6 oktober 2016

Manos del Uruguay garen..!

Ik heb een (voor mij) nieuw garen ontdekt! Manos del Uruguay…kennen jullie het al? Het zijn luxere garens met de meest prachtige kleur verlopen. Omdat het wat duurder in de aanschaf is bedacht ik er een sjaal van te maken want dan kan je er echt de show mee stelen :)

Ik heb twee strengen Gloria gebruikt in de kleur Vegetal het zijn prachtige blauw/groene tinten die in deze streng verwerkt zitten. Het is een wat dikker garen en het breidt heerlijk weg! Ik had in totaal twee strengen voor de sjaal en dat was net niet genoeg zoals je ziet op de foto :) haha. Omdat ik niet nog een streng wilde kopen voor dat kleine stukje heb ik het anders opgelost en eigenlijk is dat veel leuker geworden! Ik heb dat stukje namelijk met By Claire Sparkle gemaakt in de kleur crème.

Geeft net een speciaal effect aan deze simpele mooie sjaal en het is eigenlijk ook wel helemaal draad en praat… :) A touch of gold kan nooit kwaad in mijn ogen. Het is een heerlijke sjaal geworden voor de wat frissere dagen, hij is vrij compact en daarom is hij lekker warm. Ik heb DIT patroon gebruikt. Want dat kan natuurlijk ook prima in de herfst gedragen worden.

Ik vond de kleuren zo mooi passen bij mijn brocante kistje :) In het kistje zitten alweer nieuwe bollen, de catania in de kleur duckegg! Echt één van de allermooiste kleuren die er bestaat! Nu maar eens bedenken wat ik daarmee ga maken.

Fijne dag,

Liefs Lisanne

12 reacties op “Manos del Uruguay garen..!”

  1. Leen schreef:

    Wauw! Wat een prachtig garen!!! En die punt in by Clair sparkle vind ik top, geeft net dat beetje anders :)

  2. LaFilleHella schreef:

    Wauw! Prachtige kleuren, ik zou ze kopen moest ik ze tegenkomen in de winkel :)

  3. Marieke schreef:

    Wat mooi! Verliefd op het garen!! Ben gelijk op internet gaan zoeken naar dit garen, maar kan het helaas nergens vinden. Strengen van Gloria zijn dus lastig te vinden helaas. Mag ik vragen waar je deze hebt kunnen vinden? Groetjes!!

  4. de DIY Diva schreef:

    Over dit garen twijfel ik al een hele tijd. Het is mooi, volgens mij ook deels merino (wat ik zo lekker zacht vind), en ook verantwoord (voor de medewerkers daar). Maar de prijs houdt mij nog tegen…

    • Lisanne Multem schreef:

      Het is idd kostbaar garen, maar wat je zegt het is heel mooi en verantwoord :) En dat is ook wat waard toch? Je moet er wel een heel bijzonder project mee maken!

  5. Rina schreef:

    Prachtig garen Lisanne en een mooie sjaal. Ook heel leuk door de persoonlijke touch of gold erin, maakt het net even pittiger!. Groetjes en fijn weekend!.

  6. Wat een ge-wel-di-ge sjaal! Het garen is inderdaad prachtig en het goudenpuntje maakt ‘m heel speciaal.

  7. Christine schreef:

    Wauw, hij is echt schitterend geworden! Geniet ervan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte bijven?

Follow me on instagram

@happyhandmadeliving