalden eindelijk uit de kast komen 😉!!!!

  Reply

 • Avatar

  Veronique

  |

  De Max die zou ik wel willen😉👍🏻

  Reply

 • Avatar

  sandra

  |

  Te leukkk gewoon!! Die stof ! Geweldig. Hou ervan♡♡♡♡ gewoon al om zo neer te leggen. Alleen daarom zou ik al willen winnen hihi.
  Groetjes Sandra

  Reply

 • Avatar

  Carien

  |

  Vorig jaar heb ik het breien weer opgepakt en mijn naalden, voornamelijk een erfenis van mijn creatieve moeder en van de kringloop, liggen los in de kast. Deze stoere hoes zou heel goed van pas komen!

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Oooo, die ziet er mooi uit. Ben al een tijdje opzoek naar een mooie breinaalden map. Ze liggen nu op verschillende plekken…… ben ze steeds kwijt

  Reply

 • Avatar

  Ingeborg

  |

  Wat een geweldige give- away, die zou ik wel willen.
  1 probleem nu wil ik ook wel van die coole naalden om er in te stoppen 😉

  Reply

 • Avatar

  Lieve

  |

  Mijn naalden zitten momenteel in een koker waar ooit geurstokjes in zitten. Leuk voor thuis, maar inderdaad, hoe neem je naalden mee op stap? Ik ben dus zeker geïnteresseerd, deze map is zo mooi en praktisch! Mocht ik niet winnen, weet je dan toevallig waar ik aan het patroontje geraak?

  Reply

 • Avatar

  Karin

  |

  Wat een geweldig leuke give -away, , het lijkt me heerlijk om mijn breinaalden zo makkelijk mee te kunnen nemen, want ik brei eigelijk overal zo graag, in de trein, in de kinderboerderij, in het ziekenhuis enz. Ik vind de naalden ook erg gaaf zeg, Echt een super leuke winactie

  Reply

 • Avatar

  Esther

  |

  Wat een mooierd! Ik brei zelf niet, maar hier zou ik mijn vriendinnetje heel blij mee maken denk ik :D

  Reply

 • Avatar

  Monika

  |

  Wat gaaf zeg! Ik waag graag een gokje ;)

  Groetjes Monika

  Reply

 • Avatar

  Yvonnepilo

  |

  Nou dat is een mooie give away en toevallig is het vandaag mijn verjaardag. Ik brei nog niet echt,maar met zo’n mooie etui komen mijn naalden de kast wel weer uit. Dus bij deze ik doe een gok

  Reply

 • Avatar

  Marieke

  |

  Oeii wat is dit leuk zeg, je hebt er hele leuke foto’s bij gemaakt!

  Reply

 • Avatar

  joke sk

  |

  het ziet er niet alleen heel handig uit maar ook nog eens heel leuk .
  kan ik hiermee de naalden hel makkelijk ook buitenshuis meenemen. Zal daarmee vast wel de nodige aandacht van andere breisters krijgen. :)

  Groetjes, Joke sk.

  Reply

 • Avatar

  Ariane

  |

  Dit lijkt me helemaal te gek. Eindelijk niet meer zoeken naar bijpassende breinaalden maar netjes bij elkaar opgeborgen stellen. Geweldig idee.

  Reply

 • Avatar

  Annemieke

  |

  WoW gaaf. Ik doe mee😀

  Reply

 • Avatar

  Wieke

  |

  Al is de breikoker van oma ook nog steeds prachtig, meer dan drie sets, laat staan de dikke 10’ers passen daar niet in. Leuk cadeau alvast voor mij 30e verjaardag 🎈🎊

  Reply

 • Avatar

  ginny

  |

  Ik doe mee! Lijkt mij superhandig om zo’n etuitje bij de hand te hebben. Superleuke kleurtjes ook!

  Groetjes

  Reply

 • Avatar

  jehanne

  |

  Supermooi! Ik doe graag mee!☆

  Reply

 • Avatar

  Daphne

  |

  Wat een prachtige etui! Mijn breinaalden slingeren altijd rond in een grote tas, zo’n mooie hoes zou dan ook heel goed van pas komen. Ook om te laten slingeren, want ik vind ‘m te mooi op op te bergen. ;-)

  Reply

 • Avatar

  Emanuëlle

  |

  Echt té gaaf die naaldenetui!! 😍 En echt helemaal mijn smaak! Dus ik wil wel een poging wagen… 😉

  Reply

 • Avatar

  Rina

  |

  Hoi Lisanne,
  hoewel ik dit een heel leuke aanbieding vind, doe ik deze keer niet mee. Ik heb een heel mooie breinaaldenkoker van mijn moeder…en gebruik die met nostalgie in het hoofd.
  Aangezien ik een krap budget heb doe ik graag volgende keer mee als je weer eens wol/garen hebt weg te geven. Niettemin een leuk initiatief dat veel mensen blij maakt!.
  Groeten.

  Reply

 • Avatar

  Evelyn

  |

  Oehoe, wat een toffe. Die wil ik graag winnen zeg!!

  Reply

 • Avatar

  Christine

  |

  Wat een leuke hoes! Ik gebruik ‘m zelf niet (ik brei alleen maar met rondbreinaalden), maar het zou leuk zijn om deze weg te geven. Dus ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Janina

  |

  Grappig zo,n simpele oplossing ipv naalden kokers , houten vierkante naalden dozen, en toch verzin je t zelf zo maar niet.
  Erg mooi om te zien en heerlijk praktisch !

  Reply

 • Avatar

  Marjolein

  |

  Mooi!!! Ik heb nog steeds het voornemen zelf iets te maken maar ik heb te veel projecten op stapel … Ik doe heel graag mee want mijn breinaalden liggen allemaal los door elkaar in een la 😁

  Reply

 • Avatar

  Eline

  |

  Wat ideaal!! Momenteel zwerven de breinaalden door de kamer.. Blijven niet in m’n mooie haak/brei draadmand liggen. Dit is echt de oplossing! Doe daarom ook heel graag mee 😄

  Reply

 • Avatar

  Nien

  |

  Super leuk!!!!
  💓💓
  Ik heb nog nooit wat gewonnen!
  Lijkt me fijn als ik straks ook breicursus ga doen in de winter..

  Reply

 • Avatar

  Ingrid

  |

  Meteen een goede reden om toch maar eens het breien te gaan proberen. En dan te beginnen met die geweldige sjaal van draad en praat. Toch maar even snel kijken of er nog een plekje is bij de workshop.

  Reply

 • Avatar

  Anna-Lotte

  |

  Die hoes is zo gaaf! Die zou zo handig zijn voor mijn breinaalden. Nu liggen ze op zolder in een la en elke keer als ik een ander paar nodig heb moet ik weer naar boven lopen om ze te pakken. Met deze hoes kan ik ze gewoon beneden laten liggen. Is zonde om de hoes in de la te leggen

  Reply

 • Avatar

  Hanneke

  |

  Super leuke hoes! Hoef ik ze tenminste niet meer te zoeken waar ik ze nu weer in/op/tussen gestoken heb zodat ik ze niet kwijt raak… :)

  Reply

 • Avatar

  maaike

  |

  heel mooi en handig! ik doe graag mee.

  Reply

 • Avatar

  Joyce

  |

  Wauw, wat een prachtige breinaaldenhoes:)!! Mijn moeder en ik breien/haken vaak gezellig samen. Mijn moeder is momenteel veel mooie brei projecten aan het maken voor mijn pasgeboren dochter:) (haar eerste kleindochter). Daarom zou ik deze hoes graag aan mijn moeder cadeau willen geven! Zo kan ze haar breinaalden mooi opbergen.

  Reply

 • Avatar

  Petra

  |

  Dat zou leuk zijn om mijn nieuwe hobby en creatieve interesse aan te vullen prachtig na de workshop bij nynke seldendenryk in Franekeradeel met jou heb ik echt de smaak te pakken,en wil hier op een of andere manier graag iets mee gaan doen ook naar andere mensen toe, omdat t mij erg helpt terapeutisch om te herstellen van een burnout, erg fijn ook om je blog te volgen

  Reply

 • Avatar

  Anique

  |

  Hoi Lisanne,
  Ik geniet altijd erg van je blog, de leuke DIY en patronen! Ik waag graag een kansje voor de leuke breinaaldenmap! Groetjes Anique

  Reply

 • Avatar

  Monique Vermeulen

  |

  Hoi Lisanne,
  Dat is een fijn mapje! Voor m’n haaknaalden heb ik zoiets inderdaad al een tijdje geleden gekocht (ook echt ideaal), maar m’n breinaalden liggen eigenlijk gewoon los in een bak. Ik neem ook niet zo snel een breiwerkje ergens mee naartoe eerlijk gezegd, maar dat komt vooral omdat het zo onhandig is om mee te nemen. Met dit mapje kan het dus wel!
  Ben je weer op de KreaDoe te vinden dit jaar?

  Groetjes, Monique (Nika Haakt)

  Reply

 • Avatar

  Sylvia

  |

  Wauw! Super! Graag waag ik een kansje! Een prachtige manier/vorm om je naalden op te bergen!

  Reply

 • Avatar

  Hilde haakt

  |

  Leuk! Die wil ik best winnen 😀. Ik heb nog van die plastic kokers.

  Reply

 • Avatar

  Truus

  |

  O, wat mooi, zou geweldig zijn voor mijn breinaalden.

  Reply

 • Avatar

  Liesbeth

  |

  Wat een gave hoes! Daar zou ik heel blij mee zijn. De naalden slingeren maar rond hier in huis. Mijn dochter van 2 roert ermee in de poppenpannetjed en trommelt ermee op tafel…

  Reply

 • Avatar

  Jennifer de Laat

  |

  Wauw dat zou echt super tof zijn! Deze zomer ben ik verslaafd geraakt aan haken en de volgende stap is breien en ik kan je vertellen dat alle naalden die ik nu al bezig echt overal rondslingeren! Hihi super handig zo een opbergmapje! I’ve got my fingers crossed!! Liefs jennifer

  Reply

 • Avatar

  Natascha

  |

  Ik ben dol op breien (ik ben nu met je omslagsjaal bezig). Mijn breinaalden verdienen zo’n prachtig “bedje”.

  Reply

 • Avatar

  Janneke

  |

  Wat heb je een prachtige breinaalden! Ik haak veel, maar zou graag nog eens willen leren breien.
  En die breinaaldenhoes is heel tof!! Leuk met die stipjes!

  Reply

Laat een reactie achter